arkadaşlar pcos tedavisine başlayacağım yardımınız lazımm

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
mrb arkadaşlar ben gelecek ay bebiş tedavisine başlamak istiyorumda 2yıldan beri istiyorm bir tedaviye başlma girişimm oldu ama doktordan menmun kalmadım oyüzden yarım kaldı iyi bir doktor buldumda buarada bende pcos var sorum şu ben doktora gideceğim ya adetimin 3.günümü gideyim kendi kendime adet olamıyorum söktürücüyle adet olup gitsem aynı olurmu yoksa söktürücüyle adet olup sonra bir ilaca başlanıyor ya geleek ay adet olmak için öylemi yapayım maksat doktora boşyere muayene ücreti vermeyeym biraz tuzlu dr özel muayenehanede geçen ay hormonlarıma bakılmıştı zaten söktürücüyle olp gitsem olurmu acaba napayım ben arkadaşlar bir akıl versenizzzz bilgisi olanlarr lütfen acil yardımmmm

merhaba bende aranıza yeni katıldım kendimi bildim bileli pko hastasıyım ilaçsız hiç adet olmadım 8 yıl diane 35 kullandım 1 yılı geçgindir evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz 3 kez klomen kullandım ikisinde yumurtalıklarım klomene aşırı cevap verdi sonuncusunda hiç cevap vermedi 14 ml kaldı büyümedi bu aydan sonra bizde gonal f ve ovitrelle ile aşılama deneyeceğiz Allah isteyen herkese nasip etsin

mrb arkadaşlar ben gelecek ay bebiş tedavisine başlamak istiyorumda 2yıldan beri istiyorm bir tedaviye başlma girişimm oldu ama doktordan menmun kalmadım oyüzden yarım kaldı iyi bir doktor buldumda buarada bende pcos var sorum şu ben doktora gideceğim ya adetimin 3.günümü gideyim kendi kendime adet olamıyorum söktürücüyle adet olup gitsem aynı olurmu yoksa söktürücüyle adet olup sonra bir ilaca başlanıyor ya geleek ay adet olmak için öylemi yapayım maksat doktora boşyere muayene ücreti vermeyeym biraz tuzlu dr özel muayenehanede geçen ay hormonlarıma bakılmıştı zaten söktürücüyle olp gitsem olurmu acaba napayım ben arkadaşlar bir akıl versenizzzz bilgisi olanlarr lütfen acil yardımmmm

Merhaba, bendede pco var ve kendim adet göremiyorum anca 3-4 ay da bir oda belki. 1 senedir tedavi görüyorum önce klomen kullanmaya başladım 3 ay ama yumurtalarım büyümediği için iğneye geçtik. ilk aşılamamda doktor adet söktürücü verdi ve adetimin 2 veya 3. günü mutlaka gitmem gerektiğini söyledi ve 2. günü gittim hemen gonal-f kullanmaya başladım. dozunu düşük vurduğum için 12 gün sonra falan yumurtam büyüdü ve ovitrelle çatlatma iğnesini yapıp 1 gün sonrasındada hastanede aşılama yapıldı ama malesef tutmadı. ikinci tedaviye 1 ay ara verip tekrar başladım ama bu sefer doktorum adet söktürücü vermedi ve adet olmamı beklemeden hemen iğneye başlattı(adet olmamı beklememsinin sebebi zaten düzenli adet görmemem ve yumurtalarımın iğnesiz büyümediği için gerek olmadıgını söyledi) bu sefer 10 gün kullandım iğneyi ve 18mm bir tane yumurtam oluştu ve yine çatlatma iğnemi vurdum ama aşılama yapılmadı doktorum eşimin sperm değerlerinin iyi olmasından dolayı bu sefer ilişkiye bıraktık ve çatlatma iğnesinin hemen ertesi günü düzenli ilişkiye girdik ve çok şükür bu sefer hamile kaldım ama onuda malesef 5 haftalıkken düşük yaptım:( şimdi bayramdan sonra tekrar iğne tedavisine başlayacağım... bu arada sizede geçmiş olsun allah en kısa zamanda bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Back
X