Yumurtlama günü lekelenme

LAZ KIZI15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
55
14
3
23
Kızlar selam dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim değerlendirmeden 2 3 saat öncesinde akıntım yoğunlaştı sağ kasıkta batmalar oluyordu bide akıntı yoğunluğunu takip etmek için lavaboya gittiğimde sildim ve minicik bir kan vardı açık pembe gibi yumurtlama dün mü olmuş yani bugün ovulasyon testi yaptığımda dünkü kadar net değildi bugünü de değerlendirmem lazım mı

Eklentiler

• IMG_7181.webp
    IMG_7181.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar selam dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm ve değerlendirdim değerlendirmeden 2 3 saat öncesinde akıntım yoğunlaştı sağ kasıkta batmalar oluyordu bide akıntı yoğunluğunu takip etmek için lavaboya gittiğimde sildim ve minicik bir kan vardı açık pembe gibi yumurtlama dün mü olmuş yani bugün ovulasyon testi yaptığımda dünkü kadar net değildi bugünü de değerlendirmem lazım mı
Evet canım anlattıkların dün olmuşsa çatlaman dün olmuş aynısını bende yaşadım o gün çatlamam olmuştu dün değerlendirmişsen iyi olmuş yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor bugünüde değerlendirirsen döllenme için yeterli olacaktır

Evet canım anlattıkların dün olmuşsa çatlaman dün olmuş aynısını bende yaşadım o gün çatlamam olmuştu dün değerlendirmişsen iyi olmuş yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyor bugünüde değerlendirirsen döllenme için yeterli olacaktır
Teşekkürler inşAllah güzel haberlerle gelebilirim buraya 🙏

Ovülasyon günümüz hemen hemen aynı heralde iki gün oldu benim geçeli ama kasıklarımda halâ hafif ağrı var sizde de var mı böyle durum

Siz bugün ve yarın da değerlendirin tam yumurtlama zamanındasınız. Tamamen çizginin silikleşmesi lazım o zaman yumurtlamış oluyorsunuz.

Siz bugün ve yarın da değerlendirin tam yumurtlama zamanındasınız. Tamamen çizginin silikleşmesi lazım o zaman yumurtlamış oluyorsunuz.
Bugün anca gece olur aslında şuan erken saatte olsa daha iyi olurdu ama eşimle tartıştık biraz ben adım atmam huyum kurusun😅😅😅

öncedende oluyor muydu senin ovülasyon döneminde benim ilk defa oluyor öncesinde ağrıyordu zaten anlamıştım ama sonrasında halâ ağrıyor
Dün ağrımaya başladı ara ara geldi ağrı sonra akıntı çoğaldı ufak bir leke geldi açık pembe ilişki oldu ilişkiden sonra da devam etti baya süre şuan da ağrıyor dünden öncesinde yoktu ama ağrı falan

Back
X