Saç Kesim Şekilleri arkadaşlar saçlarımı nasıl kestirmeliyim? yardımınıza ihtiyacım var lütfen:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
318
arkadaşlar özetle saçlarım şuan bu uzunlukta.çok uzun süredir bu uzunlukta kullandıgım için artık sıkıldım.siz saçdaşlarıma soruyorum sizce nasıl bir kesim bana yakışır?yardımınızı bekliyorum(

Eklentiler

• $bt.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 204
  • $mmmm.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 345
  • $mm.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 313
  • $ss.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 209

saçının kendi şekli mi canım :)) kısaltmak istiyosan bob modeller çok modern duruyor bence Bade İşçilin saçı gibi yani

saçının kendi şekli mi canım :)) kısaltmak istiyosan bob modeller çok modern duruyor bence Bade İşçilin saçı gibi yani

evet kendi şekli ama bade işçili en son düz saçlarıyla hatırlıyorum.değiştirdi mi şeklini? tam olarak bahsettiğin kesim nasıl ? :)

önlerden kat verdir bence.Ama kıyma bu saçlara,kısaltma

önden kat verdiriyim yani boydan pek gitmesin önler mi kısalsın diyosun.canım gercekten cok sıkıldım artık cok uzun bir süreden beri bu boyda kullanıyorum.ben omuzlarda falan kısaltmayı dusunuyordum yakısmaz mı ki ?

Benim saclarimda ayni senin gibi bende hem boyunu kisaltmak hem de yeni bi sekil vermek istiyorum konunu takip edicem cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu model nasil cnm brkc tane daha eklycm

Eklentiler

• $1401881057356.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 173
Bide bunlar var

Eklentiler

• $1401881237180.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 264
  • $1401881254600.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 229
  • $1401881293718.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 192
kıvırcık hali omuzlarına gelecek şekilde düz kestirebilirsin. bi arkadaşıma benzettim de o öyle yapıyor, güzel oluyor o yüzden dedim :)

3 ay önce nerdeyse dirseğime gelen kıvırcık saçlarımı kestirdim çok pişmanımm uzatmak için içtiğim mayanın kafama sürdüğün sarımsağın haddi hesabı yok. Kıvırcık saç öyle uzamıyor hemen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim saclarmda kıvırck ben 1 yıldr bob modelini kullanıorm yani arka kısa önler uzun. Tavsiye ederm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla canım ben kestirdim.ve o kadar çok hızlı uzadı ki anında bir müddet daha kestirmeye devam edicem.çünkü modeli kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…