• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sevdikleriniz askeriyeye cep tellerini sokabildiler mi??

ayyyyyyyyy olur mu kız didem gelsin yaaaa kıyamm ben askıma o bensiz ben onsuz kalmayalımmmm askım bnm seni çok seviyorum bitanem:nazar:

ya canım izne gelmek istemiyor askerlik erken bitsin die. oyusden sesinede ben dayanırım. suanda sen yeni bekleyenlerdensin. ben 6 ayı bitirdimm.. ilk zamanlar cok zorluklar cektim. sonradan alıştım şimdi daha cok alıştım baksana 18 gündür konuşmuoruz.

erkek arkadaşım geleli 2 ay oluyor. Askerde telefonla yakalandığı için emirlere itaatsizlik suçundan mahkemeye verildi, şu an 25 günlük hapis cezası isteniyor, mahkeme kağıdı yeni eline ulaştı :( 15 ay bekle, adam zaten tunceliden geldi psikolojisi bozuk iyice düzelemedi, bir de cezaevi yolumu bekleyecem :(

tlf sokanlar ne şanslı..bizim tek iletişim aracımız telefondu zaten...tlf olsa inanın hiç zorluk çekmem..

walla size en yakın arkadaşımın nişanlısının basına geleni anlatiyim..
uzun donem yapıyor hatta mayıs gibi bitecek..ıstanbul da güzel ve rahat bir yerde,komutanın soforuydu..cep telefonu da vardı..hatta komutan bunu cepten arıyordu..bir gün başka askerler yüzünden araba komutana 5 dk geç gidiyor..arabadan sorumlu olan bizim arkadas olduğu için komutan buna bı güzel fırçayı basıyor,sonrada gidip bu askerin cep telefonu var diye ihbar ediyor..arkadas askeri mahkemeye çıkıyor,savunmasına olayı bire bir anlatıyor,komutanın cep tlfnunu bildigini oradan aradığını vs(dokumleri bile cikarttiriyor) ama nafile..15 gün hapis cezası aldı..gecen hafta çıktı hapisten..o ceza hem siciline işledi bosu bosuna hemde dönüş tarihi uzadı..
cep telefonu suc kızlar..yakalandıkları an hiç gözünün yasına bakmazlar..lütfen böyle isteklerde bulunmayın..azıcık sabır,haklısınız kolay değil,hele hele uzun donem için ama cep telefonuyla yakalanırsa..sonu iyi değil..baya baya hapis yatıyor..15 gün tek basına,asker eşliğinde yemek yiyor,kimseyle konuşmuyor(yasak) odaya giriyor ve çıkıyor o kadar..artı siciline işleniyor..ısrarcı olmayın bu konuda..

ha bu arada,mahkeme öyle çabuk sonuçlanan bir mahkeme değil..ve baya baya avukat fln tuttular bizim arkadasa..
askerliğini yaparken ceza alabilsin diye ailesi çok ugrasti,mahkeme tarihini one almak için..çünkü askerdeyken mahkeme sonuçlanırsa askeri ceza evinde yatıyor,eğer askerliği biter ve mahkeme o asker degilken sonuçlanırsa bildiginiz ceza evlerinde yatıyor..
bu yüzden bizim arkadasın ailesi ugrasti,en azından askeri ceza evinde yatsın Buca ceza evinde yatmasın diye..

evet telefon işi sakat iş. bazı yerlerde komutanlar izin veriyo bazı yerlerde kesinlikle çok katı oluyolar. benim bir tanıdığım vardı. jandarmaydı. başçavuşumuz çok iyi fakat telefona tahmmülü yoktu derdi. bide telefon kameralıysa daha beter yandın derdi. tabi bu yerine ve komutanına göre de değişiyor yani.
ceza alıp hem askrliğin uzamasından hemde siciline işlemesinden daha iyidir telefonsuzluk.
inşallah günleriniz su gibi gelip geçerde birdaha başka ayrılık yaşamazsınız.

Bi tek tlfonu soksa iyi herşeyi var orda pspsi tlfonu mp3 çaları ama onların orası rahat komutanlar tlfon kullandıklarını biliyo bize yakalanmayın diyolar.Yakalasada bi kaç gün sonra veriyolar

Bi tek tlfonu soksa iyi herşeyi var orda pspsi tlfonu mp3 çaları ama onların orası rahat komutanlar tlfon kullandıklarını biliyo bize yakalanmayın diyolar.Yakalasada bi kaç gün sonra veriyolar

Canım sennki nerde askerlik yapıo yaa :S iyimiş hee keşke benmkide oraya düşseydii:1rolleyes:

erkek arkadaşım geleli 2 ay oluyor. Askerde telefonla yakalandığı için emirlere itaatsizlik suçundan mahkemeye verildi, şu an 25 günlük hapis cezası isteniyor, mahkeme kağıdı yeni eline ulaştı :( 15 ay bekle, adam zaten tunceliden geldi psikolojisi bozuk iyice düzelemedi, bir de cezaevi yolumu bekleyecem :(

öncelikle cok gecmiş olsun canım.kötü bi durum.tuncelinin neresinde yaptı askelrigi

benim abimde askeri personel.ve onunda cep telefonuna tahammülü yok.herkes dürüst değilki.bilgi sızdıranlar olur diye kesinlikle müsamaha gösteremiyor askerlerine.hatta askeri personellere bile telefon yasak kızlar.oyuzden bence askerligini bitirmemiş olanlar yazmasın tlfn kullanıp kullanmadıgını.yerleride yazmıstınızı cunku.bende cok istedim erkek arkadasım telefon soksun diye ama onların orda komutanlar bile cep telefonuyla görüşebilmek için biyerin üstüne cıkıyolarmıs.allahın dagında cekmiyor işte hiç bi hat.oyuzden götürmedi.

arkadaşlar bizimki hiç telini sokamıor deli olucam yha. normal arkadaşlarıma soruorum benimki soktu rahatız dior eğer sokmasaydım kafayı yerdim diyor ben napiimm ozaman deli hastanesine yataım ... ya herkezde var bi şanslık bende yokk ... suanda bayburtda.. orada bi tanıdık varmış kendi telini oraya bırakıo izinlerde alıordu...Siirte de hiç sokamıcakmış oyusden kendi telini ailesine göndercekmiş... zaten siirte gidince izne de cıkamıcakk allah bana sabırrr versinn 7-8 ay nasıl gecicek bilemiorummmm:umursamaz:senağlama

esmerimm üzülme bence.bak bizde ne acemilikte ne ustada hiç tlfn sokmadık.tabi olsa daha ii olurdu ama o riske degermi.mümkün oldugunca ankesörden arar zaten seni.yakalansa daha kötü bak hapis yatanlar varmıs...herseyin hayırlısı olsun dimi amakaydirigubbakcemile5

Askeriyenin kuralıdır zaten cep telefonu sokamaz içeriye yakalandığı an cezasını alır.
Zaten normal telefonlar var istediği an görüşme yapabilir.
Belirli görevleri olanlar kullanıyor bilgi dahilinde ..

esmerimm üzülme bence.bak bizde ne acemilikte ne ustada hiç tlfn sokmadık.tabi olsa daha ii olurdu ama o riske degermi.mümkün oldugunca ankesörden arar zaten seni.yakalansa daha kötü bak hapis yatanlar varmıs...herseyin hayırlısı olsun dimi amakaydirigubbakcemile5

öle tatlım aman üzülmek istemiorum artık.askere bi gitti ben artık sulugözz oldum he. aman ben arayamıorum tel bozuk sanırım oda aramıyor var bunda bi sorun artık haftasonunu bekliyorummmmmmm

bence cep telefonlarından fazlaca bahsetmeyin kıslar..
yerin kulağı vardır diyorum ben..

herkese hayırlı tezkereler..:Saruboceq:
herkes sağ salim kavuşsun sevdiğine inşallah..:Saruboceq:
günler su gibi çabucak akıp geçsin inşallah..:Saruboceq:

hay üpem seniii Şeniz

walla size en yakın arkadaşımın nişanlısının basına geleni anlatiyim..
uzun donem yapıyor hatta mayıs gibi bitecek..İstanbul da güzel ve rahat bir yerde,komutanın soforuydu..cep telefonu da vardı..hatta komutan bunu cepten arıyordu..bir gün başka askerler yüzünden araba komutana 5 dk geç gidiyor..arabadan sorumlu olan bizim arkadas olduğu için komutan buna bı güzel fırçayı basıyor,sonrada gidip bu askerin cep telefonu var diye ihbar ediyor..arkadas askeri mahkemeye çıkıyor,savunmasına olayı bire bir anlatıyor,komutanın cep tlfnunu bildigini oradan aradığını vs(dokumleri bile cikarttiriyor) ama nafile..15 gün hapis cezası aldı..gecen hafta çıktı hapisten..o ceza hem siciline işledi bosu bosuna hemde dönüş tarihi uzadı..
cep telefonu suc kızlar..yakalandıkları an hiç gözünün yasına bakmazlar..lütfen böyle isteklerde bulunmayın..azıcık sabır,haklısınız kolay değil,hele hele uzun donem için ama cep telefonuyla yakalanırsa..sonu iyi değil..baya baya hapis yatıyor..15 gün tek basına,asker eşliğinde yemek yiyor,kimseyle konuşmuyor(yasak) odaya giriyor ve çıkıyor o kadar..artı siciline işleniyor..ısrarcı olmayın bu konuda..

ha bu arada,mahkeme öyle çabuk sonuçlanan bir mahkeme değil..ve baya baya avukat fln tuttular bizim arkadasa..
askerliğini yaparken ceza alabilsin diye ailesi çok ugrasti,mahkeme tarihini one almak için..çünkü askerdeyken mahkeme sonuçlanırsa askeri ceza evinde yatıyor,eğer askerliği biter ve mahkeme o asker degilken sonuçlanırsa bildiginiz ceza evlerinde yatıyor..
bu yüzden bizim arkadasın ailesi ugrasti,en azından askeri ceza evinde yatsın Buca ceza evinde yatmasın diye..

amanınnn eyvahedigeldismile
noluyomuş ısrar etmiyomuşus anlaşıldı eyvahedigeldismile

Back
X