Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

baya baya güzelsin yaa hoşlanmıştır da utanıyordur. dr olmuş koca adam ama çekiniyordur .... bırak bunları tatlım yaa reelde bi sürü adam var. efendi biri mi değil mi nette nasıl anlayacaksın.

Kizin guzel olmasina niye takildi ki herkes.kendino güzel buluyor ne var ki bunda...fiziksel anlamda cekiciyim ama buna ragmen benle ilgilenmedi demek istemis bunda ne var ki..ayrica drlerde insan arkadaslar facedw oyun da oynar sitelerde takilirlarda..hemde docent profesorler oyle sadece uzman olanlar degil..

saçma olmuş baya..sanal alemden çıkıp gerçek dünyaya geçersen daha iyi olur gibi geliyor bana...

Illaki sizle konuştu diye aranızda bişey olması da gerekmez açıkçası. Arkadaş olarak görmüştür belki de. Neden siz hoşlandiniz diye karşıdan da aynini bekliyorsunuz. Bence sanalda değil de dışarda arasa niz aşkı

adam size vaatlerde mi bulundu .Sizi kandırdı mı ?Sorun nedir ?Ben sorun filan göremiyorum

oyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım

bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben:KK43:
hoşlanmamış. sadece sohbet etmiş. kiibarca.

Hoşlanıp hoşlanmadığını bilemiyorum. Benimde benzer bir konum var. Daha farklı tabii.
Fotoğrafları beğenmek başka yüzyüze görüşüp hoşlanmak başka. Bizde henüz görüşmedik. Ne demek istediğini anlıyorum. Eğer gerçekten onu merak ediyosan ve tanışmak istiyosan adım atmakta çekinme derim. Bir kafede oturup çay kahve içebilirsiniz. Sana saldıracak değil. Gayet normal şeyler bunlar. Ama yok ben yapamam o yazmadan yazamam diyosan işin zor.

Bir hafta önceki konunda da inşaat mühendisi vardı.
ordada netten tanışma.
bence dikkat etmelisin güvenilirliği konusunda.
Başına iş alma.

Insanlar kendini begenebilir.guzeldir kiz..niye bu kiskanclik...anlamadim bu kk yi ben...

İnsanlar güzel olabilir, kendilerini de beğenebilir. Kendini beğenen insan güzel biri olduğumu düşünüyorum der. Tırışkadan nağmeler dökmez . BAYA BAYA güzelim diye. Kıskançlık yaptığımı anlaman için ilk önce beni görmen gerekir ki, gayet güzel olduğumu düşünen biriyim , her ne kadar zaman zaman depresyonik çirkin olduğumu düşünsem de.
Baya baya güzelim demesini komik bulduk.Sürekli her şeyin kıskançlığa vurulmasını da ben anlamadım KK'de .Görmeden nasıl kıskanabileceğimizi düşünen bir beyin yapısıysaaaaaa .... :KK59:

Siz de insanlarla alay edecek yer mi arıyorsunuz. te allam ya. evet arkadaş baya baya güzel de olabilir. adriana lima aldatılmış olabilir çok normal, ağzı açık alık alık bakmaktan başka ne işe yarıyor ki o kadınlar zaten? kadınlık başka şey, vitrin süsü olmak başka. aşk ve tutku ise bambaşka. alelade bir kadın adrianasından angelasından çok daha çekici olabilir, nitekim öyle olmalı ki aldatılmışlar. popüler kültür işte napıcaksın, kafasında beyin yerine lahana taşıyan tipleri tanrılaştırıyor..

Siz de saldırmak için yer arıyorsunuz bence :)
Adriana Lima işin şakası, sosyal medya söylemlerinden biri. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok yani.
Ben şahsen Adriana Lima'yı hiç beğenmem, koca ağızlının teki,yani kendi aramızda esprisine söylediğim bir şeydi.
Ve dediğiniz bir yer var ki orayı büyüttüm; işte orada bu konu sahibine verilecek cevap, beni eleştirirken amacımı da anlamışsınız aslında:)
Baya baya güzel olmanın hiçbir mantığı yok. Öyle olsaydı şuan bir çoğumuz çok mutlu olurdu.
İnsanlarla alay etmek için yer mi arıyoruz sorusuna gelince; hiç öyle bir niyetim yoktu kendiliğinden gelişti.
Hanımefendinin hiçbir açıdan ciddiye alınacak bir tavrı yok çünkü.

İnsanlar güzel olabilir, kendilerini de beğenebilir. Kendini beğenen insan güzel biri olduğumu düşünüyorum der. Tırışkadan nağmeler dökmez . BAYA BAYA güzelim diye. Kıskançlık yaptığımı anlaman için ilk önce beni görmen gerekir ki, gayet güzel olduğumu düşünen biriyim , her ne kadar zaman zaman depresyonik çirkin olduğumu düşünsem de.
Baya baya güzelim demesini komik bulduk.Sürekli her şeyin kıskançlığa vurulmasını da ben anlamadım KK'de .Görmeden nasıl kıskanabileceğimizi düşünen bir beyin yapısıysaaaaaa .... :KK59:
Disardan bakildiginda kiskaniyorsun izlenimi veriyorsun haberin olsun.bir lafa bile boyle tepki veriyorken görsen ne yapatsin kim bilir.bence o guzelligini vurgulamak icin degil guzelim ama niye ilgilenmedi demek istemis...konu burda adamin ilgisizligi..kizin guzelligi degil..herkrs kendini begenebilir..bunda sıkıntı yok...burda dalga gecilcek birsey goremedim ben..

Neden dalga geciyorsunuz? Cok ciddi soruyorum. Kiz size internetten tanismakla alakali yorum yapin dememis ki. Sizce cekiniyor mu yoksa hoslanmadi mi diye sormus. Ve kendini baya baya guzel de buluyor olabilir. Size ne ? Bunda dalga gecilecek ne var? Hele son mesajlarda bildigin geyik var.
Ya benim anlayamadığım 2 kişinin tepkisini görüp üstüne 3. kişi olarak tepki vermek ? Amaç ne? kavga mı çıkarmak ?
Hele sen iyi misin ? Sürekli forumda orda burda bana tepki koyuyorsun?

Ne bu ya ?

Sanal tanışmaya vs. ben de karşıyım da doktorları niye bu kadar yücelttiniz onu anlamadım. İnternette ne işi var falan, niye olmasın? O kadar çok var ki nette takılan, kız tavlamaya çalışan doktor. Milyon tane kullanıcısı var sosyal medya hesaplarının, nedir yani hepsi amele mi? :KK53:

Disardan bakildiginda kiskaniyorsun izlenimi veriyorsun haberin olsun.bir lafa bile boyle tepki veriyorken görsen ne yapatsin kim bilir.bence o guzelligini vurgulamak icin degil guzelim ama niye ilgilenmedi demek istemis...konu burda adamin ilgisizligi..kizin guzelligi degil..herkrs kendini begenebilir..bunda sıkıntı yok...burda dalga gecilcek birsey goremedim ben..

Yahu kızı görmedim bile :KK48::KK48::KK48:
Nasıl kıskanabilirim, sen de bu cümlenle dışarıdan baya saçmalamış gözüktüğüne inan.
Gerçekte görsem ne değişir ki ? Burada senin kurduğun cümle gibi kurmamış, "güzelim ama niye ilgilenmedi" şeklinde.
Bakın Türkçe dersi mi vereyim yani ? BAYA: bir abartı cümlesidir. BAYA ÇİRKİN, BAYA GÜZEL.
Hele ki BAYA BAYA deyince bir insan, orada vurgulama vardır, yani sizin yok dediğiniz şey.
Hatun burada aklınca güzelliğini vurguladı.

Yahu kızı görmedim bile :KK48::KK48::KK48:
Nasıl kıskanabilirim, sen de bu cümlenle dışarıdan baya saçmalamış gözüktüğüne inan.
Gerçekte görsem ne değişir ki ? Burada senin kurduğun cümle gibi kurmamış, "güzelim ama niye ilgilenmedi" şeklinde
bakın Türkçe dersi mi vereyim yani ? BAYA: bir abartı cümlesidir. BAYA ÇİRKİN, BAYA GÜZEL.
Hele ki BAYA BAYA deyince bir insan orada vurgulama vardır, yani sizin yok dediğiniz şey.
Hatun burada aklınca güzelliğini vurguladı.
Off neyse...vurgulasada bize ne?seni niye rahatsız etti?bak kac kisi senin yorumuna yorum yapti demek hos degil yorumun...kiz burda derdini acmis niye bu tavir anlamadim.dalga gectin peki ne gecti eline yani..guzel olsa bize ne cirkin olsa bize ne..neye gore guzel kime gore..ayrica erkekler sirf güzelliğe mi bakiyor gecin bunlari..

Off neyse...vurgulasada bize ne?seni niye rahatsız etti?bak kac kisi senin yorumuna yorum yapti demek hos degil yorumun...kiz burda derdini acmis niye bu tavir anlamadim.dalga gectin peki ne gecti eline yani..guzel olsa bize ne cirkin olsa bize ne..neye gore guzel kime gore..ayrica erkekler sirf güzelliğe mi bakiyor gecin bunlari..

Olayı alıp çarpıtma lüksünüz o kadar var ki. Evet, biri de kalkıp bana yorum yapana , "Kibleseydin niye ahlak polisliğine savundun?" dese keşke. Kaç kişi dediğin de 3 kişi. Ve bir sürüüü kişi de kıza laf söyledi. Demek ki herkes rahatsız oldu, hoş değil demek ki değil mi ? Ne derdi ALLAH aşkına? Böyle dert mi olur ? Gelmiş buraya bizimle alay ediyor.

Erkekler sırf güzelliğe bakar gibi bir laf mı söyledim ben şimdi ? Bunu öyleymiş gibi yansıtan konu sahibi.
Beni eleştirmeye çalışırken konu sahibini yerdiniz ha farkında olmadan . :KK48:

netten bır çocukla tanıştım meğerse benım evıme 10 dakıka mesafe bır yerde çalışıyor inşaat muhendısı tipi fena degıl bende boşluk anındayım konuştum falan whatsapp tan ev adresım bıle gıtmıs sonra aşırı ustume gelmesı benı bunalttı çapkın sankı 33 yasında ama bılmıyorum bır yerde bırseyler eksık kaldı benden cok hoşlanmış benden kalıtelısını bulamazsın dıyo senden cok hoşlandım dıyo sureklı arıyo zaten evıme cok yakın bır yerde kafam cok karıştı ne yapıcam ben bunu? calıstıgı yerıde gördüm bır kez kapıda gorustum geçerken fena degıl ama çapkın gıbı geldı .. arkadaşlar bu basıma bela olurmu? cok ısrarcı? evımın adresını bıle ogrendı ya

ama buda senin konun 14 aralıkta açmışsın
sen hergün netten birileri ile mi tanışıyorsun
üstelikte hepsi evine 10-15 dk. mesafede
yapma yaaaa netten koca arayışına mı çıktın
doktorlar mühendisler bla bla bla netten kız aramazlar ki hem yani bence
doktorum mühendisim diye anca boş gezen aylak tipler sizin gibileri kandırmaya çalışırlar bence

netten bır çocukla tanıştım meğerse benım evıme 10 dakıka mesafe bır yerde çalışıyor inşaat muhendısı tipi fena degıl bende boşluk anındayım konuştum falan whatsapp tan ev adresım bıle gıtmıs sonra aşırı ustume gelmesı benı bunalttı çapkın sankı 33 yasında ama bılmıyorum bır yerde bırseyler eksık kaldı benden cok hoşlanmış benden kalıtelısını bulamazsın dıyo senden cok hoşlandım dıyo sureklı arıyo zaten evıme cok yakın bır yerde kafam cok karıştı ne yapıcam ben bunu? calıstıgı yerıde gördüm bır kez kapıda gorustum geçerken fena degıl ama çapkın gıbı geldı .. arkadaşlar bu basıma bela olurmu? cok ısrarcı? evımın adresını bıle ogrendı ya

ama buda senin konun 14 aralıkta açmışsın
sen hergün netten birileri ile mi tanışıyorsun
üstelikte hepsi evine 10-15 dk. mesafede
yapma yaaaa netten koca arayışına mı çıktın
doktorlar mühendisler bla bla bla netten kız aramazlar ki hem yani bence
doktorum mühendisim diye anca boş gezen aylak tipler sizin gibileri kandırmaya çalışırlar bence
Doktor muhendis insan degil mi?nette bir suru insan var bence her meslekten.niye bu kadar buyutuldu. Anlamadim..

Back
X