Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

Konuyu açan arkadaşım bişey sorucam ibrahim saraçoğlu ile nasıl görüştün bende ulaşmak istiyirum bide san awerdigi kur Set halinde mi aldin yoksa aktardanmi aldın nasıl oluyor benm kafam karışık 1.aşama dedin 2.aşamayı aldım başlamadan hamileyim dedin ya benide bilgilendir lütfen bende pcoluyum 2 yıldır olmuyor

Konuyu açan arkadaşım bişey sorucam ibrahim saraçoğlu ile nasıl görüştün bende ulaşmak istiyirum bide san awerdigi kur Set halinde mi aldin yoksa aktardanmi aldın nasıl oluyor benm kafam karışık 1.aşama dedin 2.aşamayı aldım başlamadan hamileyim dedin ya benide bilgilendir lütfen bende pcoluyum 2 yıldır olmuyor
Geçmiş olsun, hep söylüyorum inofolic mucizevi bir ilaç, (4 senedir hamike kalamıyordum) ben 6 ay düzenli kullanımda hamile kaldım, ilk ayında hamile kalan da var. Yumurtladığın günleri anlayabiliyorsun ilacı kullanırken, ve zayıflatıyor

Bende de pko vardı yazmayı unutmuşum, 5 aşılama oldum gebelik oluşmadı. Bugünkü aklım olsaydı hiç aşılama falan olmazdım, o stresi yaşamazdım sadece inofolic kullanırdım

Canım meraba 6 ay duzenli kullanim diyosun ya saati fln onemli mi bunun ?
Kahvaltı ve akşam yemeğinden yarım saat önce 1 bardak suya 2 poşet inofoliği karıştırıp içiyosun. Benim kullandığım toz karışımdı. Günde 4 poşet kullanıyosun yani. Ve bunu hergün yapıyosun, adet olurken de içiyosun.

Ben 1 sene 4 ayin üzerine arslan pençesi, Civan percemi ve hayit tohumuyla hamile kaldim. Ictigim ay hamile kaldım. Pkoluyum. Onu da o ay ogrenmistim. Hepsi sürpriz oldu. Kesinlikle öneriyorum :)

Merhaba . Ben de regl düzensizliği var ve muhtemelen pkoluyum. Rahim ve yumurtalıklarım temiz. Hormon testi yapılacak ki bir öncesinde değerlerim normal gözüküyordu. Bir süre soğan kürü kullandım ve düzene girdi yalnız bırakınca tekrar 45 günde regl olmaya başladım. Şu an civan perçemi, aslan pençesi ve hayt tohumunu günde 2 kez birlikte kullanıyorum. Birlikte kullanmanın herhangi bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Ben 1 sene 4 ayin üzerine arslan pençesi, Civan percemi ve hayit tohumuyla hamile kaldim. Ictigim ay hamile kaldım. Pkoluyum. Onu da o ay ogrenmistim. Hepsi sürpriz oldu. Kesinlikle öneriyorum :)
... hepsini bir ayda mi kullandiniz nasıl kullandiniz bende kullanmak istiyorum çünkü à nasıl basliycam bilemiyorum..

... hepsini bir ayda mi kullandiniz nasıl kullandiniz bende kullanmak istiyorum çünkü à nasıl basliycam bilemiyorum..

Bende hepsini bir arada kullanıyorum. Faydası bu şekilde mi yoksa ayrı ayrı mı kullanmak gerekli bilemedim. İnternetde Marankinin şu şekilde tavsiyesi olmuş.

Soğan kürü 15 gün boyunca günde 2 kez 1 bardak ( tarif yukarıda verilmiştir)
Sabah - Civanperçemi (3 hafta 1 bardak)
Öğle - Aslanpençesi Çayı (3 hafta 1 bardak) Hayit Tohumu Çayı (3 hafta 1 bardak)
Akşam - Ada çayı (3 Hafta 1 bardak)

Soğan kürünü 15 gün boyunca içerken bir yandanda 1 gün sabah öğle akşam civanperçemi,aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz ertesi gün soğan suyunun yanında sadece hayit tohumu çayını içiyorsunuz sonra tekrar soğan suyu ile birlikte civanperçemi aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz döngü böyle devam ediyor.15 gün sonra soğan suyunu içmeyi kesiyoruz 1 hafta daha diğerlerine devam ediyoruz.Bu kürü içmeye başladığınızda işe yarayıp yaramadığınızı idrarınızı kontrol ederek anlayabilirsiniz. İdrardan iltihaplar,pıhtılar gelmeye başlıyorsa tedavi oluyorsunuz demektir.Bu kürle birlikte 3 haftanın sonunda kadınlık hormonu normale kesin bir şekilde dönüşmektedir.

Bende hepsini bir arada kullanıyorum. Faydası bu şekilde mi yoksa ayrı ayrı mı kullanmak gerekli bilemedim. İnternetde Marankinin şu şekilde tavsiyesi olmuş.

Soğan kürü 15 gün boyunca günde 2 kez 1 bardak ( tarif yukarıda verilmiştir)
Sabah - Civanperçemi (3 hafta 1 bardak)
Öğle - Aslanpençesi Çayı (3 hafta 1 bardak) Hayit Tohumu Çayı (3 hafta 1 bardak)
Akşam - Ada çayı (3 Hafta 1 bardak)

Soğan kürünü 15 gün boyunca içerken bir yandanda 1 gün sabah öğle akşam civanperçemi,aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz ertesi gün soğan suyunun yanında sadece hayit tohumu çayını içiyorsunuz sonra tekrar soğan suyu ile birlikte civanperçemi aslanpençesi,ada çayını içiyorsunuz döngü böyle devam ediyor.15 gün sonra soğan suyunu içmeyi kesiyoruz 1 hafta daha diğerlerine devam ediyoruz.Bu kürü içmeye başladığınızda işe yarayıp yaramadığınızı idrarınızı kontrol ederek anlayabilirsiniz. İdrardan iltihaplar,pıhtılar gelmeye başlıyorsa tedavi oluyorsunuz demektir.Bu kürle birlikte 3 haftanın sonunda kadınlık hormonu normale kesin bir şekilde dönüşmektedir.
Siz denedinizmi bunu

Aktarda ucu bir arada satiliyordu. Yoksa ayrı ayrı alıp karistirabilirsin. Karisimdan her akşam ve sabah yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı kaynamis suya attım ve 10 dakika bekleyip içtim. 3 ay kullanacaktım. Bence almalısınız.

Siz denedinizmi bunu

Ben günde 2 kez ; hayit tohumu-aslan pençesi ve civan perçemini karıştırarak içiyorum. Aktar bu şekilde tavsiye etti.

Fakat bu sitede bazı yorumlarda birlikte kullanılmaması gerektiğine dair yorumlar okudum. Ondan dolayı bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.

Aktarda ucu bir arada satiliyordu. Yoksa ayrı ayrı alıp karistirabilirsin. Karisimdan her akşam ve sabah yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı kaynamis suya attım ve 10 dakika bekleyip içtim. 3 ay kullanacaktım. Bence almalısınız.
Peki bu küre ne zman başlayalım adet bitince mi başlayınca mi ne zman acaba

Ben günde 2 kez ; hayit tohumu-aslan pençesi ve civan perçemini karıştırarak içiyorum. Aktar bu şekilde tavsiye etti.

Fakat bu sitede bazı yorumlarda birlikte kullanılmaması gerektiğine dair yorumlar okudum. Ondan dolayı bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.
Bende aynen öyle içerek hamile kaldım canım. Hepsini karistirabilirsin.

Kizlarr ben testere disli aslan penc3sini samsunda bulamadim nasil alicam ben ya bunu

Merhaba hanımlar bende tüplerinin birinde tıkanıklık ve sıvı birikmesi var önümüzdeki ay ameliyat olacagim iki yıldır hamile kalmaya çalışıyorum fakat rabbim nasip etmedi daha hastalığının adı hidrosalpenks mis eğer ameliyat olmazsan ve tıkalı olan tüpüm bağlamazsa hamile kalsamda bebeği zehirleyip düşüge sebep olurmuş adetim biteli 4 gün oldu dün başladım aslan pençesi içmeye 1 hafta kullanıp soğan kuru ne baslamayi düşü uyurum sıralama önemlimi bu durumda bunun benim rahatsızlığında herhangi bir etkisi olurmu benimle aynı rahatsızlığı olup bu kürleri deneyen oldumu merak ediyorum cevaplayan olursa sevinirim

Kesinlikle tavsiye ediyorum...sıralaması aynen ama aslanencesinde sonra yine soğan sonra civana devam et..hormonları dengeliyor hele aslan pencesi..ben 4ünü sırayla kullandım 15gün soğan sıyu, 15 gün aslanpencesi günde 2 kere, 10gün soğan, 15 günde günde 1 kere civan içtim hamile kaldım düştü..şimdi yine başladım..saraçoğlu lürü bu..şimdi aslan pencesini 15 değil 1 ay kullamdım..sıramda civana geçmek üzereyim..mutlaka kullan olur mu tatlım..hepsi Allahın biz kadınlara şifa niyetine gönderdiği bitki..hemen başla..yalnız kist 5mm den fazlaysa soğan önerilmiyor bilgine..

Siz epey bi karisik kullanmissinz saracoglu 15 gunden sonra aslan pencesi 2 ay diordu.. Sizin tarifiniz ne icin iyi geldi bende pko aslanpencesi kullandim. Duzene girdi tekrar sogan suyu adete 10 kala kullanilmasi gerekiordu ictim tekrardan duzrnsizlesti adetlerim .. Anlattgnz azcik karisik geldi bana denemek istiyorum kurunuzu ama kafam karisti.. Bide aslan pencesi ara ara adetimiz duzensiz oldugunda kullansak bir zarari varmi

Arkadaslar aslanpencesi ve civanpercemi ikisini karistirip icersem bi sorun olurmu hormon dengesizligine karsi pko var

Back
X