Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar palette 9,0 kullandım süper bir renk çıktı

neslimneslim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
15
1
36
Adana
arkadaşlar palettenin 8 0 ı kullanıodum sürekli saçlarıma dip boyası yapıodum uçlarında balyaj var
arkadaşım 9,0 a boyamış bende aldım boyadım süper bir renk çıktı ortaya resim koymayı bilmiyorum tavsiye ediorum bal rengi gibi doğal bir renk oldu:49:

ben bu boyayı kullanıyordum arkadaş resim ekleyemediği için ben ekleyim dedim umarım işinize yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
saçının zemini ne renk cANIM çok güzel olmuş.. bu ton beyaz tenlilerde güzel duruyo. ben buğdayım nasıl olur acaba.. başka boya kattınmı buna. bakırımsı çünkü.

dogan75 hayır başka bir boya katmadım palette 9.0 ile boyadım sadece zemin rengim koyu kumral :12:
osge01 evet pakette sarı yazıyor ama 9 numara benim bildiğim sarı olmaz genel olarak konuşuyorum tabi markadan markaya değişiyor olabilir :31:

bayıldım cnm çok güzel olmuş saçın.bende palette 3 0 kullanıyorum koyu kakao ilk başlarda çok beğenmiştim ama şimdi siyah oldu saçım.bu renge:59::59: boyasam tutmaz dimi :59:

büyük olasılıkla tutmaz açıcı kullanman lazım canım ama yinede bilemem :37: benim dipler kendi rengimden çıktıkta ben ona boyuyordum tutuyordu :32:

Kizlar bendede balyaj var bu pakette 9.0 kullanırsam acaba balyalar tamamen kapanacaktı? Bilgisi olan varmış acaba?

Back
X