Arkadaşlar pembe bir çigi var yorumlarınızı bekliyorum

canım gözün aydın diyeyim önce ama bana kalırsa biran önce bhcg de baktır genelde pozitif çıkıyorsa %80-90 doğru ama yinede emin olmak için kan testi yaptır...
benim ilk gebeligimde de öyle olmuştu ve dr. gitmiştim gerçekten vardı ama dün bende test yaptım birini dün akşam birini bu sabah silikte olsa evet ikinci çizgi vardı ve umutlanmıştım açıkcası ama bugün kan tahlilinde çıkmadı o yüzden tatlım biran önce kanda baktır benimki gibi olacak diye bir kural yok umarım seninki kanda çıkar dualarım senile güzel haberlerini bekliyoruz eğer varsa hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin ve tabiki bizlerindea.s.a.s.a.s.

eee bu kız şimdi hamilemi değilmi ???evet silik çizgi genelde hamiş çıkıyor ama kimiside 3 kere görüyor ama adet oluyor neyse umarım hakkında hayırlısı olmuştur

canım tebrikler benimde öleydi ve hamişim işte :) sabah aç karnına yaptığın zaman daha koyu çıkıyo çizgiler canım....

Arkadaşlar "ikiz" bu başlığı 24.06.2008 tarihinde açmış. O günden sonra gelmemiş. Sudenaz'ın listesinde bakıyorum Haziran hamişleri arasında gözüküyor. Herhalde hamiş. :hooray:

heleşükür bi haber alabildik açtığı topikte hamiş olduğunu bildirmezmi insan???neyse sevinçten unuttu diyelim Allah tamamına erdirsin tebrikler arkadaşım

Meraba canım benim adetim çok düzensiz ama bı sefer çok geçtı süpelendim 2 aydır olmyrm dün bir test yaptım 10 dakkida bisey yoktu orda bıraktım sabah çöpe atmak istedim bi baktım iki çizgi emin olmk için bitane daha aldım yaptım bişey yoktu 25 dakkia sonra baktım oda pempemsi 2 çizgi çıkmıs diğeri ne göre daha belirgin sizce hamilemiyim buda testlerim atıyorum alttaki ilk yaptığım üsteki bugün yaptığım

Peki testte önce t cizgisi belirip sonra c çıkması normal mi çünkü normalde önce c çıkmazmi test bozuk olabilir mi

Back
X