Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydaaa bcm sen onu bir kadın doğumcuyla görüştür bu erkekler ne tuhaf ya....Arkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu konuda dollenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
haydaaa bcm sen onu bir kadın doğumcuyla görüştür bu erkekler ne tuhaf ya....
valla arkadasım yaa sinir ediyo benı ya olmamıssa dıyorum kızıyo bana yınede yapmıyoo benı fıtıl edıyo napcagımı bılmıyorum ılıskıye gırmıyo benmle cocuga sıkkıntı olur dıye
iyimiş![]()
cnm bu online internette sorulan sorulara cvp veren uzman doktorlar var gözünün önünde yaz birine cevabı görsün kendisi .....hem bebe olsun diye kendinle uğraş hemde bu erkeklerin yersiz kuruntularıyla offff benimkide ilaç vitamin bile içmez çocuk olursa zarar verir diyevalla arkadasım yaa sinir ediyo benı ya olmamıssa dıyorum kızıyo bana yınede yapmıyoo benı fıtıl edıyo napcagımı bılmıyorum ılıskıye gırmıyo benmle cocuga sıkkıntı olur dıye
valla arkadasım yaa sinir ediyo benı ya olmamıssa dıyorum kızıyo bana yınede yapmıyoo benı fıtıl edıyo napcagımı bılmıyorum ılıskıye gırmıyo benmle cocuga sıkkıntı olur dıye
napcammm bana akıl verın nolur bu herseye kesın gozuyle bakıyo
Arkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu konuda dollenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
Kusura bakma canım ama hamile kaldıktan sonra 9 ay ilişki olmuyo mu zannediyor senin kocan ilginçmiş doğrusu yaşı kaç pardon?
Oylebirsey olmazArkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu konuda dollenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
Belgesel izlettir ac goster bak boyle koruyor kendini bebek de youtube da spermin yolculugu falan yaz cikar erkek tek bi sperm birakmiyor biraz family guy izlettir acsin bir kitap okusun internetten gorsel olarak goster sende bu konuda bilgilen :)napcammm bana akıl verın nolur bu herseye kesın gozuyle bakıyo
Yok artik daha neler yaa.. Sacmalama guzelim oyle sey mi olur.bebek rahimin iconde koruma altinda:) merak etme dr yasak koymadigi surece 9 ay giden gelen varArkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu kcocugumlenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
Al benden de o kadar:))) benim kocama benzer tipler de varmış..biz eskisi kadar sık olmasa da beraber oluyoduk ama şu an 6. ayım bitmek üzere ve alt tarafımda ağrılar başladı. Kocam bundan kendini sorumlu tutuyo ve bebekle bana zarar verdiğini düşünüyo:/ama ben bu durumdan pek memnun değilim ve onu da ikna edemiyorumArkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu konuda dollenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
kusura bakma canım ama hamile kaldıktan sonra 9 ay ilişki olmuyo mu zannediyor senin kocan ilginçmiş doğrusu yaşı kaç pardon?
Arkadaslar sıze bır sorum olacak cok kararsızım bu konuda dollenmeden sonra kocam benımle ılıskıye gırmıyo nedenı ıse eger hamıleysen cocugumuza spermler bulasır dıyo ne kadar dogru bılen var mı napcam ben yha
Bebek anne karnında cenini nasıl görüyor pardon ? Gerçek birşey diyorsunuz bi de.. Ne olursa olsun her bebek temiz doğar.Daha gebemisin belli bile değil
gerçekten sabah sabah güldümsen eşine söyle emin olana kadar skıntı olmazmıs de !
ama gerçek olan birşey var annemlerden duymustum eğer bebek anne karnında iken cenin görmezse tertemiz doğarmıs![]()