ovu için koyu Olmalı Demiş arkadaş benim silikti canım bakalım ne olacak :)Valla yapmamaya israrliydim ama az once eltim geldi ruyasinda beni hamile gormus onun ruyalari genelde cikar bide ben dun cok degisik bi ruya gordum yarin sabah yapsammi diye dusunuyorum ama negatifi gorucem diye korkuyorum hic cesaretim yok bu seferovu testinin cift cizgi cikmasini bende hamilelige yoruyorum adete yakinkende yumurtlamiyosun ya hadi bakalim ins :)))
Ister istemez stres oluyo malesef ovu testim yok eczanede uzak bakalim ya hayirlisi ama ben senden umutluyum az kaldi batlarimiza sabredicezCanım hadi Hayırlısı inşallah hamilesindir ovu yap sende çok az kaldı zaten bu kadar stres yapma biraz rahat ol bugün degilse yarın inşallah olacaktır
:)) inşallah ikimizde iyi haber veririz birbirimize akıntın var mıIster istemez stres oluyo malesef ovu testim yok eczanede uzak bakalim ya hayirlisi ama ben senden umutluyum az kaldi batlarimiza sabredicez
Yok denecek kadar az gunde bir kere beyaz cok az geliyo dahagelmiyorhamilelikte cogalmasi lazim diye dusunuyorum sence:)) inşallah ikimizde iyi haber veririz birbirimize akıntın var mı
Bazılarında olmuyormuş canım akıntı herzamanki gibi degişiklik olmadı diye yazmışlarYok denecek kadar az gunde bir kere beyaz cok az geliyo dahagelmiyorhamilelikte cogalmasi lazim diye dusunuyorum sence
Çok az ya sabahtan yoktu beyaz çamaşıra gelen bi akıntım varIstanbul canm sen senin akinti durumun nasil
aydın da bende canımIstanbul canm sen senin akinti durumun nasil
:)) hamileysek Gör sen sayfaları7 sayfa yazmisiz ya
Çalışıyor musun7 sayfa yazmisiz ya
Çalışıyor musun[/QUOT
Yok cnm ev hanimiyim
Aynen ya :) herseyi paylasiriz yeterki olsun :):)) hamileysek Gör sen sayfaları
Aynen :)) bulantın devam ediyor muAynen ya :) herseyi paylasiriz yeterki olsun :)
Oglene kadr devam etti sonra gecti sabah test yapicam ilk idrarla karar verdim varsa cikar zaten yoksada umutlar oteki aya aslinda hic yapmak gelmiyor icimden nedenseAynen :)) bulantın devam ediyor mu
Yap canım ya inşallah görürsün çizgileri bende kasık ağrısı başladıOglene kadr devam etti sonra gecti sabah test yapicam ilk idrarla karar verdim varsa cikar zaten yoksada umutlar oteki aya aslinda hic yapmak gelmiyor icimden nedense
Mrb canım çok üzüldüm geçmiş olsun Ovülasyon testini erken gebelik testi gibi kullanıyoruz canım senin bat kaçKızlar Merhaba . Bende 12 ağustosta 5 aylık bebegimi kalbi durduğu için kaybettimilk gebeliğimdi . Ovulasyon testi falan nasıl oluyor bu ay biraz şüphelerim var eşimin işinden dolayi Ankara da yalnıziz . Bi de böyle bişey yaşayınca kimseye bişey paylaşmak istemiyorum . İnsanların bana farklı bakmalari bile batıyor gibi .
Herneyse konuyu saptiricam içimi dokesim var .
Ben dün muna lab diye bi test denicektim bozuk çıktı heveslenmemek için alıp test de yapmadım
Bu yaptığınız testlerle ilgili bilgi verir misiniz
B
Mrb canım çok üzüldüm geçmiş olsun Ovülasyon testini erken gebelik testi gibi kullanıyoruz canım senin bat kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?