Arkadaşlar Soğan Kürü, Testere Dişli Aslan Pençesi,Civan Perçemi Uygulayan var mı ???

Merhaba.banada yardimci olurmusunuz. Yurtdisindayim. Yumurtalık kisti dedi doktorum. 6aydir ilaçlar ile adet olabiliyorum. Soğan suyunu adetle birlikte 15 gun uyguladım. Ama diğerlerini burada bulamadım. Tr Gideceğim 22de. Ne almam gerek ayrıca sıralaması nasıl olmalı. Ayrıca fsh 26.Yumurtaliklar tembellesmis.sagolunn

Merhaba.banada yardimci olurmusunuz. Yurtdisindayim. Yumurtalık kisti dedi doktorum. 6aydir ilaçlar ile adet olabiliyorum. Soğan suyunu adetle birlikte 15 gun uyguladım. Ama diğerlerini burada bulamadım. Tr Gideceğim 22de. Ne almam gerek ayrıca sıralaması nasıl olmalı. Ayrıca fsh 26.Yumurtaliklar tembellesmis.sagolunn
yasınız kac acaba bunu belırtmemıssınız bal tarcın corekotu bırde aslanpencesı ıse yarıyormus hayıt tohumuda oyle

yasınız kac acaba bunu belırtmemıssınız bal tarcın corekotu bırde aslanpencesı ıse yarıyormus hayıt tohumuda oyle
Yaşım maalesef 40.çocuk yok.onun için bir an önce duzelmez gerek.arti türkiyede yumurtalik kisti ne yumurtalik kisti mi deniliyor. Bu sayfalarda çikolata kisti yazıyor. Yumurtalık kisti vs yazmıyor. Tesekkurler

Yaşım maalesef 40.çocuk yok.onun için bir an önce duzelmez gerek.arti türkiyede yumurtalik kisti ne yumurtalik kisti mi deniliyor. Bu sayfalarda çikolata kisti yazıyor. Yumurtalık kisti vs yazmıyor. Tesekkurler
Soğan suyunu uyguladım. Lakin diğerleri ile birsey bilmiyorum. Ne almam gerek ve nasıl kullanacagim

Ben 22 yasindayim bana bir doktor kiatin var demisti sogam suyu ictim sonra 3 farkli doktora gittim kist vs yoktu ilk doktor ne kadar dogru soyledi bilemiyorum

Hayıt tohumu ve yanında birde soğan kürü içiyorum PCO luyum çocuk istiyorum . Kullanıpta memnun kalanlar yazabilir mi ? Soğan kürü düşüpe sebep olır mu ikisini bir kullanmalı mıyım ??

merhaba ben evliliğimin ilk iki yılında hamile kalamadım. doktora gittim fsh değerim 25 çıktı. doktor bana senin asla çocuğun olmaz bu değeri düzeltecek bir ilaç da yok dedi.dünyam başıma yıkıldı. 3 gün ölü gibi gezdim. sonra nette ibrahim saraçoğlunun fsh yüksekliğine karşı testere dişli aslan pençesi kürünü gördüm düzenli olarak uyguladım. üç dört ay sonra değerler normale inince hemen hamile kaldım. şimdi 3 yasında ve 6 aylık iki kızım var. bu bitki benim için mucizevi bir şey. hatta çocuğumu emzirirken eşim ıhlamur diye farkında olmadan bu otu kaynatıp getirmişti içinde sütler resmen fışkırdı. şimdi sütüm azaldıkça bu ottan içiyorum hormonları dengelediği için sütüm de çogalıyor. allah tüm çocuk isteyenlere nasıp etsin. bu otu kullanmanızı öneririm.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bende solda 5 cm sağda daha küçük çikolata kisti var. Geçen ay 15 gün sogan suyu içtim peşine testere disli aslan pençesine başladım adet zamanında da devam ettim bugün 8 gün oldu 15 güne tamamlicam 2 gündür de civanpercemini karıştırarak içiyorum ve kasıklarımda agri oluyo sanki adet olacakmisim gibi . Acaba bana dokunmuş olabilirmi yada kistimin büyümüş olma ihtimali yoktur dimi. Kullanan arkadaşlar yardımcı olurmu sizdede oldumu ağrı falan

Kimse benim yaşadığım belirtileri yaşamamış sanırım

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bende solda 5 cm sağda daha küçük çikolata kisti var. Geçen ay 15 gün sogan suyu içtim peşine testere disli aslan pençesine başladım adet zamanında da devam ettim bugün 8 gün oldu 15 güne tamamlicam 2 gündür de civanpercemini karıştırarak içiyorum ve kasıklarımda agri oluyo sanki adet olacakmisim gibi . Acaba bana dokunmuş olabilirmi yada kistimin büyümüş olma ihtimali yoktur dimi. Kullanan arkadaşlar yardımcı olurmu sizdede oldumu ağrı falan
Kistler eriyor yada adetle atma ihtimalin yuksek gibi geldi bana. Ben sogan kurunu uyguladigimda adetim cok siddetli gecmisti ve sanirim atmistim kist yada baska bisi varsa artik bilmem cunku bisiler dusmustu. Gecen ay sogan kurunu tekrar uyguladim ve siddetli kasik agrilarim oldu 2 gun ve sonrasinda asiri bir akinti basldi. Icimiz temizleniyor bu sayede. Ama eger daha farkli olumsuz bisiler yasarsan kurleri birakmalisin

Kistler eriyor yada adetle atma ihtimalin yuksek gibi geldi bana. Ben sogan kurunu uyguladigimda adetim cok siddetli gecmisti ve sanirim atmistim kist yada baska bisi varsa artik bilmem cunku bisiler dusmustu. Gecen ay sogan kurunu tekrar uyguladim ve siddetli kasik agrilarim oldu 2 gun ve sonrasinda asiri bir akinti basldi. Icimiz temizleniyor bu sayede. Ama eger daha farkli olumsuz bisiler yasarsan kurleri birakmalisin
Dün doktora kontrole gittim malesef hıc olumlu sonuç alamadım kistim biri 6 cm e yaklaşmış digeride 5 cm olmuş moralim alt üst oldu ve sanirim rahim duvarı kalınlaşması var bu ictiklerim sebep olmuş olabilirmi acaba? Devam etsem mi bilemedim bu ayda adetime 10 gün kala sogan kürü uygulucaktim uygulamasammiki. Bide doktor visanne yazdı adetimin 1. Günü başlıcam 3 ay kullan dedi ama çokta olumlu sonuç alabileceğimi söylemedi. Ne yapacagimi bilmiyorum ameliyattanda korkuyorum yumurta rezervlerine zarar verecek diye. Biri bu konuda bana yol göstersin lütfen

Dün doktora kontrole gittim malesef hıc olumlu sonuç alamadım kistim biri 6 cm e yaklaşmış digeride 5 cm olmuş moralim alt üst oldu ve sanirim rahim duvarı kalınlaşması var bu ictiklerim sebep olmuş olabilirmi acaba? Devam etsem mi bilemedim bu ayda adetime 10 gün kala sogan kürü uygulucaktim uygulamasammiki. Bide doktor visanne yazdı adetimin 1. Günü başlıcam 3 ay kullan dedi ama çokta olumlu sonuç alabileceğimi söylemedi. Ne yapacagimi bilmiyorum ameliyattanda korkuyorum yumurta rezervlerine zarar verecek diye. Biri bu konuda bana yol göstersin lütfen
Allah şifa versin canim,kürleri uyguladiktan sonra mi kistler buyumus?aslinda sogan kuru genelde olumlu sonuc veriyor ama bunyeye gore degisebilir de.

Allah şifa versin canim,kürleri uyguladiktan sonra mi kistler buyumus?aslinda sogan kuru genelde olumlu sonuc veriyor ama bunyeye gore degisebilir de.
Amin canım teşekkür ederim. Evet geçen ay kistimin oldugunu öğrendim sogan kürünu ve bi kaç bitkilerden içtim dün doktora gittiğimde kistlerin biraz büyüdüğünü söyledi. Bide sogan suyu yada aslan pencesiyle civan percemi rahim duvarı kalınlaşmasına neden olurmuki acaba

Amin canım teşekkür ederim. Evet geçen ay kistimin oldugunu öğrendim sogan kürünu ve bi kaç bitkilerden içtim dün doktora gittiğimde kistlerin biraz büyüdüğünü söyledi. Bide sogan suyu yada aslan pencesiyle civan percemi rahim duvarı kalınlaşmasına neden olurmuki acaba
Hicbir bilgim yok canim o konuda rahim duvari kalinlasmasiyla. Yanlis bisi yazmak istemiyorum. Yaramadiysa birak kurleri. Ilaclarla erir tatlim hic uzulme

Hicbir bilgim yok canim o konuda rahim duvari kalinlasmasiyla. Yanlis bisi yazmak istemiyorum. Yaramadiysa birak kurleri. Ilaclarla erir tatlim hic uzulme
Bıraktım artık icmicem bi tarafı düzeltelim derken başka yerlerden sorun çıkarmayalım. Ilaç başlıcam bakalim inşallah faydasını görürüm

arkadaslar ben testere disli aslanpencesi ile hamile kalanlardanim.7-8 aydir deniyorduk olmuyordu.doktora gitmeden once bir hafta sogan kuru denemistim doktora gittigimde rahmimde hic bi sorun olmadigini soyledi miyom kist hicbisey yok dedi ama prolaktinim yuksekti iki ay dostinex kullandim.haftada iki sefer yarim yarim iciyordum.o iki ay icinde de hamile kalmadim. sonrasinda tekrar doktora gitmeden bir de bu cayi denemek istedim.sabah aksam birer su bardagi iciyordum.poset cay seklinde almistim kaynamis suya atip altini kisip on dakika alti kisik kapagi kapali kaynattiktan sonra iliyana kadar dinlendirip sonrasinda iciyordum.sadece 20 gun icebildim sonrasinda esim bi bocek sokmasi sonucu rahatsizlik gecirdi hastanede yatti o arada cayi yapamadim esime de cayi ictigim 20 gun boyunca keciboynuzu pekmezi vitamin destegi ve mesir macunu kullandirmaya baslamistim. ve cok sukur iki gun once test yaptim pozitif cikti mucizem geldi:anneadayı::anne: haftaya ins doktora gidecegiz keseyide gorursek tam sevinecegim.Allah isteyen herkese nasip etsin,hamile olanlara da saglikla kucagina almayi nasip etsin.

evet gerçekten illet bi şey ! Ben daha önce yine çikolata kistinden ameliyat oldum 3 yıl önce biri 4cnm biri de 5.5cm di . 3 yıl geçti yine tekrarladı sol yumurtalıkta bende 27 yaşındayım 7 aylık evliyim geçen hafta bacak ağırısıyla doktora gittim 1.5 cm olan kist bir ayda 5 cm olmuş yasmin verdi dr ona başladım. siz soğan kürünü denediniz mi ? ben bu ay onu denesem diye düşünüyorum faydası olur mu acaba ?
İnanılmaz faydası olur hem de 15 gün düzenli iç. Kabuğu ile birlikte kaynat . Benim3buçuk santimdi şimdi yok tertemiz 😁😁🙏 bana da hep Yasemin yazdılar ama hiç kullanmadım hormon bozukluğuna sebep olduğunu duyduğum için , iyiki de kullanmamışım . Tavsiye ederim gebelik oluşmadı henüz ama en azından kistim yok oldu ağrılı adet dönemi bitti 😇

Back
X