- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
merak ettim bölüm nedir ve hangi üni mezunusunuz? konuyla alakası yok ama merak ettim
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME MEZUNUYUM MALI MUSAVIR OLUCAM ISTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak ettim bölüm nedir ve hangi üni mezunusunuz? konuyla alakası yok ama merak ettim
Satutusu olan adamlar yedi yirmidort calisiyor saniyorlar galiba...hayatinda kac dr kac muhendis tanidin acaba da konusuyorsun...kimse kiz pesinde kosmuyor ayrica .kafasina yatanla gorusuyor olmazsa olmaz yani..niyeti farkli olan adamlarada bir zahmet haddini bildirirsin gider sanki zorla yataga atiyorlar adamlar...
Komik olan kisi sensin burda...iki yillik muhasebe okudugun belli..yada liseden mezun olup muhasebeci mi oldun?cunku liseli gibi yaziyorsun...ne hikayesi ya?neden bahsediyorsun sen?tovbe yarabbim ya.hakli cikacak illa hatun..doktorlarda muhendisler de insan..bende muhendisim iki kolum var iki bacagim...farklu birsey degiliz inan bana.gozunde büyütme bizi..bizde asik oluyoruz bizde terk ediliyoruz bizde yalniz kalıyoruz..muhendisim diye cevremdw kivanc tatlituglar gezmiyor...herkes gibi hayat yasoyoruz.reeldende sanaldanda tanistiklarimiz oluyor yani...ama muhendis zekamiz oldugu icin yalan soyleyeni anlayabiliyoruz...cevremdekileri begenmek zorunda degilim.ne yaram olucak.bence senin yaran var ki hala inat ediyorsun...cok merak ediyorsan gir uye ol bak kim var kim yok hayret birsey ya..ne anlatıyorsun sen
sonra neden bu kadar üstüne alındın ki yaran var demekki hepsi için %100 böyledir demedik zaten arada numune kendine güveni olmayan demeyelimde hayatının o bölümünde kendine inancını yitirmiş boşlukta olan diyelim yalnızlığını başka şekilde doldurmak isteyen kariyer sahibi insanlarda çıkabilirmiş demek (istisna)
ben kendim mühendis değilim doktor da değilim muhasebeciyim
sosyal statüyse bende de var yani ezik büzük bir tip değilim
benim kendi fikrim diye belirttim gene belirtiyorum ben netten kimseye güvenmem
netten tanışılan ilişki arkadaşlık bana göre değil bunu da duyduğumda sıcak yaklaşmam olay bu bu kadar basit net
sizin şu anlattığınız hikayede doğru olsa bile ki inandırıcı değil bana komik geldi
Ay o zaman bu site de yorum yapanların alayı işsiz güçsüz, boş insanlar.Vakit ister çünkü. Valla şu iş güç diyenler bi mesleklerini yazsalar da bilsek valla ne kadar önemli, düzgün statü sahibi dolu insanlar olduklarını![]()
Eminim oyledir...zamanlari var merak etme cok guzelde para harciyorlar....zavalli mi?hastalanincadaşunuda söyleyeyim benim etrafım doktor dolu ailemden sebep senden çok tanıdığıma emin ol
ama ben doktor değilim hatta meslekten de nefret ederim parası olup zamansızlıktan harcayamayan zavallı grup derim hep
hasta yarasından-ilaç kokusundan-kan kokusundan-hastane ortamından nefret ederim
mühendis dersen var bi kaç tane tanıdığım mesela erkek kardeşim-eşim-kaynım yeterlimi acaba
Anlatiyoruz anlamiyor ..hala seni kandirmisrir o bahsettigi kisi değildir diyor.adamla gorustum diyorum yok o degildir diyor...haa bide kayni muhendismis kendi degilmis...bu arada sende evli degilsin canim yada kocan seni kandirdi statu sahibiyim diye aslinda insaatta amele..hatta evli bile olabilir belkide dumenden nikah kiydi adam sana...Ay o zaman bu site de yorum yapanların alayı işsiz güçsüz, boş insanlar.Vakit ister çünkü. Valla şu iş güç diyenler bi mesleklerini yazsalar da bilsek valla ne kadar önemli, düzgün statü sahibi dolu insanlar olduklarını![]()
önce sen bir mesleğini yazarmısın
ben her zaman söyledim ben muhasebeciyim mesleğimde de en iyiyim iddia ederim
eşin askermiş konularından öğrendik doktor kadar prestijli meslek demiştin öğrendim
sende yurt dışından gelmişsin gurbetçi kardeşimizsin çalışıyorsun galiba ama ne iş bilemedim
bu siteye laf söylemedim ben vakit buldukça boşluk buldukça giriyorum bağımlısı oldum
burda kız-erkek tavlama peşinde de değiliz hiç birimiz
geneli benim ile aynı fikirde istisnalar kaideyi bozmaz diyelim geçelim
ama netten koca aranmaz geneli %99,5 gibi bir oranı fiyasko çıkar bu benim düşüncem
Arkadasin esi subay.evet doktor kadar prestijli ve serefli bir meslek...önce sen bir mesleğini yazarmısın
ben her zaman söyledim ben muhasebeciyim mesleğimde de en iyiyim iddia ederim
eşin askermiş konularından öğrendik doktor kadar prestijli meslek demiştin öğrendim
sende yurt dışından gelmişsin gurbetçi kardeşimizsin çalışıyorsun galiba ama ne iş bilemedim
bu siteye laf söylemedim ben vakit buldukça boşluk buldukça giriyorum bağımlısı oldum
burda kız-erkek tavlama peşinde de değiliz hiç birimiz
geneli benim ile aynı fikirde istisnalar kaideyi bozmaz diyelim geçelim
ama netten koca aranmaz geneli %99,5 gibi bir oranı fiyasko çıkar bu benim düşüncem
Bence biraz sık dişini.. 10 güne bir de avukat bulursun bence, evine yakın...
Koca aramak ayip mi bu arada?kendileri aramadan mi bulmus?bosver canim ya ..dikkatli ol ama erkek milletine guven olmaz..gorusmek isterse kalabalik bir yerdw görüş.beklentisi farkli olursa birdaha konusmazsin olur biter..OLUR KOCA ARIYORUMMM :d BIRDE AVUKAT BULACAM :d
Komik olan kisi sensin burda...iki yillik muhasebe okudugun belli..yada liseden mezun olup muhasebeci mi oldun?cunku liseli gibi yaziyorsun...ne hikayesi ya?neden bahsediyorsun sen?tovbe yarabbim ya.hakli cikacak illa hatun..doktorlarda muhendisler de insan..bende muhendisim iki kolum var iki bacagim...farklu birsey degiliz inan bana.gozunde büyütme bizi..bizde asik oluyoruz bizde terk ediliyoruz bizde yalniz kalıyoruz..muhendisim diye cevremdw kivanc tatlituglar gezmiyor...herkes gibi hayat yasoyoruz.reeldende sanaldanda tanistiklarimiz oluyor yani...ama muhendis zekamiz oldugu icin yalan soyleyeni anlayabiliyoruz...cevremdekileri begenmek zorunda degilim.ne yaram olucak.bence senin yaran var ki hala inat ediyorsun...cok merak ediyorsan gir uye ol bak kim var kim yok hayret birsey ya..
Üniversite sinavinda puani alan doktorda olur muhendiste.ama subay olmak icin bir suru sey aranir.sinavdaki basari yetmez..ailesi dr doluymus kaynida muhendismis..ama vir tane asker yakini yok galiba bilmiyor.birazdan pasa dedem diye baslarsa sasirma..Evet eşim subay gayette prestijli bir mesleği var öyle her önüne geleni almıyor askeriye, zeka ister nitelikli sınavlardan başarı ister, temiz bir aile sicili ister, boy ister, kilo ister yani ister de ister..Bana gelince sen benim elemanım olursun bebeğim deşifre olmamak için söylemiyorum..Ayrıca kıza mühendis tanıdıklarım var demişsin farkındaysan senin tanıdığın var onun kendisi mühendis.Neyse senle muhatap olmam diploman kadar konuş
oyundan bırı ıle tanıştım faceden.. 1 haftaya yakın suredır bende ekli 32 yasında cıddı bır ılıskı dusunuyormus konuşmalarından bunu anladım kendısı doktor ve emınım facede aılesı falanda var zaten benım evım araba ıle 15 dk mesafede yalnız ben 2 kez yazdım konuşmalarımızda böyle oldu
ben.. merhaba nasılsın
o.. tesekurederım siz nasılsınız
1 haftadır böyleee ama tabı 2 saate yakın konusmuslugumuz oldu yalnız ıkısındede ılk ben yazdım cekınıyor dıye
bu arada eskı nısanlımda boyleydı o arkadaş ortamındandı ama
bu adam baya sevıyelı konuşuyor efendı duruyo bır kere hafta sonu neler yapıyorsunuz dedı:) evdeyim dedım. yanı gıttıgımız gezıgımız yerlerde aynıymış:) ama yazmıyor baya baya guzelım ama neden böyle anlamadım
bu normalmı? benden hoslanmadımı acaba? ben begendım onu.. baglantılarımıda begendı
sımdı merak ettıgım bu adam cekınıyormu? yoksa hoslanmadımı benden? ona desemmı zaten pek konuşmuyoruz ıstersen sılelım bırbırmızı? ne yapmalıyım kızlar? aynı yerde oturuyoruz üstelik bu kısıyı baya begendım ben![]()
Sen bu hayati cozmussun..felsefeci ol bence harcanma buralarda...lise mezunu değilim 2 yıllıkta mezun değilim
4 sene dirsek çürüttüm ve mesleğimde çok iyiyim issia ederim
senin ne mühendisi olduğunu merak ettim
ha mühendis olmana inanmıyorum da demedim olabilirsin de
herkesin yapabileceği işler farklıdır ben doktor olamazdım mühendiste olamazdım
belki sonradan çark etti mimarlık mesleği hoşuma gitmeye başladı
bayana çok yakışıyor bence ama bu farklı bir konu
ben mesleğine söz etmedim önce onu anla
ha iki kolun bacağın vardır eminim benimde öyle çünkü
zeka olayına girme bence zekamdan da hiç şüphe duymadım
ben gene sözümdeyim sanal alemden kız-erkek arayan insanlar bana samimi gelmez
senin tanıştığın tv de program yapan doçentmiydi profmuydu neydi ise o heyecan aramış demekki
sonrada uyuşmamış bitmiş bana ne ben inanmam
gene iddia ediyorum bence
işi gücü olan insanlar birde çevreleri vardır
mutlaka mutlaka çevrelerinden olur arkadaşlıkları ilişkileri
haa arada istisnalar olabilir duyuyoruz görüyoruz ama sonlarını da görüyoruz maalesef
çünkü anca hayatlarında boşlukta olduğu dönemde sanal alemden medet umarlar
yani kendine güvenen bir duruşu olan inanlar böyle girişimlerde bulunmazlar sadece geyik muhabbeti yaparlar
Sen bu hayati cozmussun..felsefeci ol bence harcanma buralarda...
Kendime guvenim var durusumda var .meslegimde iyi saygin..netten tanistigim docent arkadasimda oldu..sana bu hayatlar yuksek geliyor inanmiyorsun.bebim icin normal..zaten nettende olsa insanlar kendilerine yakistirdiklari insanlarla cikiyor..yani kimsem yok birini bulayim mantiginda degiller...zaten var cevremizde ama begenmiyoruz...
Eminim oyledir...zamanlari var merak etme cok guzelde para harciyorlar....zavalli mi?hastalanincada
Anlatiyoruz anlamiyor ..hala seni kandirmisrir o bahsettigi kisi değildir diyor.adamla gorustum diyorum yok o degildir diyor...haa bide kayni muhendismis kendi degilmis...bu arada sende evli degilsin canim yada kocan seni kandirdi statu sahibiyim diye aslinda insaatta amele..hatta evli bile olabilir belkide dumenden nikah kiydi adam sana...
Nasıl cesaret ediyorsunuz böyle şeylere aklım ermiyor. Adam sapık çıksa ne halt edeceksiniz çok afedersiniz? Ya facebook sanal ortam, az kafası basan istediğini istediği şekilde kandıracak profil oluşturur. Çevrenizde yüzyüze tanıdığınız erkeklerin suyu mu çıktı, hiç mi gazete açıp bakmazsınız kaç kadın facebookta tanıştığı erkekler tarafından tecavüze uğrayıp öldürülüyor bu memlekette
Yok ben inanmiyorum hikaye anlatiyorsun ne muhendisisin muhendis misin vs sekildeki tavira sinir oldum.arkadas ne saniyorsa?doktor olunca kizlar kosarak geliyor saniyor galiba .doktorlar kiz pesine dusmuyor saniyor oysa herkes erkek..her erkek kiz tavlar nettw takilir oyun oynar..filmlerdeki gibi saniyor gercek dünyayı...netten tanismak onemli degil onemli olan kimle tanistigin.hala inanmiyorum o evlidir yok amaci geyiktir bilmem ne...amaci neyse ne kime ne yani.o amaclar karsindakine gore sekillenir.kendi kotu bir deneyim yasadi belki ondan bu itirazi..bosver arkadasim bazi insanlara laf atlasamazsin istedigini düsünürgerci o da onun görüsü
Arkadasin esi subay.evet doktor kadar prestijli ve serefli bir meslek...