Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim :)Değil bence :)
Bilmiyorum ki komik duruyomuş gibi geliyor banaBüyük olunca ne olacak?
Rahatsızsan squat yap.
Evet ya ben de aylarca giydikten sonra farkettim. Başka bi pantolonla iyi gözükecekse hallederim onuPopondan cok pantolonuna gicik oldum.. cepleri cok kucuk poponu bicimsiz yapiyor genis cepli pantolon ve cepler daha orantili dursa poponda daha iyi gozukur
Çok saol :)Bence vücuduna göre tam. Dahası iyi görünmez
Evet ya ben de aylarca giydikten sonra farkettim. Başka bi pantolonla iyi gözükecekse hallederim onu
kıyafet seçimin yanlış, doğru desenli pantolon, farklı renk daha açık yani ve hatta ayakkabı biraz daha kalkık olmasını sağlar. Ya da ilgiyi başka yere vereceksin. Mesela bol paça sade pantolona dantelli üstle kombin yapacaksın. Ya da desenli/ baskılı pantalon.Bilmiyorum ki komik duruyomuş gibi geliyor bana
Kesinlikle deneyeceğim. Teşekkürler tavsiyen için :)Ee tabi geniş cepli al. Ve poponu kavrasin cepler.. ozaman oldugundan buyuk gosterir. Suan pantolonla kotu duruyor
kıyafet seçimin yanlış, doğru desenli pantolon, farklı renk daha açık yani ve hatta ayakkabı biraz daha kalkık olmasını sağlar. Ya da ilgiyi başka yere vereceksin. Mesela bol paça sade pantolona dantelli üstle kombin yapacaksın. Ya da desenli/ baskılı pantalon.
Doğru haklısın. Teşekkür ederim :)kıyafet seçimin yanlış, doğru desenli pantolon, farklı renk daha açık yani ve hatta ayakkabı biraz daha kalkık olmasını sağlar. Ya da ilgiyi başka yere vereceksin. Mesela bol paça sade pantolona dantelli üstle kombin yapacaksın. Ya da desenli/ baskılı pantalon.
Peki. TeşekkürlerPoponuz hiç küçük değil bence, ayrıca genislik olarak kucuk olması ideal bence, sadece daha biçimlenmesi için pilates ve squat yapmalısınız
:))Tamam o zaman.
Yeni tarzla karşımızda bekliyoruz seni. :)
Teşekkür ederim :)Giyin tarzı çok etkiliyor poponun durusunu. Slip giyince daha küçük duruyor pantolon içinde. Tangayla daha büyük gözüküyor.