Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar SİİRTTE k.doğum doktor önerisi olan burada doğum yapanvarmı yardım lütfen
kızlar meraba foruma yeni uye oldum 17 haftalık gebeyım eşimin işi gereği siirte geldık.onerebılcegınız kadın dogum doktoru varmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım
kızlar meraba foruma yeni uye oldum 17 haftalık gebeyım eşimin işi gereği siirte geldık.onerebılcegınız kadın dogum doktoru varmı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım
anladım sana pek yardımcı olamıycam snrım uzgunum bende pek bılmıorum cunku zaten gordugun gıbı sıırtte dogum yapan pek arkadasımız yok sanırım nese yardımcı olamadıgım ııcn uzgunum
anladım sana pek yardımcı olamıycam snrım uzgunum bende pek bılmıorum cunku zaten gordugun gıbı sıırtte dogum yapan pek arkadasımız yok sanırım nese yardımcı olamadıgım ııcn uzgunum