Arkadaşlar şu an hamileyim evde kedili evde bebek olurmu

Bende de iki kedi var biri 3 yaşında biri 1 yaşında. Üstelik biri tekir. Karnımda uyuyorlar hissediyorlar resmen çok güzel bir duygu. İlk 1 ay annemde kalacağım bende yakınız ne de olsa her ihtimale karşı olarak. Bu süreçte yavaş yavaş kokusunu alıştıracağım minnak kediciklerime. Sineklik olayını bende düşünüyorum. Arkadaşlarımında kedisi var onların kedisi ilk 3 ay bebeğe yaklaşmamışlar ama hep ızaktan korumuşlar izlemişler. Ağlama sesi biraz ürkütüyor kedileri anlam veremedikleri için biraz uzak duruyorşar. Hayatımın en heyecanlı ve en deneyimli zamanları olacak. Ama 2 kedi bir bebek yorulacağımda kesin hele birde işe başlayınca :) olsun mutlu olsunlarda yorulayım onlarda benim evlatlarım.

Benimde evde evcil hayvanim var uysalda degildir cok heycanlidldir birini gorunce kafayi yer. Herkes onu barinaga vermem konsuunda israr ediyor ama ben asla yapmam. Cnku goruyorum ki bebeklerle ve cocuklarla arasi iyi... bende dikkatli olur onun cikabilegi kolay ulasabilecegi yerlere bebegimi koymassam sorun olacagini dusunmuyorum. Yani birsey yapacagindan degil ama diyelim ki patisi deydi bebeklerin cildi hassastir riske girmek istemedigim icin birakmak yerine yontemler denemeyi tercih ederim

Kızlar benimde iki kedim bir kopegim (bahcede)bir muhabbet kuşu iki tane hint bülbülü ve baliklarimiz kiz kardeşim doğum yaptı bizde kaldı bir sure kedilerimin biri iran a sosyal agresif ve ilk o eve gelmişti kesinlikle bir kere kokladiktan sonra onun bebek olduğunu oyuncak olmadığını biliyor ve ne yatağa nede yanına gitti aşıları tamsa ve temiz bakılırsa neden beraber yasamasinlarki suan 12haftalik gebeyim düşük tehdidi yasadim herkes evdeki hayvanlardan dedi fakat nedenini doktorum şöyle açıkladı eski sezeryan yerinde yapişıklık olduğu için bebek aşağı yerleşmiş bu yüzden riski dedi hayvanları da biliyor gormuyor musunuz yabancı ülkelerde bebeklerin ustunde altında dolaşıyor hayvanlar allah büyük biseycik olmaz saygılar.

Arkadaşlar evimde 3 yıldır kedi besliyorum şu an hamileyim ve kediyle alakalı çok tereddütlüyüm duyduğuma göre bazı kediler kıskanıyolarmıs bebekleri gerçi benimki kıskaç bi şey değil ama yinede korkuyorum doğduktan sonra bişey yapar diye. kedimide çok seviyorumkıyamıyorum birine vermeye napıyım?? yardımcı olun lütfen.....
benım evde 2 kedim var ve hamileyimdir inşallah bu ay ilk işim köpekte almak olaacak. o kadar çok sevıyorki bebekler ve kedıer bırbırlerını lütfen yapma.

o canında annesısın sen bu zaman kadar bakıp kime guvenıp vereceksın. sokaga terkedebılecek mısın ? barınaklar perişan aclıktan ölüyorlar. ona bu kadar zaman bakıp nasıl kıyarsın o da bir mazlum . hem de dili olmayan annesi babası kardeşi kimsesi olmayan bir mazlum onun her şeyi sensiz annesi sensin. bunu yaparsan bu kadar uzun yasadıgı yerde annesı tarafındna terkedıldgı ıcın acı cekecektır. başka sahıp bile bulsanız o hep evını ve sızı özleyecektır.

bunu başka bir bebege yaparak ansıl kendı bebegınızle mutlu olacaksınız kı !

yapmayın lütfen. pişmanlı duyarsınız. yapan çok. sonra verdiği kişiler ya bakmıyor, ya sokaga atıyor arkasından vicdan azabı çekip ağlıyorlar. bırakın annesiyle siizinle yuvasında hayatının sonuna kadar yaşasın. yoldaşınız olsun. çocugunuzun da yoldaşı olsun. bebegınze ıyı enerjı olacatır zaten

Verme benimde 2 kedi 1 kopek var buyusumler ama dikkat et çok yaklastirma tuy yutar.

kedi tüylerinin insana zarar verdiği bir hurafedir yıllarca hayvanseverler bunu acıklayıp durdular ama hala ınsanlarda bu kanı var.

gun içinde havadan yuttugumuz bır cok mıkrop var zaten. en cok onlar kadar zararlıdır. kedinin tüyü sisin kendi tüyünüzü sacınızı kılınızı yutmakla aynı şeydir. kedinin tüyünün kist olusturması için siizn zaten bir mikrop vucudnuzda olmalı. kedilerden insana bulaşan 1 tek hastalık yok benim bildiğim

lütfen korkmayın. bilenlere sorun. hayvanseverler dernekler bu konuda bılınclı onlardan öğrenınve lütfen evde yıllarca baktıgınız canlardan vazgecmeyın. onları kimsesiz bırakmayın lütfen

zaten dilleri yok . düşünsebnize bir kediyi 3 gün evde uyalnız bıraksanız yanınada kapaklı bir bidon koysanız o kapagı acıp o suya bıle ulaşamaz işte size bu kadar muhtaç. mazlumu terkedenin hangi işi hayrır olur ki sizce !!!!

ben şöyle düşünmeye başladım bu konuda ; demekki insnalar çocuk yapana kadar kendine oyuncak olsun diye hayvan besliyorlar artık yasamlarına bir bebek gelınce, yada şehir değitirince hatta kendine yeni sevgili bulunca, evlenince resmen atıyorlar hayvanları

inanamıyorum ben buna. bunu yapan nasıl iyi insan olur ki. ne olur sorgulayın kendınızı. hayvanların acı çekmediğini mi sanıyorsunuz. o zaman siz hiç ağlayan can görmemişsiniz hem de hüngür hüngür ağlayan hem de üzüntüden ağlayan !!!

Bir de 3 yaşında demişsin o artık olgun bir pisicik çok sorun olmaz benimki küçük 1 yaşında çok hareketli 2 yaşından sonra zaten günde 12 saatten fazla uyuyolar senin işin daha kolay canım
yavrum 3 yaşında iyi bir yuva bulsa bile ailesinden annesinden ayrılmasın üzüntüsünü yaşayacak her zaman

Aşıları olduğu sürece ne kakasından nede tüyünden zarar gelir :KK66:
Ayrıca hayvanlarla büyüyen bebekler hiç hasta olmazlar bağışıklığı gelişir bebeklerin

Back
X