Rüya Yorumları Arkadaşlar rüyama bakar mısınız?

hayat_gun

Herşey güzel olacak..
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
6.264
4.986
148
Merhaba arkadaşlar,ben geçenlerde altı haftalık bir düşük yaptım.Kalp atışı da oluşmamıştı,inşallah yakında düşünecem yine ama kaygılarım var,dün rüyamda yine hamileyim muayene oluyorum yanılmıyosam bir bay bir bayan bakıyor.Kalp atışı duyulmuyor biraz daha bakınca duyuyolar kalp atışını.Bayan dr'söylemicektim bak sana söylüyorum hardal ye'diyor.Ben de 'kalbi atıyor sorun yok değil mi'diyorum.'atıyor'diyolar.Karşımda kızkardeşim ve görümcem var onlar da hamile,kardeşiminki erkekmiş,görümceminki belli değilmiş.(Gerçekte kardeşimin 5 aylık oğlu var,görümcem 2 buçuk aylık hamile)Hatırladıklarım bunlar,arkadaşlar bilen yorumlar mı,ne anlama geliyor bu rüyam.

Hardal tozu adet düzenleyicidir demek ki kadın hastalıklarına etkisi var. Rüyanda sana ye denilmişse sen de alıp yemelisin bence. hatta aktarlardan tozunu al kendin hazırla doğalını yap.

Hardal tozu adet düzenleyicidir demek ki kadın hastalıklarına etkisi var. Rüyanda sana ye denilmişse sen de alıp yemelisin bence. hatta aktarlardan tozunu al kendin hazırla doğalını yap.
teşekkür edrim canım saol :)

rüyanız tamamen korkularınızı görmüşsünüz.yoruma ihtiyacı olan bir rüya değil.korkmanıza gerek yok.hardal tozunu denemenizde ise fayda var.

Back
X