- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
@Figennbade canım ben baktım da sanmıyorum bi bayaninkine baktım kk da yine adet olmuş kullanmasına rağmen ben böğürtlen kökünü duydum onu denicem bu ay ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) jele baktın mı@Figennbade canım ben baktım da sanmıyorum bi bayaninkine baktım kk da yine adet olmuş kullanmasına rağmen ben böğürtlen kökünü duydum onu denicem bu ay ya
Çoğu kişide işe yaradığını okudum ama@Figennbade evet ona baktım pek ise yaramamis bayanın biri denemiş hatta
:)) kafayı yiyoruz dikkatValla düşük yaptırıyor diyen bile olmuş . Ay bilemedim ki @Figennbade
Yumurtlama için olsa gerek Can'ımKızlar hayıt tohumunu kaynatıp içtiklerinden bahsetmişler bikaç sayfada ama sadece pko için mi hamileliği kolaylaştırıcı yoksa genel için mi kolaylaştırıcı bilmiyorum..
Keçiboynuzu kürü nasıl oluyo canım ? Bal çörek otu da ayrıca ??Mrb kizlar bal corekotuna bende inaniyorum.denedigim ilk ay hamile kaldim.ama sonra kimyasal oldu maalesef.6 ay sonrada ogrendikki varikosel varmis esimde.Sogan suyu bile ictim.Ama esimde problem oldugu icin ise yaramadi tabiki.ameliyatini oldu gecen hafta kontrollerimizide yaptirdik hersey yolunda.Suan keciboynuzu kuru yapiyorum.Cok faydali birsey bu mutlaka sizde yapin
1 tatli kasigi bal 1 silme cay kasigi tarcin 1 cay kasigi corek otu.Karistirip macun kivamina getiriyosun.adetin 2. Gunu basliyosun 12.gundr birakiyosun.Sabah aksam ac karnina.Keciboynuzu kuru ise 2 subardagi icme suyunu kaynatiyosun icine 6 7 tane orta buyuklukte keciboynuzu kucuk kucuk kirip atiyosun.5dk kaydadiktan sonra altini kapat 20 dk denlendikten sonra suz.sabah ac karnina aksam ise yatmadan once icilecek.1 hafta boyunca sabah aksam devam.1 haftadan sonra da sadece aksamlari icilecek.3 ay boyunca.Ben keciboynuzu kurune cok cok inaniyorum canim daha biryer kotu bi yorum okumadim.Doktorumuzde bize keciboynuzj pekmezi verdi sabahlaro iki kasik yenecek dedi.Bilimsel acidan kanitlanmis bir mucize keciboynuzu mutlaka dene derimKeçiboynuzu kürü nasıl oluyo canım ? Bal çörek otu da ayrıca ??
Teşekkür ederiz Can'ım Nasıl yapıyorsun peki anlatırmısın birazMrb kizlar bal corekotuna bende inaniyorum.denedigim ilk ay hamile kaldim.ama sonra kimyasal oldu maalesef.6 ay sonrada ogrendikki varikosel varmis esimde.Sogan suyu bile ictim.Ama esimde problem oldugu icin ise yaramadi tabiki.ameliyatini oldu gecen hafta kontrollerimizide yaptirdik hersey yolunda.Suan keciboynuzu kuru yapiyorum.Cok faydali birsey bu mutlaka sizde yapin
Bi ust yoruma yazdim canim bakabilirsin :) Sormak istediginiz birsey olursa yazsrim yine.ne zamandir cocuk istiyosunuzTeşekkür ederiz Can'ım Nasıl yapıyorsun peki anlatırmısın biraz
Hm sağol Can'ım 5 aydır yine olmadı sanırım 6 olacak yaniBi ust yoruma yazdim canim bakabilirsin :) Sormak istediginiz birsey olursa yazsrim yine.ne zamandir cocuk istiyosunuz
Hayirlisi olsun canim.Insallah en kisa surede alirsin hayirli haberleriniHm sağol Can'ım 5 aydır yine olmadı sanırım 6 olacak yani