- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
acaba pko rahatsızlıgım çocuk istiyoruz bi gebelik yasadım hayıt tohumu işe yarar mı?
acaba pko rahatsızlıgım çocuk istiyoruz bi gebelik yasadım hayıt tohumu işe yarar mı?
Canım bikaç sayfada okumuştum hayıt tohumu ile adeti düzene girip gebe kalan arkadaşlar olmuş.. sende aratabilirsin konuyu hayıt tohumuyla gebe kalanlar die..acaba pko rahatsızlıgım çocuk istiyoruz bi gebelik yasadım hayıt tohumu işe yarar mı?
Yaradığı söyleniyor Canm sadece geç olabilir gebe kalman zaten çok önemli bir durum değil bildiğim kadarıylaacaba pko rahatsızlıgım çocuk istiyoruz bi gebelik yasadım hayıt tohumu işe yarar mı?
Tamam canım teşekkür ederimmHamile degilsende ovu testine devam et bu günleri boş geçirme değerlendir
O zaman değerlendir2 gün önce yapmıştım idrar testi negatif çıktı..
İnşallah canımBakalım inşallah bu ay olurr
Canım bikaç sayfada okumuştum hayıt tohumu ile adeti düzene girip gebe kalan arkadaşlar olmuş.. sende aratabilirsin konuyu hayıt tohumuyla gebe kalanlar die..
Canım ben gittigidiyordan aldım sende bi bak istersen??Bklm cnm aktarcilarda bulunması kolay olur mü eğer a silamam tutmasa ara verip kullanivam
Maşşalah canım allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Düzenli miydi adetlerin ?Ve 6. Haftaya girdim hamileyimmmçok mutluyum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Çok fazla akıntım olmadı bu ay ama çok kuruda değildim yani akıntıyı takmamak gerekiyormuş.ovulasyon testiyle erken ögrendim gebeliğimi gerçekten işe yarıyor regle 1 hafta kala yapmaya başlayabilirsiniz ve hamile kalmak isteyenler 2. Ayda ovülasyon testiyle başardım tavsiye ederim
Ve 6. Haftaya girdim hamileyimmmçok mutluyum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Çok fazla akıntım olmadı bu ay ama çok kuruda değildim yani akıntıyı takmamak gerekiyormuş.ovulasyon testiyle erken ögrendim gebeliğimi gerçekten işe yarıyor regle 1 hafta kala yapmaya başlayabilirsiniz ve hamile kalmak isteyenler 2. Ayda ovülasyon testiyle başardım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?