- Konu Sahibi euquanegrandet
-
Arkadaslar ferace alacagim. Sizce lacivert mi alayim murdum rengi mi? Siyah düşünmüyorum. Yardımcı olur musunuz?
geçenlerde lacivert bi tane denemiştim çok hoş duruyo bende de kahverengi bitane var artık siyah herkeste var o yüzden bende tercih etmiyorum.
Arkadaslar ferace alacagim. Sizce lacivert mi alayim murdum rengi mi? Siyah düşünmüyorum. Yardımcı olur musunuz?
aslında geçenlerde görmüştüm kot olanlarıda çıkmış bi dene istersen güzel görünüyolardı Eki Görüntüle 1209211 Eki Görüntüle 1209217
Evet çok güzel bi renk ama cesaret edemedim çok mu dikkat çeker diye düşündümBence mürdüm derim.Siyah ya da lacivert her renk eşarp ya da şal ile kombine edilir diye bilinir mürdüme çoğu renk yakışıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hiç denemedim denemeyi düşünüyorum siyah yaz günü sıcağı çeker lacivertde aynı şekilde vizon olabilir mürdümde güzeldir
lacivert kadar asil renk var mı ?Kesinlikle lacivert al derim
Murdumr cesaret edemedim ki . Lacivett cok mu cker ya(
evet sıcağı çeker ama kumaşına bağlı onlar da keten oluyormu bilmem ama keten yada kanvas güzel oluyor birde yaz dediğin şurda kaç gün kaldı bitmesine bence alabilirsin birde açık tenliysen laci güzel oluyor
Alacagim medine ipegiymis. Serin olur diyorlar. Evet aynen dedgin gibi havalar kapanmaya baslayacak zaten. Bir de alisma amacli aliyorum. Senete daha guzelini aliriim olmadi :))
Bi arada tesekkur ederimmm
Rica ederim tatlım bende istiyorum inşallah benimde olur siyah alırm heralde çünkü kıyafet ve renk sıkıntım var
Insallah canim. Siyah her seye olur da. Direkt siyahla baslarsama gir gelir diye dusundum
bende öyle düşündüğümden şimdilik beklemedeyim
Hadi bakalim bi cesaret aldim ben sen de alirsin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?