Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar önemli !!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
slm bayanlar biz 1 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık ,geçen hafta eşimle randevu aldık gittik benim biraz süt hormonum yüksek çıktı ilaç yazdı doktor ama eşimin spermleri düşük çıktı lütfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum eşime doktor bitkisel olan emodex diye içeriğinde bütün vitaminlerin olduğu ilaç yazdı aldık ama eşimin sonuçlarını yazsam sizce ümit yok mu ?
sperm sayısı :9 milyon
hareketsiz: %48
yerinde hareketli:%14
yavaş ileri hareketli:%18
hızlı ileri hareketli :%20
sonuçlar böyle arkadaşlar ,tecrübeli arkadaşlar bu sonuçlarla hamile kalmam zor mu? keçi boynuzu kürü yapıyorum 1 haftadır bal badem ceviz yaptım ilacını kullanıyor ama maalesef sigarasından ödün vermiyor eşim ...

Hayırlı akşamlar
Sizinle aynı durumda sayılırım size yardımcı olabilir miyim bilmiyorum çünkü ben hala bekliyorum eşimin de Sperm sayısı eşinizin sayısından çok daha düşüktü ben üroloğa gitmesini istedim çünkü eşim küçükken ateşli bir hastalık geçirmiş tabi eşim gidiyor ama direk sonucu gösterince doktor ben sana ilaç yazarım ama en fazla 10 milyon olur demiş yani bir doktor ile kalmayın derim keçiboynuzu pekmezi aldı kürünü içti ama sadece kilo yaptı hiçbir değişiklik yok doktor bize direk tüp bebek dedi küçük dahi olsa bir umudunuz var Rabbim isteyen herkese nasip etsin

slm bayanlar biz 1 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık ,geçen hafta eşimle randevu aldık gittik benim biraz süt hormonum yüksek çıktı ilaç yazdı doktor ama eşimin spermleri düşük çıktı lütfen yardımcı olun kimseyle paylaşamıyorum eşime doktor bitkisel olan emodex diye içeriğinde bütün vitaminlerin olduğu ilaç yazdı aldık ama eşimin sonuçlarını yazsam sizce ümit yok mu ?
sonuçlar böyle arkadaşlar ,tecrübeli arkadaşlar bu sonuçlarla hamile kalmam zor mu? keçi boynuzu kürü yapıyorum 1 haftadır bal badem ceviz yaptım ilacını kullanıyor ama maalesef sigarasından ödün vermiyor eşim ...
geçmiş olsun canım. rabbim hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. eğer yaşın küçükse tüp bebeği en son düşün iyi bir ürologa gidin. sizin sayınıza ulaşsa göbek atacak insanlar var burda. değerleriniz düşükmüş ama bence iyi bir beslenme ve tedavi ile normal yoldan bebek sahibi olursun. tabiki önce rabbimin izniyle.

canım merhaba benım esımınde sperm sayısı 12 mılyondu 5 ay once su an 35 mılyon oldu. ilaçlarla ve kecıboynuzu g7kuruyle proxeed e basladık 2 aydırdı hareket ıcın

burdan okudugum kadafiyla havuc suyuda ver canim. bizde hic cikis yok yinede umutluyuz sende umudunu kaybetme takviyelere.devam.et cogalir muhtemelen.ama sigara onemli tabi. ben ve esim kullanmiyoruz sukur

İbrahim Saraçoğlu boynuz kürü diye yazarsan google a sayfalarda sperm sayısının artışlarıyla ilgili örneklemeleri var sayısı artmasa bile hareketliliği artıyo diyo canım 7-8 milyon spermle

burdan okudugum kadafiyla havuc suyuda ver canim. bizde hic cikis yok yinede umutluyuz sende umudunu kaybetme takviyelere.devam.et cogalir muhtemelen.ama sigara onemli tabi. ben ve esim kullanmiyoruz sukur
canım bızde kullanmıyoruz sıgara..bakalım hayırlısı olsun PRESEED dıye bırsey varmıs onu arastırıyorum.bılgısı olan varsa yazarsa sevınırım

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız olmadığıma sevindim burda.1 ay sonra doktor kontrole çağırdı kruger ile 2.sperm testi istiycem dedi,doktor altını basa basa eşime sigarayı bırak yada minimuma indir en azından dedi ama nafile içiyor ,bana haksızlık yaptığını düşünüyorum artık.biraz çaba gayret göstercek ama işi stresli diye kendini sigara ve kahveye kaptırmış gidiyor...
sayı yükselecektir diye düşünüyorum bu kürlerle ama hızı nasıl yükseğe çekebiliriz flower proxer diye bi ilaç dan bahsetmişsiniz hız için emodex den sonra eşime onu aldırayım Allahım sen bizim gibilerin yardımcısı ol..

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız olmadığıma sevindim burda.1 ay sonra doktor kontrole çağırdı kruger ile 2.sperm testi istiycem dedi,doktor altını basa basa eşime sigarayı bırak yada minimuma indir en azından dedi ama nafile içiyor ,bana haksızlık yaptığını düşünüyorum artık.biraz çaba gayret göstercek ama işi stresli diye kendini sigara ve kahveye kaptırmış gidiyor...
sayı yükselecektir diye düşünüyorum bu kürlerle ama hızı nasıl yükseğe çekebiliriz flower proxer diye bi ilaç dan bahsetmişsiniz hız için emodex den sonra eşime onu aldırayım Allahım sen bizim gibilerin yardımcısı ol..
canım proxed eşim kullanıyor.. benım bahsettıgım preseed kadınlar ıcın hamılelıgı kolaylastırıyormus.arastır ınternetten guzel sonuclar alan var..düsündürüyor benı alsam mı acaba

preseed jel ben kullandım ama bi faydasını görmedim prospektüsünü okudugumda bildiğimiz kayganlaştırıcı oldugunu gördüm tek farkı diğer kayganlaştırıcılar gibi spermlere zarar vermemesi açıkçası boşuna okadar para verdiğimi düşünüyorum

haziran da 2 yıllık evli olacağız cnm. rahatsızlıklarımız aynı :( benim de kızken süt hormonum yüksekti hatta dostinex die bi ilaç kullandım. bizde eşimin durumunu ilk duyduğumuzda çok ağladık çok üzüldük. sigara bizde de var ve gittiğimz doktorlar kesinlikle bırakmalısın dedi ve her defasında bırakmaya çalışıyordu ama iş stresinden tekrar başlıyordu. bir hafta önce bıraktı . öncesinde konuştum kendisiyle. hakkıma girdiğini söyledim. bende tedavi için kendimi düzeltmeye çalışırken sende bırakmalısn dedim. bebek ile ilgili çok gözyaşlarıma şahit oldu bu zamana kadar. ve ve bir haftadır içmiyor çok şükür ve tedaviye başladık bitkisel olarak. diyeceğim şuki eşinle otur bu konuyu detaylı birbirinizi kırmadan konuşun . inşAllah bırakır.

nerdee canım eşim kendimi yırtsam bırakmaz:) bağımlısı olmuş konuşmazmıyım konu açılınca yanımdan kaçıyor bana haksızlık yaptığını düşünüyorum zaten artık ,1 ay sonra kontrole çağırdı değerleri hala düşük ise hsg çektirip aşılama yaptırmayı düşünüyoruz çünkü yumurtlama zamanları şartlandırmak ve iş yoğunluğundan ilişki kuramamak bizi çok yıprattı en güzeli böyle diye düşündük dün akşam ,hayırlısı...

Back
X