Arkadaşlar sinirime hakim olamıyorum çözüm arıyorummmm.=((((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
mrb arkadaşlar..

24 yaşındayım yakında nişanlanıcam ufak tefek sorunlar yaşıyorum ama erkek arkadaşım her zaman destekçim.son bir kaç aydır herşeye sinirlenir oldum.hakim olamıyorum kendime.bir anda olmadık şeye sinirlenip öfkeleniyorum ve geçmiyo.karşımdakine öyle bir nefret besliyorumki o anda bilemezsiniz.önceleri de çok sinirlenmezdim sabırlıydım sinirlenince gözüm dönerdi ama.bu sıralar kat kat arttı sabrım yok tahammülsüzm mutsuzum hoşnutsuzm vss vss.artık bundan kurtulmak istiyorum bunaldım boğuldum ne yapcağımı şaşırdım.erkek arkadaşıma belirttim çözüm bulalım o zaman dedi hala daha yanımda ama ben nasıl dizginliceğimi bilemiyorum..=(((

canım eğer nişanlanacak olmayı stres yapıyorsan bu asabiyet o yüzden olabilir.. bende öyle olmuştum nişanlım şaşırıyordu noldu sana niye bu kadar gerginsin diyordu hep.. o zamanlar , o stresler geçince her şey yoluna giriyor .. merak etme ;)

bende anlamadımki canım sözlendiğimizden beri tartışma içersindeyiz sorun benim sinirim.herkese patlıyorum her lafa patlıyorum.aslında görünürde hiç takmıyorum ama demekki öyle deilmiş bende çözemedim valla delirdim die düşünmeye başladım=)

Sinir içten gelen bir şey canım nasıl önlenir bilemem ama mesela kendine söz verip sonra bir şey olduğunda bu sözü hatırlayıp derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalışabilirsin..

ah olsa ahh diyorum sinirlenmicem ama yok hırsımı almadan geçmio malesef.zamanla düzelir belki.yaa tüm gün evdeyim bütün ark ya evli ya çalışıo ya nişanlısıyla vss vss çıkmıorum nette görüşüorum bi arada benimkiyle çıkıyoruz bunun etkiside çoktur eminim.çalış deseniz doğru iş yok çalışcak malesef

Ablacım bu sinir stres nişan hazırlıklarından dolayın olmuş olabilir. Sakin ol öncelikle. Bende çok sinirli bir insanım ve seni çok iyi bir şekilde anlıyorum. Nişanlanmak ya da nişanlanacak olmak birazda olsa senin özgürlüğünü kısıtlayacağı için çok sinirleniyor olabilirsin. Yaşıtların evli demişsin sanırsam. Eskisi gibi olamadığınız için üzülüyor olabilirsin arkadaşlarınla araya sonuçta bir mesafe giriyor, eskisi gibi gezip tozamıyorsun vs. Erkek arkadaşın yani nişanlın olacak beyefendi belkide ilgisi sana azalmıştır sinirlenmen bu yüzdendir. Çok da fazla açık yazmadığın için başka bir şey diyemiyorum. Ama sakin ol lütfen yanındaki adamı seviyor ve kaybetmek istemiyorsan sakin ol :D

Senin deşarj olma vaktin gelmiş:1:
Tatile gitsen bi'rahatlasan, toprağa bassan? Bence iyi gelir. Niye dersen nişandı, ailelerdi, düşün düşün dolmuştur için:31:

Back
X