- 17 Kasım 2020
- 208
- -6
- 13
- 32
- Konu Sahibi Denizzzz159
Kendimi hic iyilesmeyexek umutsuz vaka saniyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii ki var tedavisi. en yakın klinik psikolog.Tedavisi varmidir bunun
Sorgulamak icin soylemedim.Okb de sebep cok onemli degildir. Neticede bir durtu onu rahatsiz eder ve tekrarlar. O yuzden sorgulamak genel olarak yersiz. Stres tetikler ama hem davranisin sıkligini hem de huzursuzlugu
Belki doktordan doktora yaklasim degisiyordur. Ben hic duymadim bunu soran doktoru, genel psikoloji prensibine de cok ters zaten. Dedigim gibi farkli yaklasimlar olabilir tabiSorgulamak icin soylemedim.
Doktora da gidince bu soruyu sorucak ki hissettiği rahatsızlığın boyutunu tespit edebilisin ve o durtuye ne neden oluyo anlayabilsin. Yardimci olmak icin anlamasi gerekir once.
Olabilir, gidecegi kisi fayda saglasinda da arkadasa artik nasi yaklasimi var bilemeyizBelki doktordan doktora yaklasim degisiyordur. Ben hic duymadim bunu soran doktoru, genel psikoloji prensibine de cok ters zaten. Dedigim gibi farkli yaklasimlar olabilir tabi
Bu tik değil okb bence bir dr a görününBi cok var bi tane degil ki gozlermi kirpiyorum herye dokunuyorum karsimdaki bana dokununca bidaha dokunduruyorum bazi syleri bidaha soyletiyorum yada karsimdaki baska yere dokunsa bile bidaha dokun diyorum arrk iyice kafayi yemek uzereyim
Ne dedi?Arkadaslar bugun doktora gittim