- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
ben bugün itibariyle 25+3 günlük hamileyim....22. haftaya kadar herşey normaldi ama malesef 22. haftada kontrole gittiğimde rahim ağzı uzunluğum 2,5 cm e düşmüştü sınırda takip edilecek dendi ve progestaan ve pruloton iğne başlandı ve hemen detaylı için randevu almam söylendi.....detaylıda herşey normaldi ama 2,0 cm düşmüş dendi ve dikiş olabilir yat dinlen 2 hafta sonra gel dendi dikiş için biraz geri durduk çünkü riskler sıralanınca......bu arada bu 2. gebeliğim ilkinde böyle bişey olmadı.......sonraki randevuda 1,7 cm dedi perinatolog ve doktoruma yönlendirdi dikiş için bir gün sonra hastane çantası hazırlayıp gittim kendi doktoruma ve 2,3 cm e çıkmış kapanma var dendi dikiş bize bırakıldı tam 10 gün önce......şimdi merak ettiğim bu kapanma devam edebilirmi deneyimli arkadaşlar yönlendirirse çok minnettar olurum(ilk kısalmanın olduğu günden iki gün önce büyük bir şok yaşadım kapı komşumun eşi kendini asmıştı ve işte çok büyük bir korku yaşadım..gelen giden kadını bırakmış beni sakinleştiriyorlardı