Arkadaşlar saçlarıma ne yaptıysam dökülmesini durduramadım, şimdi procsin şampuan aldım ama dökülme devam ediyor,önerebileceğiniz şampuan var mıdır çook acil
ARKADASLAR MERHABA...
sac dökülmesinin ilk sebepleri; çinko eksikliği ve hormon dengesizliği ve protein eks,kliği ilk ve EN ÖNEMLİ sebeplerdendir...
Bi sabah aç karna sağlık ocagına vereceginiz bir kaç tüp kan sonrası, tahlilleriniz sonucu çinko / demir vs eksikliğiniz var mı yok mu görebilirsiniz...(doktora mutlaka hormon tahlili de istediginiz soylemeyi unutmayın yoksa sadece hemoglobin vs bakıyorlar)
sonrasında ise eğer çinko eksikse eczaneden "zinco" tablet alarak ve günde 1/2 tane içerek çinko eksikliğini giderebilirsiniz..
eger hormon dengesizliğiniz mevcut ise de; bunun için de "mutlaka hemen" tedaviye başlamanız lazım..
haliyle saç dökülmeniz de duracaktır..!!
tıpkı benim hormonlarımın dengesiz olduğundan dolayı dökülüyor olması gibi.. :)
unutmayın, dışardan yapılan müdahale değil içeriden desteklenerek saç dökülmesini engelleyebilirsiniz..
vucudunuzdaki eksiklikleri giderdiginizde ise isterseniz tedavi sürecinizi yine sampuanla desteklersiniz..
merhaba ; henüz yeni kulllanmaya başladığım style kemik iliği maskesi saç dökülmemi hızla azalttı. çok memnun kaldım ha birde çok tuhaf olan şu ki saçlarım haddinden fazla hızlı bi şekilde uzamaya başladı. tavsiye ederim.