• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Ayyy ne guzel umut oldun canim regline ne kadar vardi test yaptin
Canım BAT pazartesi günüydü bende dayanamadım bak aşağıdaki ovulasyon testim öğlen yaptım sonrada gebelik testi inşşş sende hamilesindir inş bekleyen herkes en kısa zamanda hamile kalır benimde değerim yükselir inş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 172
Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba

İnşallah güzel günlerin olur . Sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına Almayi nasip eder Rabbim. .

Canım BAT pazartesi günüydü bende dayanamadım bak aşağıdaki ovulasyon testim öğlen yaptım sonrada gebelik testi inşşş sende hamilesindir inş bekleyen herkes en kısa zamanda hamile kalır benimde değerim yükselir inş
Gebelik testin normalmiydi erken gebelik testimiydi benim bat pazartesi demekki hamis degilim Buarada cook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin cnm

Ay ne bilim ya olsaydi cikardi diyorum catliycam valla ya sen nasilsin akintin?

Benim kesildi suan akıntı falan yok . Bende çok heyecanlıyım arastiriyorum hala yerlesme kanamasını . Umarım yerlesme kanamasidir . Moralim çok bozuk çok heveslenmistim

Ay ne bilim ya olsaydi cikardi diyorum catliycam valla ya sen nasilsin akintin?

Sen de umudunu yitirme henüz net olan bişey yok bak bi hikaye paylasiyim

Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Benim kesildi suan akıntı falan yok . Bende çok heyecanlıyım arastiriyorum hala yerlesme kanamasını . Umarım yerlesme kanamasidir . Moralim çok bozuk çok heveslenmistim
Kesilmesi cok guzel heralde benimde kasiklarima igne batmasi gibi sancilar

Can'ım birşey içmemeye dikkat ettin mi peki

Back
X