Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

foruma yeni üye oldum senin mesajlarını görünce. özelden nasıl konuşabiliriz?

fsh yüksek e2 düşük amh düşük yani erken menopoz :( bunun gerçekten tedavisi varmı bitkilerle?

Çok
fsh yüksek e2 düşük amh düşük yani erken menopoz :KK43: bunun gerçekten tedavisi varmı bitkilerle?
Çok olmasa da dönem dönem faydası görülebiliyor. Fsh, AMH rezervlerin kötü durumda olduğunu gösteriyor. Rezerv de artan bişi değil canım. Ben de bişiler yapıyorum. Hayıt tohumu Aslan pençesi bal çörek otu bunları ilk bu ay yaptım o yüzden henüz sonucu bilmiyorum

sanada erken menopoz teşhisi mi koyuldu cnm? Bu durumda sanırım tüp bebek bile imkansız? peki adet olabiliyomusun? ben ilaçsız olamıyorm.2 aydır cyclo kullanıyorm belki faydası olur diye.

E
sanada erken menopoz teşhisi mi koyuldu cnm? Bu durumda sanırım tüp bebek bile imkansız? peki adet olabiliyomusun? ben ilaçsız olamıyorm.2 aydır cyclo kullanıyorm belki faydası olur diye.
evet erken menopoz olabilir dendi. Imkansız diye bişi yok canım onu sil aklından. Fsh ve AMH kaç ? Allah'ın mucizesi olacak her bebek gibi . Ben adet oluyorum şükür. Cyclo zaten döngü oluşturur yani adet döngünü. Adet olursun. Doktor vermedi mi zaten yaşın kaç?

yaşım 26. hiçbir zaman düzenli adet olmadım .. doktorlara inancm yok mümkün değil diyolar çocuk sahibi olman.fsh ilk defa 70 lere çıktı.. amh 0,1 :( ama Allah büyük.Sadece inanacağım güveneceğim moralimi bozmıcak ümit vercek birilerini arıyorum..

Canım ya ilk bi
yaşım 26. hiçbir zaman düzenli adet olmadım .. doktorlara inancm yok mümkün değil diyolar çocuk sahibi olman.fsh ilk defa 70 lere çıktı.. amh 0,1 :KK43: ama Allah büyük.Sadece inanacağım güveneceğim moralimi bozmıcak ümit vercek birilerini arıyorum..
soğan kürü yap, 15 gün adetinden 10 gün önce başla o çok etkili, sonra diğerlerini yaparsın. Bana Dr ilk primolut vermişti ama Cyclo da işe yarayacaktır. Ama soğanı mutlaka yap.

cyclo bitsin. 15 gün soğan yapcam. sonra 1 ay testere dişli aslan pençesi.. sonra tekrar doktora gtcem. inşallah olumlu değişmlere olur . Teşekkür ederm. sendede ii gelişmeler olursa mutlaka paylaş olurmu?

Merhabalar,
Benimde hikayem eylül ayında 2. Bebeği istememle başladı. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Ozamana kadar reglim hep düzenliydi. Ekimde regli olmadım. Kasım da da olmadım. Hemen doktora gittim. Söktürücü verdi gönderdi. Başka bir doktora gittim oda hormon testleri istedi.. 30 aralıkta yaptırdım. Fsh 78 Lh 46 çıktı. İnternetten bütün forumları oludum erken menepoz olduğunu gördüm. Zaten sonuçlarıda doktoruma götürmedim. O tarihten beri ne okuduysam yapıyorum. Martın ilk haftası yine söktürücü kullandım testleri yaptırabilmek için . Yaptğım kürler işe yaramışmı diye.. Fsh 27 Lh 6,5 olmuş. Hala devam ediyorum kürlere. E2 ve prolaktin normal.. Ben inanıyorum fsh seni yeneceğim.. Oğluma kardeş yapacağım... Duy sesimi FSH

Ha
Merhabalar,
Benimde hikayem eylül ayında 2. Bebeği istememle başladı. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Ozamana kadar reglim hep düzenliydi. Ekimde regli olmadım. Kasım da da olmadım. Hemen doktora gittim. Söktürücü verdi gönderdi. Başka bir doktora gittim oda hormon testleri istedi.. 30 aralıkta yaptırdım. Fsh 78 Lh 46 çıktı. İnternetten bütün forumları oludum erken menepoz olduğunu gördüm. Zaten sonuçlarıda doktoruma götürmedim. O tarihten beri ne okuduysam yapıyorum. Martın ilk haftası yine söktürücü kullandım testleri yaptırabilmek için . Yaptğım kürler işe yaramışmı diye.. Fsh 27 Lh 6,5 olmuş. Hala devam ediyorum kürlere. E2 ve prolaktin normal.. Ben inanıyorum fsh seni yeneceğim.. Oğluma kardeş yapacağım... Duy sesimi FSH[/QUOTE
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın, allahım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın

Arkadaşlar bende iki tane çikolata kisti var,yumurtalık rezervlerim kötü durumda,fsh,estradiol falan yüksek çıkıyo,soğan kürü yaptım,aslanpençesini içiceğim hormon düzenlemesi için, kullananlardaan yorumları bekliyorum,lütfen
bende pko var sogan kuru incir kuru ve testere disli aslan pencesini denedim bi ise yaramadi bende

yaşım 26. hiçbir zaman düzenli adet olmadım .. doktorlara inancm yok mümkün değil diyolar çocuk sahibi olman.fsh ilk defa 70 lere çıktı.. amh 0,1 :KK43: ama Allah büyük.Sadece inanacağım güveneceğim moralimi bozmıcak ümit vercek birilerini arıyorum..
canım hemen testere dişli aslan pençesi çayına başla. benim de prolaktinim biraz yüksekti 1 ay içtim bütün her şeyimi dengelemiş Allah'ın izniyle. Fsh bile biraz daha düşük çıktı onu içmeden önceki test sonucuna göre. Sen 4-5 ay kadar iç bence kısa aralar vererek. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden aldım ben çünkü Gdo lu ürün bulunan yerlerde yetişmemiş olması gerekiyomuş. Aktara güvenemedim kim bilir nerden topluyolar diye.

bende pko var sogan kuru incir kuru ve testere disli aslan pencesini denedim bi ise yaramadi bende
canım bende de pko var ben soğan kürünü tam 4 ay yaptım hala kistlerim yok olmamıştı. bu 5. ayım inşaAllah Allah'ın izniyle bu sefer kurtulurum şu illetten! bıkmadan usanmadan harfi harfine devam ediyorum pes etmicem başka çarem yok Allah yardımcımız olsun hepimize şifalar versin.

Merhaba
Kızlar bende de pko vardı bende testere dişli aslanpençesini hormonlarım için içiyorum çok iyi geldi prolaktin 30 dan 20 ye düştü
LH 22 den 5 e düştü.
adetimin 3. günü hormon tahlili yaptırdım doktorum şuan kesinlikle ilaç kullanmama gerek olmadıgını hamilelik için herşeyin normal oldugunu söyledi.
6 ay önce gittiğimde prolaktin 30 LH 22 iken doğal yoldan hamile kalman çok zor demişti ve ilaç vermşti ben kullanmadım ve bitkisel arayışlara girdim ve çok şükür Şubatta başladıgım tedavim çok güzel cevap verdi.
15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi - 15 gün soğan kürü - 1 ay testere dişli aslanpençesi içtim
Şuan 3 kez soğan kürüne başlıcam ve 4. kez içip bitiricem.
buarada adetlerimin düzene girdiğini söylemeyi unuttum Ocaktan beri ilaç kullanmıyorum ve 30-35 günde adetlerim düzenli geliyor.
Herkese tavsiye ederim.

Kizlar merhaba aslanpencesi civanpercemi erkekler icin de iyi gelir mi acaba hormon duzenleyici olarak?

Erkeklerinde kullanabileceğini biliyorum ama tam olarak hormon düzenleyici yerine mi bir bilgim yok istersen netten bi araştır yada saraçoğlu danışmanlarına arayıp sorabilirsin.

iyi günler.

Erkeklerinde kullanabileceğini biliyorum ama tam olarak hormon düzenleyici yerine mi bir bilgim yok istersen netten bi araştır yada saraçoğlu danışmanlarına arayıp sorabilirsin.

iyi günler.
İnternetde gunlerdir bakiyorum ama bu konuda net bir sey bulamadimş İbrahim Saracoglu bir programinda erkekler icin qaliba onermistiş bir de bir kapsul var hotpoint olmali qalibaş erkekler icinş icerigi aslanpencesi, civanpercemi ve hayit tohumundan olusmakta. Ama hayit tohumu mideye zararliymis qaliba. Bem aracoglunun kendisiyle gorusmek isterdim . Asistanlarini aramistim. Bana 5 asamali kur onermistiler ama hayit tohumu oldugundan sadece iki asamasini kullandik. onu da tam olarak diyil.

Back
X