arkadaşlar pkk lalar samsunda polis otosunu taradı

ayvenss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
445
0
116
Düzce
şuan tirtir titremekteyim pkklılar polis otosunu taradı şehitlerimiz ve yaralılarımız var lütfen dualar ediniz

Son düzenleme:
ayy inanmıyorum ya mafoldumben
ne zaman bitcek bu pkk sorunu :gitme:
Allahım şehit yakınlarına sabır versin.yaralılarada acil şifa versin rabbim.

ne zaman olmuş ya ahberlerde de yok
allah belalarını versin hepsinin öksüz yetim dul bütün masumların ahları yeter onlara..

hadi yaaaaaaaaaa.........Allah kahretsin onları katiller .......alın size açılım alın size demokrasi! demokrasi bizim neyimize ya ...aç olan,fakir olan,can güvenliği olmayan,işsizlik diz boyu olan ülkede demokrasiden bahsedilmesine şaşırıyorum! iyice şımarttılar bu şerefsizleri tv deki açıklamaları görmüyomusunuz ? nasıl konuşturuyolar bu kalleşleri ! çıldırcam ya benim eşimde asker 5 gündür sesini duyamıyorum içimde hep bir korkuyla yaşıyorum niçin? kimin için? kahroluyorum ya ben burda onların içinde yaşıyorum onların nefreti bitmiycek! tükenmiycek! özgürlük değil! hakimiyet istiyolar !!!!!!!!! ama yağma yok biz bu vatanı onlara yedirmeyiz! ne mutlu türküm diyene!!!!!!!!!!!! Allahım sabır versin ailelerine bizleri sevdiklerimizi korusun yarabbim.....

evet az önce son dakika olarakta geçtii.... ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu ateş hepimizi yakıyor.. allah ailesine sabır versin...

rabbim ailelerine çok büyük sabır versinnturkbayragi
öyle kötü oluyorumki bu haberleri duyunca allahımm yaşatmasınn yarabbim..

canım kanallarıda gezıyorum nettende bakıyorum bır bılgı bulamadım tv de mı cıktı?
cok uzuldum ne zman bıtecek bu dusmanlıklar neyı paylasamıyoruz uc gunluk dunyada:(

ALLAH'ım her daim TÜRK MıLLETıNıN yanında olsun.
Hala birileri açılım açılım diye sanatçılarla edebiyatçılarla oyuncularla yemek yesin
Neden devletin başındakiler zorla kendilerini kör yapmaya çalışıyolar..Daha açılımın başındayken heriflerin yaptıklarına bakın..Allah'ım onalrın yanlarına bırakmasın

Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum..Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum...

''Ladik Çok programlı Lisesi ile Akdağ Gülışığı Rehabilitasyon Merkezi arasında bugün saat 22.30 sıralarında devriye görevi yapan polis aracına kimliği belirsiz kişilerce çapraz ateş açıldı. Açılan ateşte polis memurları Hüseyin Koç ile Malik Saykal şehit oldu.''
denmiş haberde

İt soyları.Allah sizi kahretsin.Bu ülkede yaşayan nankör köpekler.

Şehitlerimizin mekanları zaten cennet.Allah yakınlarına sabır versin...
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
şerefsızler Allah hepinizin belasını versin:kızgın:.sizin gibi düsünenlerinde belasını versin. size imtiyaz vermeye calısanlarında belasını versin yemek yedıgı kaba pisleyen köpekler it soyları.cok kötü oldum kimse kusura bakmasın.allahım ailelerine sabır versin.mekanları arkadasın dedıgı gıbi zaten cennet.allahım sen koru askerımızı polisimizturkbayragii bu şerefsızlerin elinden.

Back
X