Arkadaşlar silik çizgiyi görebiliyor musunuz

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13

İlk idrarla yapmadım ikinci idrarla meraktan yaptım regl 2 gün var ilk 3 dakika da silik çizgi çıktı ama fotoğrafta çok az belli

Benim bundan daha silikti canım.İnşallah bebeğin seninledir

Eki Görüntüle 3014446
İlk idrarla yapmadım ikinci idrarla meraktan yaptım regl 2 gün var ilk 3 dakika da silik çizgi çıktı ama fotoğrafta çok az belli
kaset testlede deneyin.Prodoctor markasinda 12sinin 10u silik cizgiydi bundan daha netti ama o ay hamile degilmisim ben iki kere kan vermistim.Bu hamileligimde 4 gun kala kaset testle ogrendim.İnsAllah hamilesinizdir

kaset testlede deneyin.Prodoctor markasinda 12sinin 10u silik cizgiydi bundan daha netti ama o ay hamile degilmisim ben iki kere kan vermistim.Bu hamileligimde 4 gun kala kaset testle ogrendim.İnsAllah hamilesinizdir
Kaset test de çıkmamıştı birşey iki gün önce denemiştim

Gönlünü ferah tut
Bi kaç gün daha sabret inşallah güzel haberi yazarsın
En iyisi gidip kan vermen

Merhabalar benim de bugün regl olmam regl olmam gerekiyordu ama 3 4 gündür klasik regl sancılarımı çekmeme rağmen bugün olmadım dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik olduğu için bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Hamile değilim silik çizgi çıkmıştı ama bugün uyandığımda regl olmuşum
Tatlım yerleşme kanaması olabilir mi ? Reglin devam ediyor mu ? Testte bayağı bayağı pozitif çıkmış cunku. İnsallah bebeğin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…