arkadaşlar önemli bir bakar mısınız

alzen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
1.013
33
113
Karaman
ben eski üyelerden biriyim çoktandır takılmıyordum buraya şu sıralar tekrar konuları falan okuyorum benim kendime ait notebook tan giriyordum buraya geçenlerde bozuldu eşimin işyerinde kullandığı laptoptan açtım siteyi ama açarken hani email adresinizi ya da kullanıcı adınızı yazın diyorya ben alzen yazarken altta başka bir arkadaşının email adresi çıkıyor hani hatırlatma gibi bu arkadaşıda erkek isminin baş harfiyle soyismi yazıyor onun baş harfide a olunca alzen yazarken altta hatırlatma gibi çıkıyor şimdi bu arkadaş buraya üyemidir üyeyse nasıl bulabilirim çünkü erkek olduğundan eminim ya da adminlerimiz bulabilir mi bu insanı erkek üye yasak diye biliyorum ve tedirgin oldum onun burda olmasından

Üye olduğunu zannetmiyorum,pc den hotmailine falan girmiştir,geçmişi silmediği için nick yazdığınız yerde maili çıkmıştır,siz de geçmişi silmeyin.Siz de de çıkar.

Ben uye olmadigim yerde mail yazarken yine mailim cikabiliyor o sekilde bence oyle biseydir

Üye değildir benim pcde giriş yaparken evden girdiğimiz bütün adresler çıkıyor üye değildir kısaca

Baska foruma dahi girse hatirlatmada cikar oyle. Esim baska bir foruma takiliyo,ben ortak pcden girerken cikiyor onun nicki kk`ne girerken

Buraya üye olmakla alakasi yok bilgisayardan herhangi bir yere emailiyle girdiyse gozukur

Bacim rahat ol buyuk ihtimal mailini kullanmistir...
Herhangi bir siteye girsen yine ayni sekilde hatirlatmada cikar...
Arkadaslarda yazmis zaten ....

sağolun canlar bende bir anda panik oldum ama ben bu pc de face girdiğim halde face de bile çıkmadı email adresim ondan bir anda acaba dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…