Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gobegimden kullaniyorum canim.ama bacaktan ve koldan da vurulabilirmis.Arkadaşlar oksapar 4000lik iğneyi doktorlarınız nerden vurulmanızı söyledi kullananlar yazabilir mi
Bende öyle duydum ama popodan yaptrıyordum ben acaba bi sıkıntı olur muBen gobegimden kullaniyorum canim.ama bacaktan ve koldan da vurulabilirmis.
Popodan yaptirani hic duymadim canim.morarma ve agri var mi ?Bende öyle duydum ama popodan yaptrıyordum ben acaba bi sıkıntı olur mu
Bende 0.4 oksapar gobekten kendim vuruyorum bigun sag taraf bigun sol gobek deliginden 4 parmak sonrasi henuz kola ve bacaga gecmedim ilerde gobeğim gerginleşince ne olur bilmeArkadaşlar oksapar 4000lik iğneyi doktorlarınız nerden vurulmanızı söyledi kullananlar yazabilir mi
Yok ama ben yarın bir gdip sorayım olmazsaPopodan yaptirani hic duymadim canim.morarma ve agri var mi ?
Yagli dokuya vurdugunda morarma ve agri yapmiyormus bende o yuzden gobekten basladimYok ama ben yarın bir gdip sorayım olmazsa
En az göbekten açıyorGöbekten acımıyor mu peki
Ben yanlış mı vuruldumo zmnOskopar kalcadan yapilmaz. Yaga enjekte edilir kasa degil. Gobek veya kol olur.
Tamam yarın öyle deneyim o zmnEn az göbekten açıyor
Ben igneden cok korkuyorum.zaten yeni basladik igneye ve esim yapiyordu.dun de evde yoktu mecbur kendim yapmak zorunda kaldim.inan kendim yaptigimda daha az aci hissettimGöbekten acımıyor mu peki
Muhtemelen yanlis oldu. Doktorunuza danisin.Ben yanlış mı vuruldumo zmn
Ne güzel bnde korkuyrm ama korkunun ecele faydası yokBen igneden cok korkuyorum.zaten yeni basladik igneye ve esim yapiyordu.dun de evde yoktu mecbur kendim yapmak zorunda kaldim.inan kendim yaptigimda daha az aci hissettim![]()
Korktum ama benMuhtemelen yanlis oldu. Doktorunuza danisin.
Eger biraz kilolu iseniz kalcada ki yag kismina denk gelmistir. Cunku kasa denk gelince inanilmaz aci oluyor kasi yirttigi icin kan sulandirici. Benim kolumda bir tanesi kasa denk gelmisti 1 hafta kolum.kalkmadi. o kisim kistlesti hala nohut gibi kolumda duruyor. 2 senedir gecmedi.
Acımıyor mu pekiKan sulandirici igneler kalcadan yapilmaz. Gobek en iyi yer. 34. Haftamdayim hala gobekten yapiyorum. Kalcadan yapilmadiginida cok cok iyi biliyorum. Gobek kol bacak. Ama en iyi yer gobek. Doguma kadar boyle devam etmeyi planliyorum
Acımıyor mu peki