arkadaslar sizce hangisi karar veremeidm

Arkadaslar ferace alacagim. Sizce lacivert mi alayim murdum rengi mi? Siyah düşünmüyorum. Yardımcı olur musunuz?

geçenlerde lacivert bi tane denemiştim çok hoş duruyo bende de kahverengi bitane var artık siyah herkeste var o yüzden bende tercih etmiyorum.

geçenlerde lacivert bi tane denemiştim çok hoş duruyo bende de kahverengi bitane var artık siyah herkeste var o yüzden bende tercih etmiyorum.

Sağol cnm. Aynen öyle siyah disinda farkli bi renk istiyorum. Daha once hoc kullnmadim ferace vs... fotograf yukleyemedim yuklesem.begemdigim bi model vardi aslinda fikrini alırdım

Bence mürdüm derim.Siyah ya da lacivert her renk eşarp ya da şal ile kombine edilir diye bilinir mürdüme çoğu renk yakışıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol cnm. Aynen öyle siyah disinda farkli bi renk istiyorum. Daha once hoc kullnmadim ferace vs... fotograf yukleyemedim yuklesem.begemdigim bi model vardi aslinda fikrini alırdım

aslında geçenlerde görmüştüm kot olanlarıda çıkmış bi dene istersen güzel görünüyolardı

Alacagim medine ipegiymis. Serin olur diyorlar. Evet aynen dedgin gibi havalar kapanmaya baslayacak zaten. Bir de alisma amacli aliyorum. Senete daha guzelini aliriim olmadi :))
Bi arada tesekkur ederimmm

Alacagim medine ipegiymis. Serin olur diyorlar. Evet aynen dedgin gibi havalar kapanmaya baslayacak zaten. Bir de alisma amacli aliyorum. Senete daha guzelini aliriim olmadi :))
Bi arada tesekkur ederimmm

Rica ederim tatlım bende istiyorum inşallah benimde olur siyah alırm heralde çünkü kıyafet ve renk sıkıntım var

siyah ilk başta ağır gelir diye düşünüyosanız krem rengi yada gri bir pardesüyle başlayın derim benim ilk pardesüm gri ve halada onu giymekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…