Arkadaşlar okuyup meslek edinip şu an benim gibi çeşitli nedenlerden çalışmayanlar

N

nurse

Ziyaretçi
Ben sağlık meslek lisesini başarıyla bitirmiş olmama karşın şu an çalışmıyorum..Nedenine gelince evlendim küçük bir kızım var,bu da bahane değil ...Hasta bir annem var 4 kızkardeş sırayla anneme bakıyoruz..Ayrıca eşim çalışmam taraftarı değil..Benim gibi mesleği olupta çalışmayan arkadaşlarıma sesleniyorum..Evde yapabileceğim aile bütçeme katkıda bulunabileceğim ek iş önerileriniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..Ayrıca evde takı yapıyorum bunların satışını değerlendirebilecek arkadaş varsa yardımcı olsun...Şimdiden sağolun..
 
slm nurse ben de sosyal bilgileröğretmenliği mezunuyum işssizim kpssye hazırlanıyorum.sizin bölümlerden çok fazla atama oldu aslında. keşke çalışabilseydin ekonomik özgürlük gibisi yok heralde. inşallah evde yapabileceğin bi iş bulursun canım gerçi çocukla uğraşmakta yeterince yorucu bi iştir ama para kazanmak istiyosun sanırım şansın açık olsun...
 
ben seramik tasarımcısıyım..başka bir şehre gidip evleneceğim için atölyemi kapattım..ve şu an çalışmıyorum..takı ile uğraşıyorsan bunları nette satabilirsin bence..nette arasıra rastlıyorum..kendi yaptıklarını fotosunu çekip satıyorlar..bir sürü site var takı tasarımı ile ilgili..ama şu an aklımda yok herhangi birinin ismi..google dan arama yapabilirsin..sevgiler...:çiçek:
 
Teşekkürler arkadaşlarım..İnternete koyduk..Gitti gidiyorda şu anda..Cabitkan üye ismiyle görmek isterseniz bakabilirsiniz..Şimdi de el işi pazarına koymayı düşünüyorum..
 
senin adına çok sevindim canım..hayırlısı olsun..inşallah memnun kalırsın..sevgiler..:1hug: :nazar: :çiçek:
 
X