Arkadaşlar beni çok üzen ve düşündüren bir sorunum var.1o yılı aşkın süredir çok yakın bir dostum var ,dostum diyorum çünkü iyisiyle kötüsüyle çok şey paylaştık ama evlenene kadar diyorum.yaklaşık 2 senedir evli ve evlendiğinden beri toplasanız 10 kere anca görüsmüsüzdür tamam evlendi 1 sene ye kalmadı hamile kaldı ama ondan öncesindede çok görüsemiyorduk!!!!
Sürekli ben ararım,programı ben yaparım,ben yapmasam o görüsmede olmayacak bu duruma çok içerliyorum bi kaç defada bu konuda kırgınlıgımı anlattım kendisine,bana haklı oldugumu çok yogun oldugundan aile,iş ve çocuk arasında gidip geldiginden ötürü oldugunu söyledi.Tamam buraya kadar onu çok iyi anlıyorum ama insanın hiçmi boş vakti olmaz ya bumudur dostluk,dost olan kişi özlenir ve özler degilmi ??? Bugün gene söyledim telde biraz çatıştık çok üzüldüm fazla uzatmayarak telefonu kapattım
((( Hernekadar benim için çok önemli olsada,onu çok sevsemde hergecen seferde soguyorum ondan sanki aramız açılıyor bu konuda bir fikir verimisiniz.Özellikle evli ve çocuklu olanlar siz bu durumu nasıl hallediyorsunuz??
Sürekli ben ararım,programı ben yaparım,ben yapmasam o görüsmede olmayacak bu duruma çok içerliyorum bi kaç defada bu konuda kırgınlıgımı anlattım kendisine,bana haklı oldugumu çok yogun oldugundan aile,iş ve çocuk arasında gidip geldiginden ötürü oldugunu söyledi.Tamam buraya kadar onu çok iyi anlıyorum ama insanın hiçmi boş vakti olmaz ya bumudur dostluk,dost olan kişi özlenir ve özler degilmi ??? Bugün gene söyledim telde biraz çatıştık çok üzüldüm fazla uzatmayarak telefonu kapattım