- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Bakalım canım ya kişiden kişiye Değişiyor sonuçta
Nasip nasip .. bakalım nasıl olacak yarına kadar ya kesilir ya da tam devam eder . Çok üzücü bişeymiş bu bekleyisler .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım canım ya kişiden kişiye Değişiyor sonuçta
Canım BAT pazartesi günüydü bende dayanamadım bak aşağıdaki ovulasyon testim öğlen yaptım sonrada gebelik testi inşşş sende hamilesindir inş bekleyen herkes en kısa zamanda hamile kalır benimde değerim yükselir inşAyyy ne guzel umut oldun canim regline ne kadar vardi test yaptin
Canım bak ovu bu şekildeydi öğlen yapmıştımYuppii canım testin nasıl çıktı ovu
Üzülme canım ya belki yanılıyoruz
Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Gebelik testin normalmiydi erken gebelik testimiydi benim bat pazartesi demekki hamis degilim Buarada cook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin cnmCanım BAT pazartesi günüydü bende dayanamadım bak aşağıdaki ovulasyon testim öğlen yaptım sonrada gebelik testi inşşş sende hamilesindir inş bekleyen herkes en kısa zamanda hamile kalır benimde değerim yükselir inş
Gebelik testin normalmiydi erken gebelik testimiydi benim bat pazartesi demekki hamis degilim Buarada cook tebrik ederim Allah tamamina erdirsin cnm
Ay ne bilim ya olsaydi cikardi diyorum catliycam valla ya sen nasilsin akintin?Canım sen niye umutsuzluğa kapildin şimdi ..
Hepimizin de bat pazartesi :)
Ay ne bilim ya olsaydi cikardi diyorum catliycam valla ya sen nasilsin akintin?
Ay ne bilim ya olsaydi cikardi diyorum catliycam valla ya sen nasilsin akintin?
Kesilmesi cok guzel heralde benimde kasiklarima igne batmasi gibi sancilarBenim kesildi suan akıntı falan yok . Bende çok heyecanlıyım arastiriyorum hala yerlesme kanamasını . Umarım yerlesme kanamasidir . Moralim çok bozuk çok heveslenmistim
Can'ım birşey içmemeye dikkat ettin mi pekiCanım BAT pazartesi günüydü bende dayanamadım bak aşağıdaki ovulasyon testim öğlen yaptım sonrada gebelik testi inşşş sende hamilesindir inş bekleyen herkes en kısa zamanda hamile kalır benimde değerim yükselir inş
:)) o gelir kendineBekliyorum artık elden bişey gelmez . Adamı da somurdum ama bakalım yarına netlesicek
Kesilmesi cok guzel heralde benimde kasiklarima igne batmasi gibi sancilar
Neye sevinil sevinmiycegimizi anlamadikki su pazartesi gelsede kurtulsamÇok üstüne dusmemeye çalış istersen kanaman yok ne güzel benden daha yüksek Şansın şuan o yüzden olumlu düşün inşallah hamilesindir
:)) o gelir kendine
Neye sevinil sevinmiycegimizi anlamadikki su pazartesi gelsede kurtulsam
Her turlu bi sure uzakHhhhhhh esimden bahsediyorsan eğer adetsem adam nefes alacak bir hafta boyunca eğer (ki inşallah ) hamileysem biraz daha uzun süreli Azad edebilirim :)