• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sevdikleriniz askeriyeye cep tellerini sokabildiler mi??

Benimki ustaya yeni qeçtii 2 hafta felan oluyoo.. Şimdilik sokamadıı, doğuda askerlik yaptıgı için çarşı iznidee Yokk sadece ankesörlüden arıyabiliyo akşamlarıı :( off offf vede 24 gün izni varmışş temmuz gbi gelicek kullanıcak gidicek vee 2011 martta gelicekk :( ozamana kadar göremicemm.. offfff offf Çok dertliyim yaa..

benim sevgilim acemıde de usta birlikde de telefonu çok rahat bi şekilde kullandı
hatta teli bozulduğunda komutan telefonunu veriyodu
ilk zamanlar ortamı bilmediği için kullanmadı tabi
o zamanlarda haftada 2 kez falan ankesordan arardı
eğer ii bir yere düşerse kullanır telefon kızlar merak etmeyin

sizinkide umarım telefon kullanırda çok merakta bırakmaz sizi
biliyorum çünkü aradığı günler olurdu o gün aramasın kafayı yerdim
işi olur asker o nöbeti ne bilim içtiması falan olur diye düşünmezdim
arasın ne oldu ya diye içim içimi yerdi
sonraları onun rahat olduğunu öğrenince bende rahatladım
ama o orda çok sıkılıyor ve zora geliyo oyüzden siz sakın sesinizi titreterek üzgün bi şekilde konusmayın kızlar
ben ağlıyodum oda ağlıyodu ben gülünce oda tüm gününü gülerek geçiriyodu
inanınki BıR ASKERE TÜM DESTEK SEVDıĞıNDEN GELıR...

hadi ya alır belki canım telefon çarşıya çıktığında
kullanabiliyosa tabi

arkadaşlar,
bu forum dışarıdan da okunabilir bir forum olduğuna göre,askerlerinizi tehlikeye atacak bir bilgi paylaştığınızı düşünmüyor musunuz bu konuda???

sevgiler...

dogru diorsun aslında. ben sadece merak ettim öle acmışdım nasıl kapanıcak acaba bilgin var mı ?

canım haklıdır belki bu sayfanın en altında
'Bu sitede yer alan içerikle ilgili şikayetler için iletişim linki kullanılmalıdır.'
diye bişi yazıyo ben ona tıklayıp mesaj göndermiştim konu kapatmak için sende bi dene istersen

yaaa benimkiii dün telini komutana verdi :( coook kötüü durumdayızz şafağın bitmesine yakın olanlara bakın ya dağın başındaız tel yok bişey yok :( teskereye kadar vermicem demiş... zorla istemiş yoksa tutanak tutacam demiş .. kaderimeeee bakın herşey gitgide zorlasdıı ...

Back
X