Öncelikle hepinize merhabalar. 4 Mayısta korunmalı cinsel birliktelik yaşadım fakat içime kurt düştüğü için ella kullandım. Ardından 12-13 mayıs gibi adet oldum. 24-31 mayısta da birliktelik yaşadım fakat ikimiz de dikkat ettik. Normalde haziranın 12-13ünde adet olmam gerekirken adet olmadım. 16 gündür adet olamıyorum. Gebelik şüphesiyle üç kere test yaptım negatif çıktı silik çizgi dahi yok. Herhangi bir hamilelik belirtim de yok ama çok stres yaptığım için karnım gergin gibi hissediyorum. Bulantı, mide ekşimesi, yorgunluk halsizlik vs yok. Sadece bir haftadır regl olacakmışım gibi ağrı var hamilelik belirtisiyle benzer diye test yapmama rağmen yine negatif çıktı. Yalancı gebelik mi geçiriyorum acaba diye düşünmeye başladım. Adetim genelde düzensizdir bir senedir bir hafta kaydığı oldu. Hatta geçen sene bir ay olmadığım da olmuştu ama o zaman cinsel birlikteliğim yoktu. Salı günü kadın doğuma randevu aldım. Ultrasona gireceğim. Kistten şüphelenmeye başladım şimdi de. Sizce hamilelik durumu var mıdır? Birçok test denedim ama negatif çıktı.