meltem  hanım  ben 31  yaşında  8  yıllık  evli ve 6 yaşında  bir  oğlu  olan  ev hanımı  bir  bayanım.benim  sorum özellikle oğluma ve eşime  çok  çabuk  sinirlenip inanılmaz tepki  veriyorum  bağarıyorum  avazım  çıktığı  kadar.aslında  eşim  çok iyi  birisi  ilişkimiz  iyi  ama benim sorunum  aslında  evlilik  öncesine dayanıyor.babam çok  baskıcı  bir adamdı ondan  izin  almadan  yan  evdeki  arkadaşıma  bile  gidemezdim.babam acayip  sinirli  bir  insandı.insanların  içinde incitir  durupduruken  saçma sapan  sebeplerle  bağarır  beni  rezil  ederdi.elektirik  prizine hızlı kapattığımda ,kapıyı yanlışlıkla biraz hızlı  çarptığımda vb. sudan  sebeplerden  bana hep  bağarırdı.yine  sudan  sebeplerden  misafirlerin  yanında bana  vurduğu  hatta yerlerde sürüklediği oldu.hep  böyle geçti evleninceye kadar  hayatım  tüm  bunlara  rağmen  ağzımı  bir kere açıp birşey  söyleyip cevap  veremezdim.hem korkudan,hem saygıdan.babaya o ondan.aslında son  zamanlarda  ağlama krizlerine  giriyordum çok yorulmuştum  artık evlenmeden  önce.şimdi  ise hiç bir olumsuzluğa  tahammülüm  yok eşim  saygılı ve çok iyi  biri en  ufak  birşey  olduğunda  özellikle  son  zamanlarda onada  aşırı tepki   veriyorum  bağarıyorum  tepkimin  çok fazla ve aşırı  olduğunu  biliyorum  ama  sinirlerime  hakim  olamıyorum   kesinlikle. birde oğlum  çok  yordu  beni  a aşırı  hareketli  bir  çocuktu  geçen  seneye  kadar bu  sene  daha  iyi ,şükür pedagog bile hiperaktif olabilir dedi çok  hareketli olduğunu  söyledi oda.ama öyle  değil şükür bu sene baya uslanmaya başladı.oğlumda sabrımı  çok  zorladı  bu  yaşadıklarımdan  sonra.şimdi  en  ufak  birşeye  zaman zaman avazım  çıktığı   kadar   bağarıyorum  ve  en  ufak  bir  sıkıntıya  tahammülüm  yok ne yapabilirim hayatta daha  çok  sıkıntılar bekliyor  bizi  daha dayanma  gücümü  nasıl  artırabilirim.nomalde çok  pozitif  ve hayat  dolu  bir  insanım çok hareketliyim  depresif bir durumum yok ama sinirlerimede  hiç  hakim  olamıyorum.hemen  herşeye  anında  tepki  veriyorum,kaldırmıyor sinirlerim insanların  haksızlıklarını ,oğlumun  yaptığı  yaramazlığı  bile.  ne yapmam  lazım  lütfen  ama  yardım  edin...çok  teşekkür ederim  şimdiden...