• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar tavsiyelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var

_zeynep_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
19
0
86
İstanbul
yaklaşik ıkı yıldır evlıyım ve esım benı bıkaz kez aldattı hep duzelır umuduyla bekledım evlılıgımde bu aldatma konusundan baska bı sorunum yok hatta boyle bısey yasanmasaydı cok mutlu cok huzurlu bı evlılıgım vardı dıyebılırım ama malesef artık oyle degıl hergun kavga sıddet huzursuzluk daha 24 yasındayım ama pskolojim alt üst oldu.Neyapacagımı şaşırdım ailem ayrıl dıyo bende sevdiğim için bırakamıyorum aklımda tek ve son bi care geliyo eşiminde sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum bu yüzden aklıma gelen son care aile danışmanlıgı pskolojik destek almak sizce bunun faydasını görürmüyüm eşimde deişmeler olurmu.ve istanbul avrupa yakasında bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek ve tavsiye edeceğiniz psikoloklara ihtiyacım var.

yaklaşik ıkı yıldır evlıyım ve esım benı bıkaz kez aldattı hep duzelır umuduyla bekledım evlılıgımde bu aldatma konusundan baska bı sorunum yok hatta boyle bısey yasanmasaydı cok mutlu cok huzurlu bı evlılıgım vardı dıyebılırım ama malesef artık oyle degıl hergun kavga sıddet huzursuzluk daha 24 yasındayım ama pskolojim alt üst oldu.Neyapacagımı şaşırdım ailem ayrıl dıyo bende sevdiğim için bırakamıyorum aklımda tek ve son bi care geliyo eşiminde sağlıklı biri olduğunu düşünmüyorum bu yüzden aklıma gelen son care aile danışmanlıgı pskolojik destek almak sizce bunun faydasını görürmüyüm eşimde deişmeler olurmu.ve istanbul avrupa yakasında bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek ve tavsiye edeceğiniz psikoloklara ihtiyacım var.

esiniz sizi bir kac kez aldatiyor, aileniz arkanizda ve size bosanin diyor ama siz hala esimi seviyorum, duzelmesini umut ediyorum diyorsunuz...burada biz ne dersek diyelim siz yine esimi seviyorum ayrilamam falan diyeceksiniz...o yuzden benim size ilk yorumun su: esinizin duzelmesini bekleyin, daha cooook beklersiniz! henuz iki yillik evliyken bir kac kez aldattiysa onumuzdeki yillarda bu rakam 6-7 ye katlanir ama eminim siz yine esinizin duzelmesini bekliyor olursunuz :umursamaz:
silkelenin ve kendinize gelin! esinize tekmeyi vurun, hayatinizdan cikarin gitsin! kendinize yazik etmeyin, yillar sonra bu adami neden cektim diye cok pisman olacaksiniz bundan emin olun. sizin gibi kadinlari anlamakta gucluk cekiyorum. bu ne kendine guvensizliktir ki uc kurus etmeyen, size es yerine insan yerine koymayip aldatan adamlarla hayatinizi heba ediyorsunuz????? sevgi mevgi demeyin bana boyle sevgi mi olur hic...

eşinizi değil ilk önce kendinizi sevin ve böyle bir eşe bir gün daha ömrünüzden harcamayın...

daha çok gençsiniz...ömrünüzü sizi hal etmeyen birisi içim harcamayın...

herşey o kadar açık ve netken neden hala bekliyorsunuz ben de buna anlam veremiyorum

ne kadar aptalım dimi biliyorum hep kendimi kandırıyorm düzelir düzelir diye gerci tek sebep buda degil aslında ailem tamam sahip cıkıyo ama suan boyle daha sonra boyle olucagını zannetmıyorum onlarda benı suclayacak bız sana evlenme dedık dınlemedın kendın ettın kendın buldun bırde bızım orası cok kucuk bıyer herkes bırbırını tanır evlenıp ayrıldıgın zaman arkandan gulerler dedıkodu yaparlar ayrıca bı ısım yok meslegım yok maddı yondende dusunuyorum bılmıyorum ne yapacagımı ben onu tanıdıgımda 17 yasındaydım gozumu onda actım ılk onu sevdım kolay degıl bı anda sılınıp atılmıyo ama onunla bır omur gecmeyecegenıde bılıyorum cıkmazdayım...

herseyde bır hayır varıdrı bence o güzel yllarını karartma bence bndan sonra istedıgın hayata kavusursun belkide umut et yıtırme

Pek yapılabilecek birşey yok gibi. En ağır şeyleri yaşamışsınız. Aldatma,şiddet...

Son çareler aranmalı mutlaka ama böyle bir insanın yardım almayı kabul edeceğini de sanmıyorum. Eğer kabul ederse denemekte fayda var. Etmeyecekse öyle de gitmez, nereye kadar katlanacaksınız. Değişmekse biraz zor gibi ama son çare yardım konusunu da değerlendirmek lazım.

Hep diyorum ki bütün bunlar kaybetme korkusu olmamaktan kaynaklanıyor. Nasıl olsa benimle deyip, herşeyi yapma hakkını buluyorlar kendilerinde. Sizi kaybetme korkusunu yaşasın bakalım ne olacak. Önemsemiyorsa biten zaten bitmiştir.

Allah yardımcınız olsun.

ağlamak istiyorum yaa :((
Arkadaşım adam seni bi kaç kez aldatmış 2 yılda, sen de demişsin ki başka sorunumuz yoktu. Bu nasıl bişeydir?
sonra dayağa da başlamış, başka sorun da olmuş yani ama sen hala ısrarla kendine işkence ediyosun. Ailen arkanda bak, daha ne duruyosun?

aile danışmanı terapisti her neyse eşine kabul ettirebilirseniz gidin ama evlilikte bana göre affedilmemesi gereken şeyler
1. aldatmak
2. şiddet (her türlüsü)

tabi bu benim fikrim. Allah kolaylık versin o koca ile sana.... İnşallah her şey istediğin yönde değişir...

ne kadar aptalım dimi biliyorum hep kendimi kandırıyorm düzelir düzelir diye gerci tek sebep buda degil aslında ailem tamam sahip cıkıyo ama suan boyle daha sonra boyle olucagını zannetmıyorum onlarda benı suclayacak bız sana evlenme dedık dınlemedın kendın ettın kendın buldun bırde bızım orası cok kucuk bıyer herkes bırbırını tanır evlenıp ayrıldıgın zaman arkandan gulerler dedıkodu yaparlar ayrıca bı ısım yok meslegım yok maddı yondende dusunuyorum bılmıyorum ne yapacagımı ben onu tanıdıgımda 17 yasındaydım gozumu onda actım ılk onu sevdım kolay degıl bı anda sılınıp atılmıyo ama onunla bır omur gecmeyecegenıde bılıyorum cıkmazdayım...

lütfen başkaları için kendini yakma. tamam belki de en başta hataydı aileni dinlememek ama hatayı sürdürmek hata yapmaktan daha kötüdür. bile bile yakma kendini. belki de önünde bambaşka bir hayat olucak..üzüldüm senin için...

Aslinda ailen arkandaymis, ayril gibi sözlerle baslamayacagim canim, cünkü sen hatasini affedip düzelmesi icin caba sarfediyorsun.
Madem bu adami affettin, ozaman kesinlikle esinle birlikte psikologa gidin, mutlaka faydasi olacaktir.

Allah bundan sonra mutlu etsin sizi, insAllah esin birdaha üzmez seni.

çocuğun varsa belki bi ihtimal psikolog düşün derim, belki olur da kocan düzelir....
ama çocuğun yoksa durma kaçççç!!! kurtul

Birde çocuk yapın tam olsun bari. Nasıl sa seviyorsunuz hem belki baba olunca aldatmayı falan bırakır. Sizi de dövmez belki.

Arkadaşım adam seni aldatıyor yani seni değil başka birini tercih ediyor. Yani sen ona yetmiyorsun. Yani seni sevmiyor. Ama sen seviyorsun yeter mi.
Ve aynı adam seni dövüyor çünkü kendisi bir aciz. Gücü sana yetiyor ve biliyor ki sen onu bırakmazsın. O başka kadınlarla gününü gün ederken eve döndüğünde yine sen olacaksın. Dur sen bi köşede birgün başka birini bulamazsa sana dönecek. Muhtemelen 50 yaşlarında.
Büyük ihtimal ya çocuğun var yada bu adam senden çocuk yapmak istiyor. Daha bağlan eve ve ona diye. Aman diyim arkadaşım sakın ama sakın duygularına yenilme seni kandırmasına izin verme.

Elalem ne derse desin. Daha 24 yaşındasın ailen destek, Bir sürü kurs var ücretsiz verilen gidersin birine iş bulursun. Aciz değilsin sen eşin gibi. Güçlü ol ya biraz. Annen seni eziyet cekesin elin öküzü dövsün diye mi yetiştirdi canım ya.

Adam aldatıyo,şiddet var huzursuzluk var ve hala seviyorum diyorsun arkadaşım.

Daha yaşın 24 sanki 60 yaşındaymış gibi bir işim yok bi mesleğim yok diyosun kendini çaresiz görüyosun.insan yeterki istesin kendine güvensin.

Olmuyorsa eğer boşanmakta hayatın sonu değil yani.hergün kavganın gürültünün içinde nezaman düzelecek diye bekle,düzelsade nekadar düzelir oda tartışılır.

defalarca aldatıldıktan sonra daha ne gibi bir sorun istiyordunuz??
yani bundan başka sorun yok demek bana göre züğürt tesellisi bile değildir..
hem zaten kavga ve şiddet de varmış.
bu mudur evlilik; aldatma, şiddet, kavga....

bunları yaşayan ben olsam değil evlilik terapisti, feriştahı gelse beni o adamla aynı çatı altında tutamaz..

Evlilik terapistleri hakkında ne biliyorsunuz anlamadım..
Terapistler eşini döven erkeklerin kulağını çekip "hımmm bir daha yapma bakıyım:olmaz:" diye fırça atmıyor..
Hiç bir terapist eşinizi zorla size iyi davranmaya ikna edemez..
Çok acı olacak ama eşiniz sizi sevmiyor,seven adam bunları yapmaz..
Bir an önce silkelenmenizi ve kendi hayatınızı çizmenizi diliyorum sadece..:delphin:

Galiba kabullenemiyor kadınlar aldatan adamın, şiddet gösteren adamın onları seviyor olamayacağını. Bu yüzden de inatla düzelmesini bekliyor kırılan gururu tamir için belki de belki de sevilememeyi kabullenememekten. Başka tenlerde belki huzur belki zevk arayan adam bence sevmiyordur karısını. Hele şiddet psikolojik bir rahatsızlıktır ama bir insan vuramaz sevdiğine kıramaz. Bırakmalısın bu adamı sonradan ailem beni suçlar diyorsun o mu daha iyi yoksa şiddet ve aldatılmak mı?

Evlilik terapistleri hakkında ne biliyorsunuz anlamadım..
Terapistler eşini döven erkeklerin kulağını çekip "hımmm bir daha yapma bakıyım:olmaz:" diye fırça atmıyor..
Hiç bir terapist eşinizi zorla size iyi davranmaya ikna edemez..
Çok acı olacak ama eşiniz sizi sevmiyor,seven adam bunları yapmaz..
Bir an önce silkelenmenizi ve kendi hayatınızı çizmenizi diliyorum sadece..:delphin:

Arkadaşım sen evlilik terapistleri hakkında ne biliyorsun bende bunu merak ettim..tabiki terapist bu dediklerini yapmayacak...ama arkadaş eşimin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum demiş.evet gerçekten sorunları varsa ve bu sorunları kabul edip terapiste giderse faydası olur...ayrıca aldatmak ve şiddet gerçektende erkeklerin kendi komplekslerinden kendini ispat çabalarından kaynaklanan çarpık hareketlerdir bazen...eğer arkadaşımızında sorunlu kendine güvensiz yada ne biliyim uzman değilim bu tür sorunları olan bir eşi varsa düşündüğü çözüm yolu doğrudur..ha bunu böyle çözmek ister veya çeker gider o kendi bileceği iş..ama kimin kimi sevdiği sevmediği kimsenin karar vereceği bir konu değil...

Son düzenleme:
Back
X