Arkadaslar dün gece cok tuhaf bir rüya gördüm ama tabirini yapabilecekte kimseyi tanimiyorum, aranizda bunu yapabilecek arkadaslarim olursa cok sevinirim...
Rüyama gelmeden önce söylemeliyimki su anda 2 aylik gebeyim ve bu rüyadan sonra bayagi endiselendim
Rüyama gelelim : Rüyamda tanimadigim ama kendi evim sandigim bir evde dogum yapmis ve cok tatli bir kiz cocugu dünyaya getirmisim,cok güzel bir histi yanliz dogum anini hatirlamiyorum kendimi gördügümde dogum yapmistim.Bebek kucagimda emzirmege niyetleniyorum o sirada kanamamin oldugunu fark ediyorum ve bebgi bir küvete yatirip temizleniyorum,hemen sonra tekrar bebegi emzirmeye niyetleniyorum ve birde bakiyorumki bebegi koydugum küvet su dolu ve bebek kücülmüs,aman diyorum bebegi bir an önce emzirmem lazim ,kuruluyorum bataniyeye sariyorum ve yatiriyorum,tam o sirada ev kalabalik ve birde bakiyorum ben bebegi yatirip disariya cikmisim bir sey halletmem gerekiyormus gibi ve önce araba kullaniyorum yanliz hemen önümde eltim baska arabada ve benim kücük erkek kardesimde yaninda cam kiriklari olan bir yoldan geciyorla ve bana isaret ediyorlar camlara dikkat et diye,iste o an fark ediyorumki araba degil bisiklet kullaniyorum,neyse türlü manevralarla siyriliyorum ve bakiyorumki gece olmus ve artik bebegime yetismem lazim diyorum ve eve variyorum.Eve varip bebegimi kucagima aldigimda birde ne göriyim bebegim ilk dogdugu anin neredeyse yarisi kadar olmus ben vicdan azabi icinde gögsümü yokluyorum süt geliyomu diye ve orada uyaniyorum.
Simdiden yorum yapan agziniza saglik