Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim netten araştırmıştım kayganlaştırıcı jel ama diğerleri gibi spermi öldürmüyor aksine o jel içinde daha kolay yumurtalıklara ulaşmasını sağlıyor diye okumuştum ama bende güvenemedim tam ama gebe kalanlar var herhalde bende kararsızimBu jel hangi sorunlarda fayda sağlıyor bunu bilen varsa aciklayabilirmi ?
Arzum ben kullanmayı düşünüyorum ama esim varikosel ameliyati oldu 3 ay oldu benim bir sagliksal sıkıntım yok cok şükürCanim netten araştırmıştım kayganlaştırıcı jel ama diğerleri gibi spermi öldürmüyor aksine o jel içinde daha kolay yumurtalıklara ulaşmasını sağlıyor diye okumuştum ama bende güvenemedim tam ama gebe kalanlar var herhalde bende kararsızim
Canim benim bizim durumda ayni bizde mayisda olduk bizim sayimiz ayni degismemis ama bizim sıkıntı hızında doktor proxeed plus verdi iki ay kullan tekrar test yapalım dedi ama bakalim benimde süt hormonum yüksek bi tek canim ya 55 bu ay bakalim saraç oglunun kürü yapiyorum hayirlisi artikArzum ben kullanmayı düşünüyorum ama esim varikosel ameliyati oldu 3 ay oldu benim bir sagliksal sıkıntım yok cok şükür
.gecen hafta facebookda bu jelin sayfasina girdim ordaki ilgili kisi ameliyat olali 6 ay olmadan iylesme olmaz o yuzdem 6 ay sonra kullanın dedi .bende oyle yapmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmadan hamis kalirim ama kalmazsam mutlaka denicem .bende cok guzel yorumlar okudum umitlendim .
Canım insallh emeklerimiz boşa çıkmaz benimesim proxeed plusu aameliyat öncesi kullandı hic fayda görmedik sonra ameliyat oldu bakalım bugün doktr.gitti ama doktot yokmus bugun ameliyat gunuymus bu hafta tahlil vercek inşallah yükselmiştir degeri. Benim bu arada bu ay adetim cok farkli oldu lekem geldi 2gun sonra söktü 1 gunde oyle oldu sonra yine lekeye döndü neden böyle oldum bilmiyorum hic boyle seyler yasamadim daha önce ve 3 haftadir bel ağrısı cekiyorum kalçalarim batıyor acaba bu üstüne görme olabilirmi diye düşünüyorum bir test yapacağım rahatlamak için.[/QUOTE]E="arzum91107, post: 43091619, member: 345502"]Canim benim bizim durumda ayni bizde mayisda olduk bizim sayimiz ayni degismemis ama bizim sıkıntı hızında doktor proxeed plus verdi iki ay kullan tekrar test yapalım dedi ama bakalim benimde süt hormonum yüksek bi tek canim ya 55 bu ay bakalim saraç oglunun kürü yapiyorum hayirlisi artik
Olabilir canim benim dikkat et hemen test yaptir en azindan aklindan gitsin biz iki yildir biraktik o zamandan beri benim adetimde çok tuhaflasti o psikolojik hormonlarimiz alt üst kuzum benim ama sen gene de dikkatet bence inş hayirlisini versin Rabbim[/QUOTE]Canım insallh emeklerimiz boşa çıkmaz benimesim proxeed plusu aameliyat öncesi kullandı hic fayda görmedik sonra ameliyat oldu bakalım bugün doktr.gitti ama doktot yokmus bugun ameliyat gunuymus bu hafta tahlil vercek inşallah yükselmiştir degeri. Benim bu arada bu ay adetim cok farkli oldu lekem geldi 2gun sonra söktü 1 gunde oyle oldu sonra yine lekeye döndü neden böyle oldum bilmiyorum hic boyle seyler yasamadim daha önce ve 3 haftadir bel ağrısı cekiyorum kalçalarim batıyor acaba bu üstüne görme olabilirmi diye düşünüyorum bir test yapacağım rahatlamak için.
Canim evde test yaptım ama negatif cikti buarada lekem ķesildi ama belim agriyor ve pubis bolgem cok hassas burda da doktora gitmek hic istemiyorum ama neden böyle oldum cok kafama takıldı ve esim iki gündür doktordan sıra alamıyor ameliyatı bitmedi gitti doktorun baska doktorda yokmus bakalım esim doktoru bulursa tahlil vercek verdiginde sonucunu burda paylasacagim canım .inşallah herseyin hayırlısı olur bizler icin.[/QUOTE]Olabilir canim benim dikkat et hemen test yaptir en azindan aklindan gitsin biz iki yildir biraktik o zamandan beri benim adetimde çok tuhaflasti o psikolojik hormonlarimiz alt üst kuzum benim ama sen gene de dikkatet bence inş hayirlisini versin Rabbim
Canim evde test yaptım ama negatif cikti buarada lekem ķesildi ama belim agriyor ve pubis bolgem cok hassas burda da doktora gitmek hic istemiyorum ama neden böyle oldum cok kafama takıldı ve esim iki gündür doktordan sıra alamıyor ameliyatı bitmedi gitti doktorun baska doktorda yokmus bakalım esim doktoru bulursa tahlil vercek verdiginde sonucunu burda paylasacagim canım .inşallah herseyin hayırlısı olur bizler icin.
Adetim lekelenme okdugu gündü cnm yarin doktora gidecegim hala belim çok ağrıyor yaramıyorum ve göbek cizgim oluşmuş bu yüzden de bir doktr.gitsem iyi olcak en azından içim rahatlar[/QUOTE]İnş canim benim inş Canim erken gebelik testleri vardi ondan alsaydin bi adetin ne zaman