• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar nolur yardımcı olun lutfenn :(

canım şaka mı bu. görüşmek istemişsin seni hep geçiştirmiş. bence resti çek. ya görüşürüz ya da biter de. kaybedecek neyin var? zaten elinde var sıfır...

Arkadaslar 5 yıllık bi iliskim var internet ortaminda tanistik erkek arkadsm durumu çok iyi arkads çevresi ve sosyal hayatini fazlaca yasayan biri benimle 5 yildir beraber surekli gece gunduZ mesajlasiyoruz beni cok sevdgni soyluyo ama 5 yıl icinde 1 kere bile bulusamadik. Ayni şehirlerde yasiyoruz ama bulusmuyorz. Ne zaman bulusmak istesem kavga çıkarıyo bahane buluyo birbirimizi sadece msnde gördük. Hayır anlamıyorum beni sevmese neden 5 yildir benimle neden bırakmiyo. En son bulusmak istediğimde yine kavga cikardi ve tatile gitti nolur yardim edin kafayi yemek uzereym.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yıllık ilişki. tabii ilişki olarak bakarsak ki ben bakmıyorum. bu sanal çünkü. ve 5 yıl boyunca bir kere görüşmediniz.buluşmak istediğinizde zaten kavga çıkarıyorsa hayatı yalan adamıın. kafayı yemek değil kafayı toparlamak istiyorsan bu olayı bitir. hayal ve sanal dünyasından çık. gerçek hayata dön.
tatilede gider,hayatınıda yaşar. adam seni sallamıyorki. sevmiyorda. merakta etmiyor iişin esası. merak etse bir kere olsun görürdü. 5 yıl ya. sizde şaşırttınız beni.
sahi iyi misiniz siz:ssz:

Tamam sevmiyo madem zaman geçirdi 5 sene neden benimle ustelik gönül eglendirdi desem hic bulusmadik yaşadığım seyin adını bende bilmiyorm sadece yaptigina anlam veremiyorm üstelik cok seviyorum. Hiç gormedigin birini nasil seviyosun demeyin gerçekten seviyorm

egosunu tatmin ediyor zaten. onunda eğlence anlayışı bu.
sevgi böyle olmaz. çıkın şu hayal dünyasından

5 yıllık ilişki. tabii ilişki olarak bakarsak ki ben bakmıyorum. bu sanal çünkü. ve 5 yıl boyunca bir kere görüşmediniz.buluşmak istediğinizde zaten kavga çıkarıyorsa hayatı yalan adamıın. kafayı yemek değil kafayı toparlamak istiyorsan bu olayı bitir. hayal ve sanal dünyasından çık. gerçek hayata dön.
tatilede gider,hayatınıda yaşar. adam seni sallamıyorki. sevmiyorda. merakta etmiyor iişin esası. merak etse bir kere olsun görürdü. 5 yıl ya. sizde şaşırttınız beni.
sahi iyi misiniz siz:ssz:

hayret içerisindeyim ..:53:
kimle sevgilisin .. :ssz:
yokki.. :51:

Bisey daha solicem evli olabilir demissiniz ama gece gündüz msjlasyrz ariyo falan karisi hic yaninda oluyomu üstelik kuzenleriyle falanda cok konustum. Bana surekli kamera acti o sekildede konustuk. Ve ailesi cok zengin kendide öyle

iyi işte zengin bebesinin eğlencesi olmuşsun. kuzenleriyle kamerayı kapatıp iyice eğleniyorlardır senle. aklını başına topla. 21 yaşındasın. çocuk değilsin. görüşme.

iyi işte zengin bebesinin eğlencesi olmuşsun. kuzenleriyle kamerayı kapatıp iyice eğleniyorlardır senle. aklını başına topla. 21 yaşındasın. çocuk değilsin. görüşme.

:46::46::46::46::46::46::46::46:

offf allah aşkına şu saflık eski Türk filmlerinde kalsın artık nolur yahu.. herhalde araştırdığınız şirketin gerçekten sevgilinize ait olduğunu düşünmüyorsunuz değil mi? hayır evli, çocuklu falan olmasını geçtim, konuştuğunuz kişinin kamerada görüştüğünüz kişi olma olasılığı bile zayıf.. 5 senedir sizinle aleni dalga geçen bir adam var, siz buna bile inanmıyorsunuz ki.. size ne söylese inanmışsınız allah aşkına adam resmen dalga geçiyor yahu..

5 senemi benle eglendi. Her dk aramalar falan surekli yardmcida oldu bana zor durumlarmda falan.

5 senemi benle eglendi. Her dk aramalar falan surekli yardmcida oldu bana zor durumlarmda falan.

ee tabii eğlencenin bitmemesi için bunu yapacakki senin gözüne girsin. koruma şu salağı.

Şoktaym 5 sene ne ya.adamın adresi falan yokmu sende gt bas orayı.karısını falan görür kendine gelirsn.böyle olmaz

O senin sevgilin degil, sadece sanal sevgilin... Yasadiginizada "gercege dönüsmeyecek sanal iliski" denilir...
Böyle sacmalikmi olur.. gecen yillariniza yazik..

tatlım cokta kücük degilsin ..:28:
seni kandırdıgını nasıl anlamadın ..:53:
artık önüne bak zmn kaybetme sunla .. :19:

Tovbe tovbe
Adam sanal
Birden suphelendim konu sahibi gercek misin yoksa sen de mi sanalsin?
Bu bir bant kaydi olmasin kizlar?

Back
X