Arkadaşlar oksapar iğne kullananlar

Sevdeerva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
87
19
38
Arkadaşlar oksapar 4000lik iğneyi doktorlarınız nerden vurulmanızı söyledi kullananlar yazabilir mi

Arkadaşlar oksapar 4000lik iğneyi doktorlarınız nerden vurulmanızı söyledi kullananlar yazabilir mi
Bende 0.4 oksapar gobekten kendim vuruyorum bigun sag taraf bigun sol gobek deliginden 4 parmak sonrasi henuz kola ve bacaga gecmedim ilerde gobeğim gerginleşince ne olur bilme;)

Oksapar 0.4 kullanıyorum 13 hafta göbekten vurdum sağ-sol şimdi kola koldan vuruyorum aynı şekilde bir gün sağ bir gün sol bacaktan da vurabilirsin popodan duymadım hiç ana bnce doktoruna bir sor bir döküntü olmaz inş

Ben yanlış mı vuruldumo zmn
Muhtemelen yanlis oldu. Doktorunuza danisin.
Eger biraz kilolu iseniz kalcada ki yag kismina denk gelmistir. Cunku kasa denk gelince inanilmaz aci oluyor kasi yirttigi icin kan sulandirici. Benim kolumda bir tanesi kasa denk gelmisti 1 hafta kolum.kalkmadi. o kisim kistlesti hala nohut gibi kolumda duruyor. 2 senedir gecmedi.

Muhtemelen yanlis oldu. Doktorunuza danisin.
Eger biraz kilolu iseniz kalcada ki yag kismina denk gelmistir. Cunku kasa denk gelince inanilmaz aci oluyor kasi yirttigi icin kan sulandirici. Benim kolumda bir tanesi kasa denk gelmisti 1 hafta kolum.kalkmadi. o kisim kistlesti hala nohut gibi kolumda duruyor. 2 senedir gecmedi.
Korktum ama ben

Kan sulandirici igneler kalcadan yapilmaz. Gobek en iyi yer. 34. Haftamdayim hala gobekten yapiyorum. Kalcadan yapilmadiginida cok cok iyi biliyorum. Gobek kol bacak. Ama en iyi yer gobek. Doguma kadar boyle devam etmeyi planliyorum

Back
X