• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar nolur yardımcı olun lutfenn :(

Alıştım baglandim işte sevince insanin gözü gormuyo bunlarn sacma oldugunu bnde biliyorum tek istedgm onun ndn boyle yaptığıni ortaya cikarmak bunun icin yardimci olun bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alıştım baglandim işte sevince insanin gözü gormuyo bunlarn sacma oldugunu bnde biliyorum tek istedgm onun ndn boyle yaptığıni ortaya cikarmak bunun icin yardimci olun bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanal olan birinin nesini sevdin, hic görmedin, gözlerine bakmadin, hisetmedin? Neyin pesindesin yavrum benim.
Seninle eylendigin ancak 5 yil sonra farkina varmissin, simdide nedenini ögrenmek istiyorsun. Dikkat et bir 5 yilini daha almasin. Ortada olmayan bir insandan nasil hesap soracaksinki?
Bosver artik, kendi hayatina dön. Cikar aklindan bu sacmaliklari, yoksa olan sana ve bosa gecen zamanina olur...

biri bunun bana şaka olduğunu söylesin...

5 yıl... tam tamına 5 yıldır internetten bulduğunuz biri... hiç görmediniz... Aşıksınız.. Hiç buluşmadınız.. Adam her buluşma teklifinde kavga çıkartıyor vs vs...

Ne diyeyim.. 5 yıl önce 16 yaşındaydınız toydunuz.. şimdi 21 Hiç mi kuşkulanmıyorsunuz ?
yada hiçmi uyanmadınız !

Iki guzel söze kanan saf kızlarımız. Belki adını yasını bilmiyorsun daha. Cam açan o degil belki yaşlı başlı ne oldugu belli olmayan hicbirsey olamamış seninle eğlenen biri. Nasil bu kadar kolay oyuncak olabiliyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayatinin bi anini bile bos gecirme ya gormeye zorla yada ayriliriz de
bence buyuk sorunlari olmali
arkadaslrin hepsi guzel konusmus.
5 yil keske kendini baglamasaydin
her nekadar facebookum kapanmis olsada:(
gercek hayatla internetteki hayat cok farkli
internetten sen nasil bi hayat istiyosan oyle bi ruya yaratiyor ama gercek boyle cikmiyor

Back
X