Arkadaşlar önemli rica etsem yardımcı olur musunuz?

Tedaviye ikna edin böyle ömür geçer mi, etrafındakilere yazık. Bende temizlik severim ama misafir geldi diye suratımı asmam tam tersi mutlu olurum, hiç normal değil bu durum.

Benim annemde öyle aslında temizlikten çok çoluk çocuk oraya buraya koşturması odalara dalmasından hoşlanmaz ama bir şeyde demez garıbım koşturur hep gıttıklerındede kızarır kalır. Bence aile arasındada olabılır bır organızasyon tutarsınız bır odayı süslerler karşı tarafada belşrtiniz çoğu kişi artık aile arasında yapıyor öyle amca dayı hala gibi kişiler gelmiyor siz ve aileniz ya da bi büyüğünüz olur karşı tarafta öyle ama o da olmazsa bir ufak bir yer tutabilirsiniz durumunuz var ise restorant tarzı güzel yerler oluyor internette denk geliyor ya da cafe falan

Benim annemde öyle aslında temizlikten çok çoluk çocuk oraya buraya koşturması odalara dalmasından hoşlanmaz ama bir şeyde demez garıbım koşturur hep gıttıklerındede kızarır kalır. Bence aile arasındada olabılır bır organızasyon tutarsınız bır odayı süslerler karşı tarafada belşrtiniz çoğu kişi artık aile arasında yapıyor öyle amca dayı hala gibi kişiler gelmiyor siz ve aileniz ya da bi büyüğünüz olur karşı tarafta öyle ama o da olmazsa bir ufak bir yer tutabilirsiniz durumunuz var ise restorant tarzı güzel yerler oluyor internette denk geliyor ya da cafe falan
Nazik cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir çoğu kişi hasta demiş kaba konuşmuş kadın bunun farkında ama tedavi olmakta istemiyor ve ailesinde evin içinde gerçekten diken üstünde değil dediğiniz gibi aslında misafir gelsin ama ev toplu kalsın mantığı var öyle de bir şey olmadığı için. Maddi durumları var ama isteme de kafede olur mu acaip kaçar mı

Ev, temizlik vs kızından değerli olmamalı. Sırf ev dağılıp temizlik bozulacak diye kızının istemesini, sözünü evinde yapmak istemeyen bir annenin "elimde değil" argumanını ben kabul edemem şahsen, çözmeye çalışmamış ki elimde değil desin.

Evi o kadar kıymetliyse tek çözümü dışarıda yapmak. Erkek ailesine evim kirlenir o yüzden dışarıda isteyin demesin ama, hiç hoş bir intiba bırakmaz.

Isteme ve sozu ayirsinlar,
Isteme evde az kisi ile, soz kafede kalabalik olsun.. Annesini iknaya calismasin bence, zorla olan isten hayir gelmez, annesinin rahatsizligi yuzunden belli olur, ayip olur.

Eğer bu adımı geçerlerse belki kadında bu huyunu bi nebze törpüleyebilir

Back
X