• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Inlallah :) akıntı var mı Göğüs ağrın falan

Bende ilginç olan da o zaten bu ay

--> göğüs uçlarımda hafif bi sızı
--> bu ay yumurtlama günlerimde oldu akıntım son bi kaç gündür kesildi çok çok az var
--> sol ayak bileğim ağrıyor bazen bacağımda tümden
--> bugün sağ bacağımda ağrıyor
--> gaz problemim var
--> göbegimin alt kısmı geriliyor çok yumurtalık kısmı ozllikle
--> sağ sol kasık batmalarim
-->2 gündür uyuyamiyorum yatak batıyor sanki
-->veeeee mide bulantısı gün boyu kusturmasa da sürekli hissettiriyor

:) canım benim çok belirtim yok ya az akıntım var diğer aylara göre fazla sanki sağ kasığıma kramp giriyor ve ara sıra ağrıyor kramp sadece bir gün oldu göğüslerim daha yeni şişti ağrımaya başladı ve sol kasığımda da ağrı var bunu belirti olarak saymıyorum her ay oluyor kirpiklerim karışmış benim birde diğer arkadaşlarda görmüştüm bu belirtiyi bugün rimel sürerken farkettim bu kadar işte bakalım yarın test yapıcam

Hm Birde Kabızlık var :)) HerseYi belirti olarak mı görüyoruz ne bu aydan umutluyum çünkü sağ kasığım sadece reglden bir gün önce ağrı olur ☺️Ovu yapsaydın keşke sende

O duygu tarif edilemez hele bi olsun kucagina al ondan baska herseyin onemini yitirdigini senden bi parcanin gozunun onunde buyudugunu gormek bundan daha guzel bi duygu yok ins hepimiz guzel haberler veririz senin bat benden bir gun sonra haberlerini bekliyorum
Canımm yaptın mı test

Hm Birde Kabızlık var :)) HerseYi belirti olarak mı görüyoruz ne bu aydan umutluyum çünkü sağ kasığım sadece reglden bir gün önce ağrı olur ☺️Ovu yapsaydın keşke sende

Cesaret edemiyorum ki hatta söyle soylim ben belirtileri kendim mi yaratiyorum acaba diye de düşünüyorum . Bu kirpik olayı nasıl karışıyor pek anlamadim

Hadi inşallah hayırlı haberini alırız ben adet belirtilerimin ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar odaklanmisim ki bebeğe . Bakalım artık sonuçlar ne olacak . Bi kirpik olayını merak ettim

Hadi inşallah hayırlı haberini alırız ben adet belirtilerimin ne olduğunu bile hatırlamıyorum o kadar odaklanmisim ki bebeğe . Bakalım artık sonuçlar ne olacak . Bi kirpik olayını merak ettim
Canım anlarsın zaten normalde nasıl durduğunu bilirsin benimkiler uzun yana doğru yatmış düzelmiyo

28 Madde de En Belirgin Hamilelik Belirtileri
1- Mide bulantısı
2- Baş dönmesi
3- Tansiyon düşmesi
4- Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5- Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6- Kirpiklerin karışması
7- Bel ağrısı
8- Akıntı artması
9- Göğüslerde hassasiyet
10- Göğüslerde şişme
11- Göğüs uçlarının acıması
12- Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13- Sık idrara çıkma
14- Uyku hali
15- Halsizlik
16- Ağızda kuruluk
17- Ağızda metal tadı hissetmek
18- Dudakların fosur fosur olması
19- Göz bebeklerinin büyümesi
20- İdrar kokusunda değişme
21- Kokulara aşırı hassasiyet
22- Gazlı olmak
23- Mide yanması
24- Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25- Bel kalınlaşması
26- Adet gecikmesi
27- Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28- Mide kazınması, çok acıkma

:)) Gerçeklik Payı var gibi

18 i anlamadım :))

Back
X