arkadaşlar özetle saçlarım şuan bu uzunlukta.çok uzun süredir bu uzunlukta kullandıgım için artık sıkıldım.siz saçdaşlarıma soruyorum sizce nasıl bir kesim bana yakışır?yardımınızı bekliyorum(
saçının kendi şekli mi canım :)) kısaltmak istiyosan bob modeller çok modern duruyor bence Bade İşçilin saçı gibi yani
önlerden kat verdir bence.Ama kıyma bu saçlara,kısaltma
evet kendi şekli ama bade işçili en son düz saçlarıyla hatırlıyorum.değiştirdi mi şeklini? tam olarak bahsettiğin kesim nasıl ? :)
Bahsettiğim kesim bu canım :)
canım yalnız bu kadının saçları gayet d.z bu model bana olmaz.yakışcagınıda düşünmüyorum yani.uygun düşmez gibi
hmm o zaman bu model nasıl canım saçını da bu tonlarda yaptırırsan çok tatlı olabilir :))
kıvırcık hali omuzlarına gelecek şekilde düz kestirebilirsin. bi arkadaşıma benzettim de o öyle yapıyor, güzel oluyor o yüzden dedim :)
bence bi dene. olmazsa resimlerini koyduğun katlı kesimlerden yaptırırsınkıvırcık hali omuzlarına değecek şekilde diyorsun.hmm yakışır mı ki acaba ? bende o kısalıkta düşünüyorum
hmm o zaman bu model nasıl canım saçını da bu tonlarda yaptırırsan çok tatlı olabilir :))
bu saç rengi çok tatlı ya.....
ne raenk bu cnm biliyor musun...
3 ay önce nerdeyse dirseğime gelen kıvırcık saçlarımı kestirdim çok pişmanımm uzatmak için içtiğim mayanın kafama sürdüğün sarımsağın haddi hesabı yok. Kıvırcık saç öyle uzamıyor hemen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?