Normalde adet duzensizligim olmuyordu en son 15 kasimda oldum 13 aralikta olmam gerekirken bugun adet oldum yani tam 10. Gunumde adet oldum testte yapmadim sey diye duymustum hamileykende adet olunuyormus galiba sizce ne yapayim?
Canim adet kanamasi gibide degil 3. Gun bugun ve az az geliyor normalde adet kanamasi koyu kirmizi olur. Benimkisi suan pembemsiyle basladi suan koyu kahve gibi afedersin oda lavaboya cikinca geliyo. Normalde 5 gun adet surem bakalim rayindami gidecek kesilirse bosuna umitlenmis olcam
Hamile değilsin sadece gecikme olmuş.. bunun için adetin 3. günü git hormon testi yaptır derim.[/QUOTmrb bana acil cvp yazar saniz iyi olur.Adet biteli 15 yada 20 gün olmuştur.Korun muyorum bebek çok istiyorum.Dun ev işi yaptım Sabah kahverengi akıntı var Azda pembe . Belim çok fena uzanıyorum kalkamıyorum.Korkuyorum . Böyle olan var mı test yaptım . Hiçbir şey çıkmadı negatif ve pozitif hiçbir idare yoktuAcil cvp doktorasını gitme li mı yim
Herkese Mrb arkadaşlar mesajı mı alan lütfen açıl cvp yaz sin.Adet biteli 20 yada 18 gün olmuş.Ev isi yaparken bugün kahverengi akıntı var .Belim çok acayipbi şekilde ağrıyor.Arada sancı oluyor.Doktora gitsem açıl bakar mı bu neden böyle oldu.Not çok Bebek isyiruz hemen hamilelik kalkamıyorum açıl cvp yaz
Herkese Mrb arkadaşlar mesajı mı alan lütfen açıl cvp yaz sin.Adet biteli 20 yada 18 gün olmuş.Ev isi yaparken bugün kahverengi akıntı var .Belim çok acayipbi şekilde ağrıyor.Arada sancı oluyor.Doktora gitsem açıl bakar mı bu neden böyle oldu.Not çok Bebek isyiruz hemen hamilelik kalkamıyorum açıl cvp yaz