Lüleburgaz'da Kadın Doğum Doktoru önerisi

Günaydınn :) ben 12. haftaya girmeden düşünmüyorum bazen erken verince tekrarlama durumları olabiliyormuş. Ortalama fiyatlar 450-500 euro. Seninkinin fiyatı ne kadardır? Bakalım asıl 9 ağustos randevumdan sonra netleşecek benim :)
Selamlar 💕🫠 benim istediğim testin fiyatı da 475-500 arasında az kalmış randevuna 🤗 bu arada senin doğumu hangi hastanede düşünüyor söyledimi bisey yada senin istediğin hastanede mi oluyor öyleyse neresini istiyosun 🤭🤭fazla soru oldu 🤣

Merhaba ben de Lüleburgazdayım ve 12 haftalık hamileyim hala doktorumu tam anlamıyla bulamadım. İlk hamileliğimde Armağan beye gittim ama özellikle hastaneden hiç memnun kalmadım şahsen bu sefer devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu kısmetse. Nipt testi için de medikente başvurduk Gökçem hanıma, artık hayırlısı:)
Hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 💕

Edirnede Cenk bey var detaylı ultrasona da buradan genelde ona giderler. Çorluda da Cihan bey varmış. Ben de burada bir kaç doktora daha görünüp ciddi bir şey derlerse öyle giderim diye düşünüyorum. Çünkü şehir dışına doktorlara gitmek zor oluyor. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım bir sorun yoktur. Senin bir sorunun yoktur inşallah detaylı için mi ihtiyacın var perinatologa
evet yaa ben de tekirdağda buldum perinatolog ama cenk beyi duymuştum bir araştırayım unutmuşum şimdi hatırladım sen söyleyince. Evet bence de burada netleştirip şehir dışına açılmak en doğrusu olabilir. inşallah sağlıkla devam ederiz hepimiz :) benim ikiz gebelik riskli grupta bu sebepten arada perinatolog öneriyorlar

Selamlar 💕🫠 benim istediğim testin fiyatı da 475-500 arasında az kalmış randevuna 🤗 bu arada senin doğumu hangi hastanede düşünüyor söyledimi bisey yada senin istediğin hastanede mi oluyor öyleyse neresini istiyosun 🤭🤭fazla soru oldu 🤣
ayy sanırım aşağı yukarı aynı fiyatlar :) sanırım doktorum tüm hastanelerle anlaşmalı ve kararı bana bırakacak ama fiyat farkı da olacak. Henüz fiyat konuşmadan ben doğumu medikentte yapmayı düşünüyorum :) peki ya seen? :KK200:

ayy sanırım aşağı yukarı aynı fiyatlar :) sanırım doktorum tüm hastanelerle anlaşmalı ve kararı bana bırakacak ama fiyat farkı da olacak. Henüz fiyat konuşmadan ben doğumu medikentte yapmayı düşünüyorum :) peki ya seen? :KK200:
Medikent güzel hastane olarak💕benim doktorum balkan hastanesinde yapıyormuş ameliyatları ama hastane olarak tam yeterli mi onu bilmiyorum aklımda hala kararsız sorular var 🤭🤭 bir nefesi de bilemiyorum nasıl

Medikent güzel hastane olarak💕benim doktorum balkan hastanesinde yapıyormuş ameliyatları ama hastane olarak tam yeterli mi onu bilmiyorum aklımda hala kararsız sorular var 🤭🤭 bir nefesi de bilemiyorum nasıl
kardeşim balkanda hemşire :) gayet güzel ve tüm cihazları tam ve yeni diye biliyorum e doktor zaten biliyorsunuz :))

evet yaa ben de tekirdağda buldum perinatolog ama cenk beyi duymuştum bir araştırayım unutmuşum şimdi hatırladım sen söyleyince. Evet bence de burada netleştirip şehir dışına açılmak en doğrusu olabilir. inşallah sağlıkla devam ederiz hepimiz :) benim ikiz gebelik riskli grupta bu sebepten arada perinatolog öneriyorlar
Maşallah 🧿 umarım sorunsuz geçer hamilelik. Tabi insan her türlü önlemi almak istiyor, ilk doğum mu olacak?

Back
X