Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

Canım fsh yüksek çıktı o yüzden kullanıyorum testere dişli aslan pençesini kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yatmadan önce içiyorum. 1 fincan suyu kaynatıyorum 1 tutar TDA pençesini atıyorum ocağı en kısığa alıyorum tam 5 dk kaynatıyorum. Tadı çok kötü olduğu için tat versin diye öok azda ada çayı koyup ocağın altını kapatı 5 dk daha demleyip sıcak sıcak içiyorum
Cnm cok sagol yazmissi detayli .
Adetin kacinci gunu iciliyor .adeti duzenlermj acaba .

merhabalar bu kürleri kullanıp kesin sonuç alanınız oldu mu. benimde prolaktin hormonum çok yüksek fsh de sınırı biraz geçmiş durumda.

merhabalar bu kürleri kullanıp kesin sonuç alanınız oldu mu. benimde prolaktin hormonum çok yüksek fsh de sınırı biraz geçmiş durumda.
Şu an için fsh hormonunda bir Düşüş yaşadım kürlere devam ediyorum .gelişmeleri yazıyorum zaten buraya.10 gün sonra regl olmam Lazım bakalım olabilecekmiyim?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana acil cevap verin soğan kürü ile 9. gün adet oldum şimdi 15 gün bitiyo sonrasında ne içmem gerkiyo çoğu sayfada testere dişli aslanpençesi yazıyo acillllllllllll cevap bekliyorummmmmmmmmmmm...............(bekarım) pco hastasıyım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana acil cevap verin soğan kürü ile 9. gün adet oldum şimdi 15 gün bitiyo sonrasında ne içmem gerkiyo çoğu sayfada testere dişli aslanpençesi yazıyo acillllllllllll cevap bekliyorummmmmmmmmmmm...............(bekarım) pco hastasıyım
Aslan pençesi sabah akşam içilecek 1 bardak 1 ay..

mrb arkadaşlar,prolaktin için dostinexin yanında günde 2 kere tok karnına testere dişli aslan pençesine başladım bugün.inşallah düşerde bir an evvel hamişimmm diye sesim yankılanır.

benım fsh degerım 12 31 yasındayım. dr a gıttım hayıt ve aslan pencesı olabılır dedı. Ama pko hastaları ıcın soğan kurunun cok mantıklı olmadığını soyledı. Sımdı sabah aksam 1 bardak 1 tatlı kasıgı hayıt ve tda kullanıyorum. Insallah faydasını gorurum dıye umut edıyorum. Bu ayın 24 unde tekrar olçum yapılacak bakalım

PCOSluyum ve ayrıca prolaktinim de yüksek çıkıyor. Pcos için defalarca oral kontraseptif kullandım ama artık kullanmak istemiyorum 6 aylık evliyim ve hamilelik istiyorum, tabi prolaktin yüksekliği de bunu olumsuz etkiliyor.
Okuduklarımdan çıkardığım sonuç şu regl bitiminden yaklaşık 1hafta sonra 15 gün soğan kürü uygulayacağım ve bu bittikten sonra da 1 ay testere dişli aslanpençesi kürü uygulayacağım.
Doğru anlamış mıyım yardımcı olursanız sevinirim :)

Annesini erken kaybetmiş bir çocuktum ve çocuk sahibi olmak hep korkuttu beni onu erkenden bırakıp gitme korkusu bir türlü beynimde silinmedi.33 yaşıma gediğimde artıkolmalı bu korkuyla yaşayamassın sevdiğin adama benzeyen bir bebeğin olsun dedim sonunda.ünv bitirdim çalışıyordum aslında çocuk özlemim yada isteğim hiç olmamıştı.sevmiyordumda imrenmiyordum hiç kimseye.östrojen hormonumun az olduğu ozamandan belliymiş)kararımı verdiğimde birdaha asla hasta olmayacağım ve aslında yumurtalarımı kaybettiğim oo son aylardaymışım.doktora gitmeye karar verdim hormon testlerim yapılırken ben bir iğne vurup söktürücü gönderecek beni diye düşünüyordum.hsyatımda fsh ve lh birde e2 denen o lanet üclüyü ilk defa orda duydum.fsh58. lh 33 .e2 5ten küçük. Yani erken menapoza girmişiniz yumurta rezerviniz bitmiş dediğinde şaka yapıyorsunuz diye bildim.hayır ciddiyim dediğinde hayatım boyunca kullanmadığım bir organ nasıl bitebilir diye düşündüm saçmalıyordum.içime kocaman bir ateş düştü dünya durdu benliğim dondu ogünden buyana altı ay oldu ve hiç çözülmedi.aslan penćesi hayt otu soğan kürü civan perçemi hepsini aldım aktara gidip ama içimden bir ses boşa uğraşma dedi.yumurta naklini araştırmaya başladım o daha faxla acı verdi.çaresizlik dedikleri buysa daha önce hić çaresiz kalmamışım ben acı çekiyorum sabahları uyandığımda bana günaydın diyen ilk düşünce bu.şimdi anlamadım kabullenemiyorum ben sevdiğim adamdan bir bebeğim olmayacakmı benim.özgür ismini kime koycam ben.çocukları seviyormuşum aslında olmayan yumurtalarıma güvendiğimden cesurmuşum.rahatladım kim okur kim okumaz bilmem ama duygularımı bukadar net ifade etmek bile yetti bana

Hayit ve aslan pencesini 15. Günümde kullanmaya başladım. Dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim. Gebelik testi yaptim ikinci cizgi belirsizdi. Hcg baktirdim 108 cikti. Sanirim hamileyim. Nasil oldu anlamadim ama hamileyim. Hayitla aslan pencesini biraktim hemen. Yarin tekrar hcg baktiracagim

Annesini erken kaybetmiş bir çocuktum ve çocuk sahibi olmak hep korkuttu beni onu erkenden bırakıp gitme korkusu bir türlü beynimde silinmedi.33 yaşıma gediğimde artıkolmalı bu korkuyla yaşayamassın sevdiğin adama benzeyen bir bebeğin olsun dedim sonunda.ünv bitirdim çalışıyordum aslında çocuk özlemim yada isteğim hiç olmamıştı.sevmiyordumda imrenmiyordum hiç kimseye.östrojen hormonumun az olduğu ozamandan belliymiş)kararımı verdiğimde birdaha asla hasta olmayacağım ve aslında yumurtalarımı kaybettiğim oo son aylardaymışım.doktora gitmeye karar verdim hormon testlerim yapılırken ben bir iğne vurup söktürücü gönderecek beni diye düşünüyordum.hsyatımda fsh ve lh birde e2 denen o lanet üclüyü ilk defa orda duydum.fsh58. lh 33 .e2 5ten küçük. Yani erken menapoza girmişiniz yumurta rezerviniz bitmiş dediğinde şaka yapıyorsunuz diye bildim.hayır ciddiyim dediğinde hayatım boyunca kullanmadığım bir organ nasıl bitebilir diye düşündüm saçmalıyordum.içime kocaman bir ateş düştü dünya durdu benliğim dondu ogünden buyana altı ay oldu ve hiç çözülmedi.aslan penćesi hayt otu soğan kürü civan perçemi hepsini aldım aktara gidip ama içimden bir ses boşa uğraşma dedi.yumurta naklini araştırmaya başladım o daha faxla acı verdi.çaresizlik dedikleri buysa daha önce hić çaresiz kalmamışım ben acı çekiyorum sabahları uyandığımda bana günaydın diyen ilk düşünce bu.şimdi anlamadım kabullenemiyorum ben sevdiğim adamdan bir bebeğim olmayacakmı benim.özgür ismini kime koycam ben.çocukları seviyormuşum aslında olmayan yumurtalarıma güvendiğimden cesurmuşum.rahatladım kim okur kim okumaz bilmem ama duygularımı bukadar net ifade etmek bile yetti bana
Boyle bir durumda ne denir bilemedim. Cok uzuldum sizin adiniza. Belki evlat edinme secenegini deneyebilirsiniz eger cok uzak degilse

Boyle bir durumda ne denir bilemedim. Cok uzuldum sizin adiniza. Belki evlat edinme secenegini deneyebilirsiniz eger cok uzak degilse
Umit ediyorum şimdilik bu otlar yada cöpler bana birşey yapacakmı onu bekliyorum.sizin adınıza cok sevindim allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bence bu kürlerle karıştırma derim ben..ben bir sene hayıt içmiştim ama çok bir etkisi olmadı bana..:KK43:(
Aslan penćesini kullan ada çayıyla karıştır çok östrojen varmış ada çayında hayt tohumu kafamı karıstırıyo dediğin gibi beraber almamalıyım diye düşünüyorum ama daha beter olamam herhalde kalan bir traflara saklanmış bir yumurtam varmış onu öldürüyomuş bide

Back
X