Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh siz ballısınız zaten.. bisde hiç şans yok ..tell olsaa gelmesede olur yaw
![]()
ayyyyyyyyy olur mu kız didem gelsin yaaaa kıyamm ben askıma o bensiz ben onsuz kalmayalımmmm askım bnm seni çok seviyorum bitanem![]()
Bi tek tlfonu soksa iyi herşeyi var orda pspsi tlfonu mp3 çaları ama onların orası rahat komutanlar tlfon kullandıklarını biliyo bize yakalanmayın diyolar.Yakalasada bi kaç gün sonra veriyolar
erkek arkadaşım geleli 2 ay oluyor. Askerde telefonla yakalandığı için emirlere itaatsizlik suçundan mahkemeye verildi, şu an 25 günlük hapis cezası isteniyor, mahkeme kağıdı yeni eline ulaştı15 ay bekle, adam zaten tunceliden geldi psikolojisi bozuk iyice düzelemedi, bir de cezaevi yolumu bekleyecem
![]()
arkadaşlar bizimki hiç telini sokamıor deli olucam yha. normal arkadaşlarıma soruorum benimki soktu rahatız dior eğer sokmasaydım kafayı yerdim diyor ben napiimm ozaman deli hastanesine yataım ... ya herkezde var bi şanslık bende yokk ... suanda bayburtda.. orada bi tanıdık varmış kendi telini oraya bırakıo izinlerde alıordu...Siirte de hiç sokamıcakmış oyusden kendi telini ailesine göndercekmiş... zaten siirte gidince izne de cıkamıcakk allah bana sabırrr versinn 7-8 ay nasıl gecicek bilemiorummmm:umursamaz:senağlama
esmerimm üzülme bence.bak bizde ne acemilikte ne ustada hiç tlfn sokmadık.tabi olsa daha ii olurdu ama o riske degermi.mümkün oldugunca ankesörden arar zaten seni.yakalansa daha kötü bak hapis yatanlar varmıs...herseyin hayırlısı olsun dimi amakaydirigubbakcemile5
yok canım nolcak ya bişe olomaz
Canım sennki nerde askerlik yapıo yaa :S iyimiş hee keşke benmkide oraya düşseydii:1rolleyes:
bence cep telefonlarından fazlaca bahsetmeyin kıslar..
yerin kulağı vardır diyorum ben..
herkese hayırlı tezkereler..:Saruboceq:
herkes sağ salim kavuşsun sevdiğine inşallah..:Saruboceq:
günler su gibi çabucak akıp geçsin inşallah..:Saruboceq:
walla size en yakın arkadaşımın nişanlısının basına geleni anlatiyim..
uzun donem yapıyor hatta mayıs gibi bitecek..İstanbul da güzel ve rahat bir yerde,komutanın soforuydu..cep telefonu da vardı..hatta komutan bunu cepten arıyordu..bir gün başka askerler yüzünden araba komutana 5 dk geç gidiyor..arabadan sorumlu olan bizim arkadas olduğu için komutan buna bı güzel fırçayı basıyor,sonrada gidip bu askerin cep telefonu var diye ihbar ediyor..arkadas askeri mahkemeye çıkıyor,savunmasına olayı bire bir anlatıyor,komutanın cep tlfnunu bildigini oradan aradığını vs(dokumleri bile cikarttiriyor) ama nafile..15 gün hapis cezası aldı..gecen hafta çıktı hapisten..o ceza hem siciline işledi bosu bosuna hemde dönüş tarihi uzadı..
cep telefonu suc kızlar..yakalandıkları an hiç gözünün yasına bakmazlar..lütfen böyle isteklerde bulunmayın..azıcık sabır,haklısınız kolay değil,hele hele uzun donem için ama cep telefonuyla yakalanırsa..sonu iyi değil..baya baya hapis yatıyor..15 gün tek basına,asker eşliğinde yemek yiyor,kimseyle konuşmuyor(yasak) odaya giriyor ve çıkıyor o kadar..artı siciline işleniyor..ısrarcı olmayın bu konuda..
ha bu arada,mahkeme öyle çabuk sonuçlanan bir mahkeme değil..ve baya baya avukat fln tuttular bizim arkadasa..
askerliğini yaparken ceza alabilsin diye ailesi çok ugrasti,mahkeme tarihini one almak için..çünkü askerdeyken mahkeme sonuçlanırsa askeri ceza evinde yatıyor,eğer askerliği biter ve mahkeme o asker degilken sonuçlanırsa bildiginiz ceza evlerinde yatıyor..
bu yüzden bizim arkadasın ailesi ugrasti,en azından askeri ceza evinde yatsın Buca ceza evinde yatmasın diye..