• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar nolur yardımcı olun lutfenn :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar 5 yıllık bi iliskim var internet ortaminda tanistik erkek arkadsm durumu çok iyi arkads çevresi ve sosyal hayatini fazlaca yasayan biri benimle 5 yildir beraber surekli gece gunduZ mesajlasiyoruz beni cok sevdgni soyluyo ama 5 yıl icinde 1 kere bile bulusamadik. Ayni şehirlerde yasiyoruz ama bulusmuyorz. Ne zaman bulusmak istesem kavga çıkarıyo bahane buluyo birbirimizi sadece msnde gördük. Hayır anlamıyorum beni sevmese neden 5 yildir benimle neden bırakmiyo. En son bulusmak istediğimde yine kavga cikardi ve tatile gitti nolur yardim edin kafayi yemek uzereym.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar 5 yıllık bi iliskim var internet ortaminda tanistik erkek arkadsm durumu çok iyi arkads çevresi ve sosyal hayatini fazlaca yasayan biri benimle 5 yildir beraber surekli gece gunduZ mesajlasiyoruz beni cok sevdgni soyluyo ama 5 yıl icinde 1 kere bile bulusamadik. Ayni şehirlerde yasiyoruz ama bulusmuyorz. Ne zaman bulusmak istesem kavga çıkarıyo bahane buluyo birbirimizi sadece msnde gördük. Hayır anlamıyorum beni sevmese neden 5 yildir benimle neden bırakmiyo. En son bulusmak istediğimde yine kavga cikardi ve tatile gitti nolur yardim edin kafayi yemek uzereym.

Evli barklı çoluklu cocuklu olmasn bir erkek 5 sene niye hiç kız arkadasını görmek istemez birde aynı sehirde ben olsam bes sene degil 5 ay beklemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o sizin sevgiliniz falan değil. bir kere bunu kabul edin. sevgili olsanız 1 dk bile ayrı kalmak istemezdiniz. adam 5 yıldır sizi oyalamış durmuş. biraz akıllı olun ya. kafanızı çalıştırın. adam sizi ayakta uyutuyor. bu kafayla daha bi 5 yıl daha beklersiniz. belki de 5 yıldır tanıyorum dediğiniz adamın gerçek adını bile bilmiyorsunuzdur.

Sadece sanal alemde bu ilişkiyi bu kadar zaman yürütmenize bile çok şasırdım...
Adam evli olabilir ya da başka kız arkadaşı olabilir. Kendini bu ilişki üzerine çok yorma derim ben koyver gitsin.
Kimler gelir kimler geçer boşverrrr;)

Beni sevmese 5 yıldır neden benimle demişsinde ortada bir birliktelik, ilişki var mı sence? Yüzyüze bile görmediğin birini nasıl sevebildin anlamıyorum az da değil 5 sene..

Tamam sevmiyo madem zaman geçirdi 5 sene neden benimle ustelik gönül eglendirdi desem hic bulusmadik yaşadığım seyin adını bende bilmiyorm sadece yaptigina anlam veremiyorm üstelik cok seviyorum. Hiç gormedigin birini nasil seviyosun demeyin gerçekten seviyorm

ben olsam böyle bir adam için boşuna zaman kaybetmem. zamanınıza yazık. kaç yaşındasınız siz. ömrünüz geçiyor farkında mısınız. bir silkelenin şöyle. bir daha da bu kişi ile iletişim kurmayın. olan size olur.

Tamam sevmiyo madem zaman geçirdi 5 sene neden benimle ustelik gönül eglendirdi desem hic bulusmadik yaşadığım seyin adını bende bilmiyorm sadece yaptigina anlam veremiyorm üstelik cok seviyorum. Hiç gormedigin birini nasil seviyosun demeyin gerçekten seviyorm

Bu sevmek değil olamaz..
Daha önce hiç erkek arkadaşımız oldu mu? Eğer olmadıysa onun ilgisini aşk sevgi diye adlandırıyo olabilirsin.

Evli barklı çoluklu cocuklu olmasn bir erkek 5 sene niye hiç kız arkadasını görmek istemez birde aynı sehirde ben olsam bes sene degil 5 ay beklemem

Bu sevmek değil olamaz..
Daha önce hiç erkek arkadaşımız oldu mu? Eğer olmadıysa onun ilgisini aşk sevgi diye adlandırıyo olabilirsin.

Yok bu benim ilk erkek arkadaşım

Bu arada ben 21 yasindayim oda 25

böyle ilişki olmaz daha birbirinizi bile görmemişsiniz.sizi oyalıyor belli ki.sanalda herkes kendini istediği gibi gösterir istediği gibi konuşur.nasıl hiç şüphelenmediniz şimdiye kadar hayret..bence çıkarın hayatınızdan tamamen iletişimi kesin yolunuza bakın

Bu arada ben 21 yasindayim oda 25

abla tavsiyesi : onunla bütün iletişimini kesiyorsun.ve kendine elle tutulur gözle görülür bir sayfa açıyorsun. daha yaşın çoook genç. buralarda değmeyen bir insan için zamanını harcama. ileride bu yaşadıklarını gülerek hatırlayacaksın.

Bisey daha solicem evli olabilir demissiniz ama gece gündüz msjlasyrz ariyo falan karisi hic yaninda oluyomu üstelik kuzenleriyle falanda cok konustum. Bana surekli kamera acti o sekildede konustuk. Ve ailesi cok zengin kendide öyle

Acaba sizin bilmediğiniz bir özrü mü var? Ya da size anlattığı kişi kendisi mi değil? Bence görüşmeyi kesin ı zaman çözülecektir bu durum

Elimde değil mesaj atmadan duramıyorum. Tatile gitti simdi surekli tatil fotograflarini koyuyo bi yerlere ben bu olayi nasil cozucem isin icinden nasıl cikicam

durumunun iyi olduğunu nerden biliyorsunuz?size öyle göstermiş olabilir sonuçta sanal ortam istediği gibi atıp tutabilir

Internetten ailesini arastirdim şirketlerini falan

Internetten ailesini arastirdim şirketlerini falan

anladım.dediğim gibi yazık etmeyin kendinize iletişiminizi kesin bence tamamen.eminim kendi yolunuza baktığınızda gerçekten seveceğiniz,sevileceğiniz gerçek bir ilişkiniz olacaktır :)

Orası oyle ama içimdeki bu hissi nasıl atıcam gercegi bilmeyi cok istiyorum bu adamın 5 sene benimle işi neydi

Back
X