Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

cnm hamile kalmışsın Rabbim isteyenlerede nasip etsin kaç cm di kistin
fsh ve estradiolun kaç bende de var 5.5 cm korkuyorum ameliyat olmaya gerçi azaldı 5.13 e düştü bir kere soğan kürü uyguladım ama civanperçemi de içmek gerekiyormuş kürü nasıl yaptın faydasını görmüşsün inş. bizede nasip olur

cnm hamile kalmışsın Rabbim isteyenlerede nasip etsin kaç cm di kistin
fsh ve estradiolun kaç bende de var 5.5 cm korkuyorum ameliyat olmaya gerçi azaldı 5.13 e düştü bir kere soğan kürü uyguladım ama civanperçemi de içmek gerekiyormuş kürü nasıl yaptın faydasını görmüşsün inş. bizede nasip olur

sağolasın canım hatırlamıyorum ama kötüydü fsh estradiol benim sağdaki kist 5 soldaki 4 cm galiba hala duruyor kistler benim kürler daha bitmeden hamile kaldım canım ama onbeş gün soğan kürü sonra bir ay aslanpençesi sonra yine on gün soğan kürü yaptım civan perçemine sıra geliyordu ama malum gerek kalmadı Allaha şükür. Rabbim sana da isteyen herkese versin hayırlısıyla canım. ben faydasını gördüm. inş senin de olur üzülme kistler engel değil önemli olan değerlerin, onlar da düzeliyor bu kürlerle

sağolasın canım hatırlamıyorum ama kötüydü fsh estradiol benim sağdaki kist 5 soldaki 4 cm galiba hala duruyor kistler benim kürler daha bitmeden hamile kaldım canım ama onbeş gün soğan kürü sonra bir ay aslanpençesi sonra yine on gün soğan kürü yaptım civan perçemine sıra geliyordu ama malum gerek kalmadı Allaha şükür. Rabbim sana da isteyen herkese versin hayırlısıyla canım. ben faydasını gördüm. inş senin de olur üzülme kistler engel değil önemli olan değerlerin, onlar da düzeliyor bu kürlerle

cnm bu aslan pençesi bir ay mı sürüyor netten baktım tam tarif bulamdım adet hemen biiyor soğana başlıyorum ben sonra soğan biticek 1 ay mı aslan pençesi 15 gün mü

canımm çok teşekkür ederim. umut olabildiysem ne mutlu, hepsi Allahın takdiri o ol deyince oluyor. Allah razı olsun canım, dediğin gibi olumlu düşünmeye çalışıyorum. günüm geçtiğinde kasıklarımda ağrı oldu hep, göğüslerim de öyle şimdi azaldı. bulantılarım var biraz. Rabbim sana da hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda canım

merhaba evet cnm herşeyin zamanı saati var diyorlar ya rabbim ne zaman dilerse tabii.. :) amin cnm inş tüm isteyenlerin göbüşleri dolsun :1:

Son düzenleme:
cnm bu aslan pençesi bir ay mı sürüyor netten baktım tam tarif bulamdım adet hemen biiyor soğana başlıyorum ben sonra soğan biticek 1 ay mı aslan pençesi 15 gün mü

bir ay kullanıyorsun canım. ibrahim saraçoğlunu aramıştım o verdi kürleri istersen arayabilirsin kişinin durumuna göre kürler veriyor

kızlaar merhabaa bende aaraşmıştı saraçoğlunu da sekreter çıktıı deddi telefonla konuşmuyor ibrahim beyy..paarayı yatırıyorsuuz biz size 3 ayık kür yolluyoruz dediii ...öle bir olaayla karşılaşn var mı.....

. Arkadasim gecmis olsun diyeyim oncelikle. Yasin kac bilmiyorum ama ben 38 yasimdayim ve bana doktorum tedavimin b\asinda bana bu yazdiklarimi kayitsiz sartsiz hergun alacaksin demisti. Omega-3, Vitamin E 400mg, Folic Acid 500 mcg ve Aspirin 81 mg. Ben faydasini gordum yumurtayi kaliteli hale getiriyor ama benim sorunum endometriumla ilgili dollenmis yumurta tutunamiyor. endometrium genelde ince kaliyor.

selam,

sorunumuz seninle aynı sanırım. Endometrium u kalınlaştıracak bir tedavi buldun mu ? sormak istedim.
benim 6 mm asla geçmiyor ! ve ben 1 senedir uğraşıyorum.

2buçuk cm kistim var diye ilk olarak 15 günlük soğan kürümü yaptım ve adet oldum.ama esas sıkındım fsh hormonumun ve diğer bazı hormonlarımın yüksekliği.şimdi testere dişli aslan pençesini yapsam ve aynı anda soğan kürünün 10 günlük 2.etabını da yapsam aynı anda ikisi birden zararlı olur mu?hiç bu konu hakkında bir şey duydunuzmu

2buçuk cm kistim var diye ilk olarak 15 günlük soğan kürümü yaptım ve adet oldum.ama esas sıkındım fsh hormonumun ve diğer bazı hormonlarımın yüksekliği.şimdi testere dişli aslan pençesini yapsam ve aynı anda soğan kürünün 10 günlük 2.etabını da yapsam aynı anda ikisi birden zararlı olur mu?hiç bu konu hakkında bir şey duydunuzmu
bu tür kürleri birlikte yapmayın diyorlar. hormon bozukluğu için hayıt tohumu daha faydalı ama onu uzun süre kullanmak gerekiyor. hayıt ekstratı bir ayda fayda ediyor.
kisti de çok kafanıza takmayın. benim 27 mm lik kistim vardı birkaç doktor kist varken hamile kalamazsın dedi doğum kontrol hapı verdi, geçmedi. hamile kaldığımda iki kistim vardı ve tedavisiz hamile kaldım

bu tür kürleri birlikte yapmayın diyorlar. hormon bozukluğu için hayıt tohumu daha faydalı ama onu uzun süre kullanmak gerekiyor. hayıt ekstratı bir ayda fayda ediyor.
kisti de çok kafanıza takmayın. benim 27 mm lik kistim vardı birkaç doktor kist varken hamile kalamazsın dedi doğum kontrol hapı verdi, geçmedi. hamile kaldığımda iki kistim vardı ve tedavisiz hamile kaldım

Bir arada yapmamaya karar verdim dediğiniz gibi kist olayıhep olup gwçe de biliyor ara ara. Testere dişli aslan pençesi almış bulundum bunu 2 ay denicem ara vererek.eğer bir fayda görmezsem hayıtı denerim sanırım.teşekkürler.

Selam herkeze.bende başladım saraçoğlu kürlerine 250 tl ye aldım.hiç adet olamıyorum.gelişmeleri yazarım.

Soğan kürüm ilk on beş gün bitti Aslan pençesine geçtim soğanın ilk on Günü'nde kahverengi akıntı Arasında arasıra kan geldi 3gün kadar herhalde bir kıpırdama oldu.şimdi Aslan pençesini içiyorum hayırlısı bakalım.ama hiç sıkıntım yok çok şükür şimdilik.hormon ilacı kullanıyordum kestim onu bakalım adet olabilecekmiyim.?

Soğan kürüm ilk on beş gün bitti Aslan pençesine geçtim soğanın ilk on Günü'nde kahverengi akıntı Arasında arasıra kan geldi 3gün kadar herhalde bir kıpırdama oldu.şimdi Aslan pençesini içiyorum hayırlısı bakalım.ama hiç sıkıntım yok çok şükür şimdilik.hormon ilacı kullanıyordum kestim onu bakalım adet olabilecekmiyim.?
aslan pençesini nasıl yapıyorsun tarif edernisin

Mrb a
estağfirullah canım, bende telefon numaraları var, maillere çok sık bakamıyor galiba bi de telde herşeyi anlatırsın tahlilleri falan ona göre kür veriyor özelden yazarım istersen
Mrb arkadaşlar bu yazıyı görünce çok sevindim fsh yüksekliği ile ilgili önemli sorunlarım var rica etsem İbrahim Saraçoğlu nun numarasını özelden gönderebilir misiniz..acil..

arkadaşlar 3hafatadır aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim

Back
X