• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar sorun bende mi?

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
Bugün eşimin telini inceledm vodafonenenın sitesinden kimleri aramış hepsi gözüküyo. Bi sene önce bi güvensizlik problmimiz olmuştu benim o günden sonra hep içimde bi his oluştu. Bişey olmasa bile acaba yine olrmu gibi bi düşünce oluştu. Gerçi o günden sonra bi şeyini görmedim ama bazen aklıma gelir işte. Neyse vodafonenın sitesınden baktım bi numara aranmıs. Tanıdık biri eşimin eski komşularının kızı. Yaşı kçük daha. Daha öncede aramıştı sonra silmil numarayı bende arağını fark ettim neden sildin dediğimde şimdi görecen numaraı bu kim neden aradın diye dır dır edeceksin bende ondan sildim dedi. Kavga ettik bende ne olursa olsun benden bişey saklama dedim. Hayır aradığına değil numarayı sildğine kızıyrm. Bende kızın numarasını sildi telinden. Neyse bugün yine vodafonenın sitesine girdim. Yine o numara aranmıs ama önce kız aramış spnra eşim meşgule almıs aramış. Bende aradım numaarayı neden eşimi aradın ben öyle şeyşeri sevmem dedım. Abim diye aradm o beni önce aramstı şimdide ben arayaym dedim dedi. Bende arama sil numarasını dedım kapattm. Sonra eşimi aradm kavga ettik. Dün aramışşn o kızı yine dedım o benı aradı hal hatır sormak için dedi. Bende o zaman neden sildin aradıktan sonra dedım.başladk kavgaya. Bana dedı ki bırak böyle saçmalıklarla uğraşmayı benı akrabamdan kıskanmaktan vazgec beni de takip etme ben yapacak olsam her sekilde yaparm telefonda degil bırak benim peşimi dedi.. Ay kızlar çk zoruma gitti. Ben kendisini kıskanmıyorm sadece arayıpta silmesine kızıyorm.neymişte ben kızarım diye siliyomus. Bu şekilde güvenm sarsılıyo işte. Bende msj attm. Zamanında güvenimin sarstğıgn için ben böyle oldum bundan sonra ne yaparsan yap umrumda değil yazdım. Ya kızdğm şey sanki ben onu kıskandgm için kavga ediyorzz ona göre mantık bu.. Sizce ne yapmlıym. Yaptıgı ve söyledikleri çok zoruma gitti... Iş yerindeym şu anda. Yarım saat sonra çıkcam oda gelmiş olacak.. Konuşmak istemiyorm hiç açıklamada yapmak istemiyormm ama üzüldüm iştee...

Sizin guveninizi sarsan olay neydi bilmiyorum ama sanirim sorun dediginiz gibi sadece numarayi silmasi degil bayaa kiskanmissiniz ki kizi bile arayip gözünü korkutmak istemissiniz sorun sadece no silmek olsaydi esinizle hallederdiniz bu sorunu kizi ne diye aradiniz ve bence cook yanlis yapmissiniz ,esinizin haberi varmi bence bunu duyunca olay dahada buyuyebilir

Sizin guveninizi sarsan olay neydi bilmiyorum ama sanirim sorun dediginiz gibi sadece numarayi silmasi degil bayaa kiskanmissiniz ki kizi bile arayip gözünü korkutmak istemissiniz sorun sadece no silmek olsaydi esinizle hallederdiniz bu sorunu kizi ne diye aradiniz ve bence cook yanlis yapmissiniz ,esinizin haberi varmi bence bunu duyunca olay dahada buyuyebilir

ya sorun aradığı numarayı neden siliyor. sırf ben neden aradın derım de kavga ederiz diye siliyormus. bende ona kzııyorm işte. kızıda aradm ben sevmem böyle şeyleri sil numarayı arama eşimi falan dedim işte.. kavga daha fazla büyüyemez yterınc büyüktü zaten. eşim beni rahar bırak skma beni akrabamdan kıskanma diye bagırdı birsürü. neye kızdıgımn farkında bile degil sanki. akam evde yine devam edebilir kavga. ama hiiç oralı olmıcam onu kıskanmadıgımı ispat edecemm

Bana normal geldi bazen ben de siliyorum eşim sırf kıl olmasın diye üstelik de kız arkadaşlarımı %98 ya sonra kafaya takıyor sinir ediyor beni :19: Bir halt yediğimden de değil ama işte gerginlik olmasın diye :19:

Guvensizlik sorununuz neyden kaynaklaniyor bilmiyorum ama dusunsenize esiniz size bu sekilde davraniyor. Sahsen ben sıkılırdım. Belki odan diyordur oyle rahar birak fln diye.
Sonucta evliliginiz devam ediyor ve o sorunu asmaya calisin. Esinizden cok kendinizi yoruyorsunuz.
Dusunmeyin yani bakmayinda vodafone'un sitesinden. Merak etseniz bile bakmayin derim ben

Back
X