Bebek İkinci El arkadaşlar taşınıyorum ihtiyacı olana markalı ürünler

nursella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
0
0
Bursa
ARKADAŞLAR KADINLAR KULUBÜNÜ 4 YILDIR TAKİP EDİYORUM AMA ÜYE OLMAMIŞTIM TÜP BEBEK FORMUNU ÖZELLİKLE:)
İKİZ BEBEKLERİM VAR YANİ HER ÜRÜN DEN İKİ ADET VAR VE BENİMKİLER ARTIK 4 YAŞINDA ÇOCUKLARIN FAZLALARINI SATICAM VE TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUCAK İHTİYACI OLAN BİR ARKADAŞA VERİCEM MEMLEKET DEĞİŞTİRİYORUZ TAŞIMAK İSTEMİYORUM ARAS KARGO DAN YARI FİYATA GÖNDERİRİM ALICILARA MAİLİM nurselkayalar@hotmail.com
vebir çok eğitici oyuncak mevcut ürünler yurt dışından alındı .

ilk arabamlar 2 adet 30 tl.
maxsi cosi çok az kullandım 300 tl
chicco 150 tl.
aktivite masa da var çok temiz 50 tl.
kraft mama sandalyesi 150 tl.
BURSADA OTURANLARA ELDEN ARABAMLA TESLİM EDERİM

Eklentiler

• $DSC_1104.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 118
  • $imagesCAKSX8EB.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba aktivite masasının da resmini koyarmısın
uygun fiyat yaparsan 1 tane ilk arabam ve aktivite masasına talibim :)

arkadaşlar bunlarda var
bisiklet 50 tl chicco
klozet 50 tl chicco
dönence 30 tl fisher price
masada fisher price

Merhaba aktivite masasının da resmini koyarmısın
uygun fiyat yaparsan 1 tane ilk arabam ve aktivite masasına talibim :)

canım yanlış anlaşılmasın burda onca satış yapan ark var ama ben bunları ark tedavisi için satıcam bebek özlemi çekmeyen anlamaz sen hangi şehirdesin parada anlaşırız gör öncede aldıklarını

Ben istanbuldayım canım. Görme şansım olmıycak. :) olsun temiz olduğuna inanıyorum ben. Kimsenin kimseyi kandıracağı bir platform değil burası. Buna inanıyorum en azından.

puset 7 kg garantisi 2 ay sonra biticek ama belçikadan geldi

Ben istanbuldayım canım. Görme şansım olmıycak. :) olsun temiz olduğuna inanıyorum ben. Kimsenin kimseyi kandıracağı bir platform değil burası. Buna inanıyorum en azından.

bende titizim aslında ikiz çocuklarla ne kadar titiz olunursa:))

slm.umarım arkadaşınız en kısa zamanda bebek sahibi olur.tüp bebek tedavisinin ne kadar stresli zor ve masraflı olduğunu biliyorum.ben bisikleti almak istiyorum fakat ankara da oturuyorum.kargo ücreti de olcak.ne kadar olur acaba?

Bende cvp bekliyorum aktivite masası ve 1 tane ilk arabam en son ne olur.

arkadaşlar site yöneticilerine sordum cevap gelmedi ben şehir dışına nasıl satış yapıcam alan yada satış yapan lar fikir verebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…