arkadaşlar nolur yardım edin

s_elif

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
81
0
16
İstanbul
En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum :)

eger hamile kalmamak istiyorsanız geri çekilmenin cok da koruma saglamadıgını, ejakulasyon oncesinde gelen pre ejakulasyon sıvısının da sperm içereceğini ve dolasıyla bu yontemle de bal gibi hamile kalındıgını ve guvenilirliğinin %40-50 oldugunu hatırlatmak isterim.

eger cok kafana yatmazsa test sonucun yakınlarda bir hastaneye gidip test yaptırabilirsin o kesin sonucu verir canım

göstermedim, çünkü labrutuarda yaptığım görevli, 0-5 arası değerlerde hamile olunuyor dedi. hatta 5 bile tam hamile değilmiş ancak 9 ve üstü değerler %100 gebelik oluyomuş. senin değerin 1 bile değil dedi.

zaten benim adetim 1 ay gecikmişti ama o zaman gebelik yoktu. geciken adetin üzerine ilşkiye girildiğinde hamile kalınabilir mi peki?

Regl olmama sadece gebelikle ilgili degil

Bende senin gibi kosup gitmistim iki ay regl olmayinca sakin hamile olmayayim diye

Hiic istemiyordum cunku is nedeniyle

Keske olaymisim dedim hormonlarimda rahatsizlik cikti

Aylarca tedavi gordum

Konu ciddi bence drgorun

zaten benim adetim 1 ay gecikmişti test yaptım ama o zaman gebelik yoktu. geciken adetin üzerine ilşkiye girildiğinde hamile kalınabilir mi peki?

bence gebe değilsin geç yumurtlama olmuşssa ondan gecikmiştşr mesela yumurtlama olduğu günden 14 gün sonrası adet görülür

peki, mesela adetim 1 ay gecikti gidip test yaptım negatif. onun üzerine ilişkiye girdiğimde hamile kalma ihtimalim var mı?

regle olmamak illaki hamilelik belirtisi degil zaten eger hamile olsaydin kan testinde çikardi...
eger hamile kalmak istemiyorsan kesinlikle korunman lazim her ay ayni stresi yasama...

regle olmamak illaki hamilelik belirtisi degil zaten eger hamile olsaydin kan testinde çikardi...
eger hamile kalmak istemiyorsan kesinlikle korunman lazim her ay ayni stresi yasama...

haklısın, bi soru soordum yukarda o konuyla ilgili bi fikrin varmı

peki, mesela adetim 1 ay gecikti gidip test yaptım negatif. onun üzerine ilişkiye girdiğimde hamile kalma ihtimalim var mı?

ben sana sunu soyleyim hamile kalma olasiligi her zaman vardir regleyken bile ! o yuzden kesinlikle surekli korunman lazim... Benim 1 kizim var 2.ye hamile kalsam da iyi karsilarim diye dusunuyorum ama kesin karar vermedigim için 1 gun bile hapimi unutsam o 1 hafta kesinlikle risk almiyorum...

evet korunmam lazım. çok da abartmak isemiyorum ama en azından mesleğimle alakalı 1 sene hamile kalmamam lazım

merhaba canım geçmiş olsun öncelikle, laborantım ben sana diyeceğim sonucunu bir dr a göster ve şimdiden adet düzenlerin için tedavi yöntemi uygulat.o tahlil sonucuna göre hamile değilsin evet ama farklı sonuçlarda var kist gibi mesela.bunuda sadece dr biliyor.iyi bir kadın doğumcuya muayne ol ki daha sonra çocuk istediğinde sorunlar yaşama.kendine iyi bak...

En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum :)

ccnaım kan testin kesin sonuçtur zaten bnce stresten olmadın gelir kan merask etme

Back
X